gust Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 27 λεπτά πριν, broxopios είπε 10 μέρες κάτοχος να πω τη γνώμη μου για τη συσκευή. Θα κρίνω με βάση τα γούστα μου που είναι να παίζω indie, retro, arcade και δεν ψάχνω top end γραφικά. Είμαι προς το παρόν κάτι παραπάνω από εντυπωσιασμένος. Όταν την παρήγγειλα πίστευα ότι θα παίζω περισσότερο σε tv mode αλλά το 80% είναι σε handheld. Φοβερή η oled οθόνη άσχετα αν δεν έχω εικόνα για την v1. Συνεχίζοντας με το handheld παιχνίδι, το κράτημα τελικά του Switch είναι μια χαρά. Χθες έπαιζα 2 ώρες Zelda και η μία ώρα ξαπλωμένος στο κρεβάτι και ούτε κουράστηκα, ούτε πιάστηκε το χέρι μου. Τα joycons επίσης μια χαρά χωρίς να φτάνουν οι αναλογικοί την ποιότητα dualsense / xbox χειριστηρίων. Τα κουμπιά μια χαρά. Το μόνο μείον για μένα επειδή παίζω αρκετά 2d και retro παιχνίδια, είναι η απουσία d-Pad. Θα ήθελα η Nintendo να έδινε στην αγορά μια τέτοια επιλογή σε joycon. Υπάρχουν κάποια mod στο ίντερνετ αλλά μόλις είδα ότι πρέπει να λύσεις εντελώς το joycon... απορρίφθηκε. Η μόνη λύση που είδα και την σκέφτομαι σοβαρά είναι το d-Pad της hori που υπάρχει στα 25€, αλλά δεν έχει wireless, δόνηση και κάνα 2 άλλα. Δόνηση έτσι κι αλλιώς είναι μέτρια οπότε δε με ενοχλεί να μην υπάρχει. Θα ήθελα όμως να μπορώ να το χρησιμοποιώ και εκτός handheld. Οπως και να χει θα το πάρω γιατί είναι το μόνο που βρήκα σε νορμάλ τιμή με d-Pad. Το tv mode εξαιρετικό επίσης αλλά εκεί χρησιμοποιώ τον dualsense που είναι σημαντική αναβάθμιση. Βέβαια κάποια στιγμή που το είχα συνδέσει στο PC, μετά μου πήρε λίγο χρόνο για να το κάνω pair στο switch. Γενικά μια κονσόλα που έχει τα πάντα σε αυτά που χρειάζομαι. Τέλος να πω ότι το Breath of the Wild νόμιζα ότι δε θα με κρατήσει μιας και είχα καιρό να ασχοληθώ με open world game, αλλά παιδιά είχατε δίκιο. Είναι εξαιρετικό. Φοβερό gameplay, βάθος στα στοιχεία του gameplay, τρομερό art design στα γραφικά. Είμαι μόλις στα 4 shrines και περιμένω πως και πως να κοιμηθεί ο μικρός να συνεχίζω. Εντυπωσιαστηκα που πήγα για το 4ο shrine στα χιόνια και ανακάλυψα ότι χρειάζομαι cold resistance. Κι έφαγα ξεροσφύρι όλες τις πιπεριές. Είμαι σε αναζήτηση τώρα για να ξεκινήσω μαγείρεμα. Ήδη θεωρώ την αγορά του επόμενου δεδομένη, μόλις ολοκληρώσω το συγκεκριμένο. καλοπαίχνιδο και καλώς ήρθες στον κόσμο του switch! Είναι κορυφή το μηχανακι για αυτά που θέλεις! Ειδικά σε αυτό το σημείο της ζωής της κονσόλας έχεις παιχνιδάρες να παίζεις μία ζωή!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 39 λεπτά πριν, gust είπε Ειδικά σε αυτό το σημείο της ζωής της κονσόλας έχεις παιχνιδάρες να παίζεις μία ζωή!! Και σκέψου όταν το αποφάσισα να το αγοράσω έλεγα μηοως να περιμένω το switch 2. Το ίδιο έκανα όταν πήρα το PS5 όταν βγήκε και το είχα διακοσμητικό αφού δεν είχε κανένα παιχνίδι της προκοπής. Ισχύει ότι η καλύτερη περίοδος αγοράς μιας κονσόλας είναι στα μέσα ή στο τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Μέλος Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 1 hour ago, broxopios said: Υπάρχουν κάποια mod στο ίντερνετ αλλά μόλις είδα ότι πρέπει να λύσεις εντελώς το joycon... απορρίφθηκε. Μην δυσκολεύεις την ζωή σου, αυτό θα πάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Malthador είπε Μην δυσκολεύεις την ζωή σου, αυτό θα πάρεις. Το είδα και αυτό αλλά άκουσα διάφορα. Το είχα 1ο στη λίστα. Το έχεις δοκιμάσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Μέλος Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Just now, broxopios said: Το είδα και αυτό αλλά άκουσα διάφορα. Το είχα 1ο στη λίστα. Το έχεις δοκιμάσει; Ναι, προσωπικά αυτό χρησιμοποιώ, με βολεύει πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, Malthador είπε Ναι, προσωπικά αυτό χρησιμοποιώ, με βολεύει πολύ. Το d-Pad δεν ξεκολλάει; πως είναι η αίσθηση όταν παίζεις 2d; Δώσε τα φώτα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Μέλος Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 26 minutes ago, broxopios said: Το d-Pad δεν ξεκολλάει; πως είναι η αίσθηση όταν παίζεις 2d; Δώσε τα φώτα σου. Ε, θα ξεκολλήσει μια φορά στο τρίμηνο, του βάζεις ταινία διπλής όψεως και το ξανακολλάς. Βολεύει περισσότερο από τα κουμπάκια σκέτα, σίγουρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babality Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, broxopios είπε Ήδη θεωρώ την αγορά του επόμενου δεδομένη, μόλις ολοκληρώσω το συγκεκριμένο. που να δεις τι σε περιμενει.. με γεια και καλα παιχνιδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Στις 14/1/2024 στις 8:12 ΠΜ, Skatzivas είπε Αν λες τον special world όχι τώρα τον ξεκινάμε. Ρε παιδί μου πολύ ωραίο παιχνίδι δεν λέω αυτό.αλλα βάλε λίγο ακόμα ρε Nintendo. Σε αντίθεση με το Pikmin 4 το οποίο δεν λέει να τελειώσει. Εχει τον ατελείωτο, ερχεται ο τερματισμός και καλά και έχεις ακόμα 70% να συνεχίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skatzivas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Τώρα έπιασα να πάω προς εκατό τοις εκατό αλλά ο special world φαίνεται πολύ δύσκολος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakisnes Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου καλησπέρα σε όλους , θέλω να αγοράσω την κονσόλα Switch, αλλά είμαι άσχετος και έχω μπερδευτεί μπορεί κάποιος να μου πει τις διαφορές μεταξύ του 32GB Red/Blue Joy-Con (2019) 311 ευρω Nintendo Switch OLED 337 ΕΥΡΩ Nintendo Switch SPORT SET ( OFFICIAL BUNDLE) 304 Eυρω ή κάποια άλλη έκδοση που να αξίζει , ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Sakisnes είπε καλησπέρα σε όλους , θέλω να αγοράσω την κονσόλα Switch, αλλά είμαι άσχετος και έχω μπερδευτεί μπορεί κάποιος να μου πει τις διαφορές μεταξύ του 32GB Red/Blue Joy-Con (2019) 311 ευρω Nintendo Switch OLED 337 ΕΥΡΩ Nintendo Switch SPORT SET ( OFFICIAL BUNDLE) 304 Eυρω ή κάποια άλλη έκδοση που να αξίζει , ευχαριστώ Η oled είναι η τελευταία έκδοση με εξαιρετική οθόνη, στις 7 ίντσες έναντι 6,2 της προηγούμενης, αλλά μόνο κατά 3 χιλιοστά μεγαλύτερη η κονσόλα σαν μέγεθος, και αναβαθμισμένο dock που περιέχει και υποδοχή ethenet. Αν παίζεις κυρίως στην κονσόλα κι όχι στην τηλεόραση, νομίζω πρέπει να πας στην oled. Αν παίζεις κυρίως στην tv ίσως να σκεφτείς την 2019 έκδοση για να γλιτώσεις χρήματα. Αν πάλι δεν σε πειράζει τόσο πολύ να δώσεις κάτι παραπάνω, νομίζω ότι \αξίζει να πας στην oled. Τώρα το sport set bundle δεν ξέρω ποια κονσόλα έχει μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Για τους φαν (αν υπάρχουν ακομα😂 ), κάτι ψήνεται τον Φεβρουάριο για Hollow Knight: Silksong 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 27 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε Για τους φαν (αν υπάρχουν ακομα😂 ), κάτι ψήνεται τον Φεβρουάριο για Hollow Knight: Silksong Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazhlias Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, Swimmer21 είπε Για τους φαν (αν υπάρχουν ακομα😂 ), κάτι ψήνεται τον Φεβρουάριο για Hollow Knight: Silksong Τωρα παιζω, εστω και με καθυστερηση το πρωτο μερος. Αν και δεν ειμαι φαν του ειδους, το συγκεκριμενο ειναι καταπληκτικο. Απαιτητικό, αλλα προχωραει. Δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο ειχα ακουσει, πιο πολυ υπομονη θελει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα