Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v3

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, Malthador είπε

Αν η Ν παίξει σωστά τα χαρτιά της, μπορεί να σκοτώσει την αγορά μεταχειρισμένων σε λίγους μήνες, μέχρι να κυκλοφορήσει το Switch 2 και να αναγκάσουν τους νέους owners να αγοράζουν μόνο digital games. Αν ήμουν στη θέση των διοικούντων δεν θα ασχολιόμουν με την flashcard, δεν θα έκανα καν αγωγές, θα την άφηνα να κυκλοφορεί ελεύθερη και να την αγοράσουν -ει δυνατόν- όλοι οι Switch owners.

Προσωπικά, μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα βάλω αγγελία για να σκοτώσω όλα τα physical Switch games που έχω και ότι με ενδιαφέρει θα το ξαναγοράσω digital.

Κρίμα, πολύ κρίμα για όσους θα αγοράζουν νέα games και θα τρώνε φόλα όταν θα μπαίνουν online και θα τρώνε πόρτα.

Για ποιο λόγο να δώσεις τη συλλογή σου, εφόσον δεν τα είχε ποτέ πριν κανείς τα παιχνίδια σου (με το συγκεκριμένο καθεστώτος και κίνδυνο) και δεν κινδυνεύεις από ban?

Εγώ προσωπικά αγοράζω κυρίως digital γιατί είναι βολικό, αλλά δεν λέω όχι ειδικά σε σχετικά σύντομα single player παιχνίδια αν τα βρω σε καλή τιμή

Επεξ/σία από logistoulis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
4 minutes ago, logistoulis said:

Για ποιο λόγο να δώσεις τη συλλογή σου, εφόσον δεν τα είχε ποτέ πριν κανείς τα παιχνίδια σου (με το συγκεκριμένο καθεστώτος και κίνδυνο) και δεν κινδυνεύεις από ban?

Γιατί τώρα έχουν μια ελπίδα να πουληθούν σε φυσιολογικές τιμές, όταν κυκλοφορήσει η flashcard κι έπειτα δεν θα κάνουν ούτε για σεμεδάκια

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Malthador είπε

Γιατί τώρα έχουν μια ελπίδα να πουληθούν σε φυσιολογικές τιμές, όταν κυκλοφορήσει η flashcard κι έπειτα δεν θα κάνουν ούτε για σεμεδάκια

Καλά δεν το νομίζω ειδικά αν βγεις να πουλήσεις εσύ εδώ μέσα που είσαι αξιόπιστος μη σου πω ότι θα μπορείς να φουσκώσεις και τις τιμές σε σχέση με κάποιον "ανώνυμο"

Εγώ μόνο δέκα τίτλους έχω φυσικούς, αλλά δεν σκόπευα να τους πουλήσω με εξαίρεση το Luigi's mansion που με εκνεύρισε

Επεξ/σία από logistoulis

Προσωπικά θεωρώ ότι το physical (που δεν θα έχουν διαρρεύσει τα keys) θα έχει ακομα μεγαλύτερη αξία πλέον. Το μόνο αρνητικό με το εν λόγω flashcard  είναι ότι σκοτώνει την μαζική αγορά μεταχειρισμένων παιχνιδιών από μη αξιόπιστες πηγές γιατί υπάρχει κίνδυνος να έχουν κυκλοφορήσει τα κλειδια των παιχνιδιών και να πέσει ban σε ανυποψίαστους.

Εγώ πλέον θα αγοράζω κυρίως καινούρια physical γιατί έτσι και αλλιώς δεν είμαι φαν του ψηφιακού.

Θα συμφωνήσω με Malthador όπως έγραψα και στο  YouTube σε αντίστοιχο βίντεο εχθές ότι η συγκεκριμένη μέθοδος αντιγράφων είναι home run για την Nintendo αφού θεωρώ ότι θα μπουστάρει τις legit αγορές παιχνιδιών (physical-digital).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν η Ν με μπανάρει επειδή παίζω μεταχειρισμένο τίτλο που διέρρευσε (μου είναι αδιάφορο πως) το bin, τότε δεν θα πάρει ποτέ ξανά από εμένα ευρώ. Ποτέ.

Δηλαδή θα τιμωρεί τους νόμιμους (νόμιμος είμαι ακόμα και με το μεταχειρισμένο όσο κι αν σκούζει η Ν) επειδή δεν μπορεί να σταματήσει τους παράνομους.

Επεξ/σία από Bourdoulas
  • Like 1

• Moderators
2 hours ago, gust said:

Εγώ πλέον θα αγοράζω κυρίως καινούρια physical γιατί έτσι και αλλιώς δεν είμαι φαν του ψηφιακού.

Πάω Public, αγοράζω MK8D, το ripάρω στην MIG μου και την επόμενη μέρα το επιστρέφω, because reasons. Στην συνέχεια πας εσύ, το αγοράζεις, μπαίνεις online, τρως το ban σου και μετά τράβα να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

• Like 1

24 λεπτά πριν, Malthador είπε

Πάω Public, αγοράζω MK8D, το ripάρω στην MIG μου και την επόμενη μέρα το επιστρέφω, because reasons. Στην συνέχεια πας εσύ, το αγοράζεις, μπαίνεις online, τρως το ban σου και μετά τράβα να αποδείξεις ότι δεν είναι ελέφαντας.

