Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια βοήθεια παρακαλώ γιατί μπερδεύτηκα. Εν ολίγοις μπορώ να αγοράσω παιχνίδια από το επίσημο eShop και να πληρώσω με το google pay που έχω ήδη στο κινητό; σε ποιο eShop ψωνίζουμε εκτός της συσκευής; Ελλάδα δεν έχει.

Δημοσ.
Στις 3/1/2024 στις 9:06 ΜΜ, mAs_81 είπε

Επισης,αν σχεδιάζεις να παιζεις handheld αρκετα , μια gripcase ίσως να ήταν καλή επένδυση..

Κάποια πρόταση; 

Αυτό θεωρείται το καλύτερο;

https://www.amazon.de/-/en/Skull-NeoGrip-Nintendo-Switch-Regular/dp/B09Q8PQ5RJ/ref=sr_1_3?crid=A3IDX788QXXL&keywords=nintendo%2Bswitch%2Boled%2Bgrip&qid=1704905132&sprefix=nintendo%2Bswitch%2Boled%2Bgrip%2Caps%2C452&sr=8-3&th=1&psc=1

Δημοσ.
12 ώρες πριν, broxopios είπε

Πολυ καλο,αν δεν σε νοιάζει να εχει carrying case,ειναι καλή κ η τιμή του..

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mAs_81 είπε

Πολυ καλο,αν δεν σε νοιάζει να εχει carrying case,ειναι καλή κ η τιμή του..

Το σκέφτομαι σοβαρά γιατί τελικά τα joycons μια χαρά είναι. Αλλά παίζοντας το toki χθες χρησιμοποιώντας το d-pad, κάποια στιγμή πιάστηκε ο αντίχειράς μου. Όταν το έβγαλα τα joycons και τα έβαλα στα grip ως μοχλό, ήταν πολύ καλύτερα. Έτσι λέω ότι ίσως με αυτό λυθεί αυτό το θέμα. 

Επίσης έχει βάλει κανείς τίποτα καλά thumb grips στους αναλογικούς μοχλούς; Θα τους ήθελα με καλύτερο grip για πιο σταθερή κίνηση. Κυρίως για τον αριστερό. 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, broxopios είπε

Το σκέφτομαι σοβαρά γιατί τελικά τα joycons μια χαρά είναι. Αλλά παίζοντας το toki χθες χρησιμοποιώντας το d-pad, κάποια στιγμή πιάστηκε ο αντίχειράς μου. Όταν το έβγαλα τα joycons και τα έβαλα στα grip ως μοχλό, ήταν πολύ καλύτερα. Έτσι λέω ότι ίσως με αυτό λυθεί αυτό το θέμα. 

Επίσης έχει βάλει κανείς τίποτα καλά thumb grips στους αναλογικούς μοχλούς; Θα τους ήθελα με καλύτερο grip για πιο σταθερή κίνηση. Κυρίως για τον αριστερό. 

Εχω απο την ίδια εταιρεία thumb grips τα οποια κάνουν μια χαρα τη δουλειά τους..

Αν δεν εχεις πρόβλημα να περιμένεις λιγο , εγω προσωπικά ο,τι εχω πάρει απο Skull&co , τα εχω πάρει απο το αλιεξπρες..

Ριξε μια μάτια αν θες 

link

• Like 1
Δημοσ.

Nα πουμε επισης οτι κυκλοφορησε demo για το νεο prince of persia.Τα reviews ειναι πολυ καλα μεχρι στιγμης.Προκειται για action adventure metroidvania.Οσοι ειστε φαν δοκιμαστε το .Εγω δεν προλαβα χθες, σημερα θα το δοκιμασω.Οτι πρεπει πιστευω θα ειναι αυτο το παιχνιδι μεχρι την κυκλοφορια ενος αλλου μεγαλυτερου metroidvania φετος....

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το golden sun έπρεπε να είχε επιστρέψει με νέο 3d παιχνίδι. Έχει αρκετές δυνατότητες από πλευράς gameplay μηχανισμών. Το psynergy είναι πρώιμο των Zelda του NSW με τα Runes που προσφέρει. Γενικώς η σειρά μπορεί να τραβήξει κοινό από διάφορα είδη.

