Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Εκει που δε μπορω να βρω μτχ τωρα χ@στα ... Το εχει παραγγειλει κανενας να του ερθει μαζι με το usb ?

Δεν αξίζει. Χίλιες φορές modchip

• Απαντ. 5,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι απίστευτο παιχνίδι το zelda botw. Και πριν πάρω την κονσόλα δεν το είχα καθόλου στο κάδρο για αγορά μιας κ δεν είχα παίξει ποτέ zelda. Εξαιρετικό σε όλα. Γραφικά, story, αλλά κυρίως σε μηχανισμούς gameplay. Μέχρι τώρα είχα στην κορυφή το the last of us, αλλά νομίζω το εκθρόνισε. Θα πρέπει να το πω αυτό μόλις το τερματίσω, όμως μέχρι τώρα με έχει εντυπωσιάσει. 

Στα του switch oled, μου ήρθε το Neo grip της skull & Co το οποίο έχει πολύ ωραίο πιάσιμο και νομίζω με καλύπτει. 

Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για το dpad της ίδιας εταιρίας που δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν υπάρχει ακρίβεια στο πάτημα. Θες να στοχεύεις ευθεια αλλά πατιέται εύκολα το πάνω ή κάτω και καταστρέφει το αποτέλεσμα. 

Αν και σκέφτηκα να πάρω κάποια third party joy cons όπως το νέο mobapad m6 HD, λέω να μείνω με τα defaulty τα οποία είναι οκ. Όχι κάτι το φοβερό αλλά οκ. Και με το Neo grip βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο η κατάσταση. 

Όμως θέλω να πάρω thumb grip για τα joycon για δεν έχουν καλό πιάσιμο. Γλιστράνε. Τι έχετε να προτείνετε; Της skull & Co τα έχει δοκιμάσει κανείς; 

Επεξ/σία από broxopios
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα θέμα από χθες που πήρα το Neo Grip. Επειδή είχα πάρει στην αρχή και το 8bitdo wireless usb adapter 2, στο dock του switch oled, δεν χωράει να μπει εκεί το switch γιατί το εμποδίζει το wireless usb adapter. Αυτό είναι ένα θέμα γιατί δε θέλω κάθε φορά να βγάζω τα πιασίματα του grip. Έβαλα και μια προέκταση usb αλλά τα ίδια. Έχει συναντήσει κανείς το ίδιο θέμα; Αν ήταν στην πίσω πλευρά το usb όπως στο παλιό dock, δεν υπήρχε πρόβλημα. 

Επεξ/σία από broxopios
Δημοσ.

Καλημέρα,

νέος κάτοχος Switch και γω. Μια απλή απορία, παιχνίδια digital από που αγοράζεται, από το online shop της Nintendo, ή υπάρχει και άλλος τρόπος με κλειδιά από κάπου αλλού;

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, c_access said:

Καλημέρα,

νέος κάτοχος Switch και γω. Μια απλή απορία, παιχνίδια digital από που αγοράζεται, από το online shop της Nintendo, ή υπάρχει και άλλος τρόπος με κλειδιά από κάπου αλλού;

Εδώ δες, τα γράφω ωραία.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
50 minutes ago, Fulgore said:

Ναι οκ, νομίζω ότι είναι αρκετά safe να υποθέσουμε ότι το MP4 θα είναι launch title στο NSw2 και θα κυκλοφορήσει παράλληλα στο τωρινό Switch, ακριβώς ότι είχε γίνει με το BotW.

• Like 1
Δημοσ.

Είχαν αρχίσει να κουράζουν λίγο οι αναφορές για το MP4 αλλά πλέον έχουν συμπληρωθεί 5 χρόνια από τότε που επανεκίνησε το development (Ιανουάριος 2019) και μάλλον είναι στην τελική ευθεία να ολοκληρωθεί, αν δεν έχει συμβεί ήδη. Έχω μεγάλη περιέργεια για το πως θα διαχειριστούν την κυκλοφορία του. Μόνο του δε νομίζω ότι μπορεί να σταθεί σαν launch title, με δεδομένο το ιστορικό των πωλήσεων της σειράς, οι οποίες στα καλύτερα τους είναι ψιλομέτριες με ταβάνι τα 3 εκατομμύρια των Dread (Switch) και Prime (GameCube).

Η λογική λέει ότι σαν launch title θα δούμε ένα καινούργιο 3D Mario αφού, όταν θα βγει το Switch 2 προς το τέλος του έτους, θα έχουν περάσει 7 χρόνια από το Odyssey. Ίσως να υπάρξει και το MP4 ως συνοδευτικός τίτλος, αν είναι να κυκλοφορήσει παράλληλα και στο τωρινό Switch (πιθανότερο σενάριο), αλλιώς θα πάει λίγους μήνες πιο μετά (λιγότερο πιθανό σενάριο αλλά δεν θα εκπλαγώ κιόλας αν συμβεί). Σε κάθε περίπτωση, νομίζω πως θα ευνοηθεί εμπορικά μόνο και μόνο επειδή θα είναι στους πρώτους λίγους αποκλειστικούς τίτλους της καινούργιας κονσόλας.

Το ερώτημα όμως παραμένει, ΠΟΤΕ θα έρθουν τα MP2 και MP3 σε μια όμορφη και περιποιημένη remastered έκδοση σαν του 1 να γουστάρουμε;;;

Δημοσ.

Μόλις συνειδητοποίησα πως ήδη κλείνουν 17 χρόνια από το τελευταίο MP, για αναφορά το Duke Nukem forever κυκλοφόρησε 15 μετά το 3D.

Ας ελπίσουμε πως δεν θα χρειαστεί αντίστοιχος χρόνος από την ημερομηνία ανακοίνωσης για να κυκλοφορήσει. 😛 

Δημοσ.
Στις 2/1/2024 στις 12:22 ΠΜ, mansa2k είπε

Να δηλώσω ανώμαλος που πηρα απο Nintendo store το N64 controller; Μπας κ παιξω τα 2 zelda και James Bond?

Ακριβό για να εχει αποκλειστική χρήση μονο για τους τίτλους του. Και για να πω τη μαύρη αλήθεια πρώτη φορά το έπιασα στα χέρια μου. Και σαν παιδί κανείς στον κύκλο μου δεν ειχε Ν64

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Vagosman είπε

Να δηλώσω ανώμαλος που πηρα απο Nintendo store το N64 controller; Μπας κ παιξω τα 2 zelda και James Bond?

Ακριβό για να εχει αποκλειστική χρήση μονο για τους τίτλους του. Και για να πω τη μαύρη αλήθεια πρώτη φορά το έπιασα στα χέρια μου. Και σαν παιδί κανείς στον κύκλο μου δεν ειχε Ν64

Όλα τα βίτσια πληρώνονται ακριβά 🤪

Δημοσ.

Εχοντας ενεργοποιησει την switch online υπηρεσια περιπου 1 μηνα (μαζι με καποια αλλα παιδια απο εδω) να πω οτι ειναι απο τα μεγαλυτερα σκουπιδια που εχω δει στην μπιζνα. Ντροπη τους απλα για τη γκαμα παιχνιδιων. Aναρωτιεμαι αν υπαρχουν ανθρωποι που την πληρωνουν full price.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...