Βέβαια εγω που γνωρίζω απο αυτά θα κοιτάξω το case να έχει το nintendo seal γύρω απο τη ζελατίνα και οχι να αγοράσω retail game ανοιγμένο απο μεγάλη αλυσίδα. Κάποιοι βέβαια πιθανόν θα την πατήσουν.

• Like 1

1 ώρα πριν, Malthador είπε

Πάω Public, αγοράζω MK8D, το ripάρω στην MIG μου και την επόμενη μέρα το επιστρέφω, because reasons. Στην συνέχεια πας εσύ, το αγοράζεις, μπαίνεις online, τρως το ban σου και μετά τράβα να αποδείξεις ότι δεν είναι ελέφαντας.

1 ώρα πριν, bad_freddy είπε

Βέβαια εγω που γνωρίζω απο αυτά θα κοιτάξω το case να έχει το nintendo seal γύρω απο τη ζελατίνα και οχι να αγοράσω retail game ανοιγμένο απο μεγάλη αλυσίδα. Κάποιοι βέβαια πιθανόν θα την πατήσουν.

Ακριβώς! Όλα τα καινούρια κουτάκια έχουν ζελατίνα γύρω τους. Τώρα αν κάτσει κάποιος και βάλει και ζελατίνα εντάξει μιλάμε για ακραίο σενάριο....

Σε κάθε περίπτωση μεγάλη μαλάκια αυτό το hack ..... θα μας κόψει το μεταχειρισμένο μαχαίρι και είναι κρίμα. Εντάξει είπαμε να μοντάρουμε τις κονσόλες μας αλλά όχι και έτσι

Μόλις τώρα, logistoulis είπε

Λέτε αυτό να πάει πίσω την κυκλοφορία του 2? Ή θα μπορούν να το αντιμετωπίσουν με κάποιο security update?

φαντάζομαι οτι θα μπορούν πολύ εύκολα να προσθέσουν ακόμα ένα τσιπάκι ελέγχου στα όποια cartridges θα έχει το 2, και να κάνει το Flashcard άχρηστο εκεί. Δεν νομίζω ότι θα επηρεάσει κάπου το επόμενο Switch. 

Απο την άλλη αν το αφήσουν. προβλέπω να γεμίζει ο τόπος Switch.

• Moderators
8 minutes ago, logistoulis said:

Λέτε αυτό να πάει πίσω την κυκλοφορία του 2? Ή θα μπορούν να το αντιμετωπίσουν με κάποιο security update?

Θα επισπεύσει την κυκλοφορία του 2, imho. Θα patchάρουν το slot για να μην παίρνει flashcards και gg.

• Like 1

Παιδια επειδη δεν εχω καταλαβει ακριβως τι παιζει. Υπαρχει πιθανοτητα να φαω μπαν για τα παιχνιδια που εχω ηδη αγορασει μτχ; Εχει βγαλει καποια σχετικη ανακοινωση η Νιτεντο ή το θεωρουμε φυσικο επακολουθο;

1 ώρα πριν, Brazhlias είπε

Παιδια επειδη δεν εχω καταλαβει ακριβως τι παιζει. Υπαρχει πιθανοτητα να φαω μπαν για τα παιχνιδια που εχω ηδη αγορασει μτχ; Εχει βγαλει καποια σχετικη ανακοινωση η Νιτεντο ή το θεωρουμε φυσικο επακολουθο;

Η Ν δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση και πιστεύω ούτε θα βγάλει. Αυτά που έχει ήδη αγοράσει δεν έχουν θέμα. Το πρόβλημα δημιουργείται από εδώ και πέρα.

• Like 1
  • Thanks 1

• Moderators
1 hour ago, Brazhlias said:

Ότι έχει ήδη ο καθένας μας, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να πάθει κάτι και μέχρι να κυκλοφορήσει η flashcard κανονικά, σε ένα μήνα περίπου.

Από την στιγμή που θα κυκλοφορήσει και στο εξής η αγορά των physical games και ειδικά των μεταχειρισμένων θα πάρει την κάτω βόλτα. Και πάλι ότι έχεις ήδη αγοράσει δεν θα έχει κάνενα απολύτως πρόβλημα στο να παίζει, το πρόβλημα θα υπάρξει όταν θα θες να πουλήσεις τα games σου, που δεν θα εμπιστεύεται κανένας να αγοράσει.

Ανακοίνωση δεν έχει βγάλει, θεωρώ δεδομένο όμως ότι θα banάρονται αυτομάτως οι κονσόλες που τρέχουν games με το ίδιο id ταυτόχρονα online. Κάποιοι λένε ότι θα τρώει αποκλεισμό μόνο το game και όχι η κονσόλα, προσωπικά δεν το πιστεύω αυτό, θεωρώ ότι θα πέφτουν μαζικά και ολιστικά bans σε κονσόλες, όπως γίνεται με το CFW.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...