Golden Sun και Diddy Kong Racing (έστω και σε άλλη μορφή όπως Donkey Kong Racing, Splatoon Racing, New Ip Racing, κτλ) είναι δύο από τις χαμένες εμπορικές δυνατότητες που η Ν τις κρατάει λανθασμένα στο ράφι. Επίσης μετά την τεράστια επιτυχία του Animal Crossing δεν βγάζει νόημα που δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο Tomodachi Life.

6 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Οτι πρεπει πιστευω θα ειναι αυτο το παιχνιδι μεχρι την κυκλοφορια ενος αλλου μεγαλυτερου metroidvania φετος....

Αναφέρεσαι στο ΜΡ4 προφανώς...

phew GIF

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
35 minutes ago, mansa2k said:

Το golden sun έπρεπε να είχε επιστρέψει με νέο 3d παιχνίδι. Έχει αρκετές δυνατότητες από πλευράς gameplay μηχανισμών. Το psynergy είναι πρώιμο των Zelda του NSW με τα Runes που προσφέρει. Γενικώς η σειρά μπορεί να τραβήξει κοινό από διάφορα είδη.

Συμφωνώ. Επίσης θα το έβλεπα και στο art-style των Octopath/Triangle. Γενικά είναι μια σειρά που αξίζει να έρθει στην σύγχρονη εποχή, έχει πολύ ψωμί.

Μακάρι η κυκλοφορία τους στο NSO να είναι hint για το επόμενο direct.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν θα πω την γνώμη μου κι ελπίζω να μην μαλώσετε. Πήρα στα παιδιά μου το switch. Εγώ μικρός είχα game boy με Μάριο και τετρις. Μετά Sega και μετά το playstation 2 σταμάτησα να παίζω λόγω ενηλικίωσης κλπ.

Μαζί με την κονσόλα μας έκανε δώρο ο αδελφός μου το Wonder. Ας πούμε ότι το ξεκινήσαμε  λίγο μετά τα Χριστούγεννα και ενεργά ενεργά πιο μετά.  Είχα δικό μου προφίλ αλλά κατέληξα να παίζω ομαδικό με τον γιο μου να τον βοηθάω. 

Ο γιός μου 8 ετών, πρώτη φορά έπιασε μοχλούς. Ε παιδιά μόλις τερματίσαμε το wonder. Οκ δεν είναι 100%. Σε κάποιες πίστες θέλει ξανά πέρασμα. Αλλά ρε φίλε τραγικά μικρό, έξι κόσμοι και πας Bowser. Πολλές πίστες τις έβγαλε μόνος ο γιός. Ένα κόσμο ολομόναχος σήμερα το να πρωί. Τραγικά μικρό, τραγικά εύκολο μέχρι κι ο γιος μου το είπε.

Αλλά είναι πανέμορφο, με τρομερά θέματα πίστες γραφικά. Ωραίες κινήσεις κλπ. Πραγματικά πανέμορφο αλλά πραγματικά γελοία εύκολο. Το τερματίσαμε για πλάκα εγώ που είχα να πιάσω μοχλό χρόνια και ο γιός που είναι πρωτάρης. Τουλάχιστον το ευχαριστήθηκαμε και περάσαμε ωραία εμπειρία μαζί. 

Φιλικά πάντα.

2 λεπτά πριν, Skatzivas είπε

Λοιπόν θα πω την γνώμη μου κι ελπίζω να μην μαλώσετε. Πήρα στα παιδιά μου το switch. Εγώ μικρός είχα game boy με Μάριο και τετρις. Μετά Sega και μετά το playstation 2 σταμάτησα να παίζω λόγω ενηλικίωσης κλπ.

Μαζί με την κονσόλα μας έκανε δώρο ο αδελφός μου το Wonder. Ας πούμε ότι το ξεκινήσαμε  λίγο μετά τα Χριστούγεννα και ενεργά ενεργά πιο μετά.  Είχα δικό μου προφίλ αλλά κατέληξα να παίζω ομαδικό με τον γιο μου να τον βοηθάω. 

Ο γιός μου 8 ετών, πρώτη φορά έπιασε μοχλούς. Ε παιδιά μόλις τερματίσαμε το wonder. Οκ δεν είναι 100%. Σε κάποιες πίστες θέλει ξανά πέρασμα. Αλλά ρε φίλε τραγικά μικρό, έξι κόσμοι και πας Bowser. Πολλές πίστες τις έβγαλε μόνος ο γιός. Ένα κόσμο ολομόναχος σήμερα το πρωί. Τραγικά μικρό, τραγικά εύκολο μέχρι κι ο γιος μου το είπε.

Αλλά είναι πανέμορφο, με τρομερά θέματα πίστες γραφικά. Ωραίες κινήσεις κλπ. Πραγματικά πανέμορφο αλλά πραγματικά γελοία εύκολο. Το τερματίσαμε για πλάκα εγώ που είχα να πιάσω μοχλό χρόνια και ο γιός που είναι πρωτάρης.Αν με ρωταγε κάποιος θα έλεγα μην το πάρεις ψάξε να το δανειστείς ξέρω γω.

Τουλάχιστον το ευχαριστήθηκαμε και περάσαμε ωραία εμπειρία μαζί. 

Φιλικά πάντα.

Επεξ/σία από Skatzivas
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Skatzivas είπε

Ο γιός μου 8 ετών, πρώτη φορά έπιασε μοχλούς. Ε παιδιά μόλις τερματίσαμε το wonder. Οκ δεν είναι 100%. Σε κάποιες πίστες θέλει ξανά πέρασμα. Αλλά ρε φίλε τραγικά μικρό, έξι κόσμοι και πας Bowser. Πολλές πίστες τις έβγαλε μόνος ο γιός. Ένα κόσμο ολομόναχος σήμερα το να πρωί. Τραγικά μικρό, τραγικά εύκολο μέχρι κι ο γιος μου το είπε.

Αλλά είναι πανέμορφο, με τρομερά θέματα πίστες γραφικά. Ωραίες κινήσεις κλπ. Πραγματικά πανέμορφο αλλά πραγματικά γελοία εύκολο. Το τερματίσαμε για πλάκα εγώ που είχα να πιάσω μοχλό χρόνια και ο γιός που είναι πρωτάρης. Τουλάχιστον το ευχαριστήθηκαμε και περάσαμε ωραία εμπειρία μαζί. 

Φιλικά πάντα.

Αυτά τα παιχνίδια είναι η επιτομή easy to play, hard to master. Βέβαια τα 2d Mario είναι αρκετά πιο εύκολα από τα 3d.

Παίξατε τον έξτρα κόσμο;

Δημοσ.

10 μέρες κάτοχος να πω τη γνώμη μου για τη συσκευή. 

Θα κρίνω με βάση τα γούστα μου που είναι να παίζω indie, retro, arcade και δεν ψάχνω top end γραφικά. 

Είμαι προς το παρόν κάτι παραπάνω από εντυπωσιασμένος. Όταν την παρήγγειλα πίστευα ότι θα παίζω περισσότερο σε tv mode αλλά το 80% είναι σε handheld. Φοβερή η oled οθόνη άσχετα αν δεν έχω εικόνα για την v1. 

Συνεχίζοντας με το handheld παιχνίδι, το κράτημα τελικά του Switch είναι μια χαρά. Χθες έπαιζα 2 ώρες Zelda και η μία ώρα ξαπλωμένος στο κρεβάτι και ούτε κουράστηκα, ούτε πιάστηκε το χέρι μου.

Τα joycons επίσης μια χαρά χωρίς να φτάνουν οι αναλογικοί την ποιότητα dualsense / xbox χειριστηρίων. Τα κουμπιά μια χαρά. Το μόνο μείον για μένα επειδή παίζω αρκετά 2d και retro παιχνίδια, είναι η απουσία d-Pad. Θα ήθελα η Nintendo να έδινε στην αγορά μια τέτοια επιλογή σε joycon. Υπάρχουν κάποια mod στο ίντερνετ αλλά μόλις είδα ότι πρέπει να λύσεις εντελώς το joycon... απορρίφθηκε. Η μόνη λύση που είδα και την σκέφτομαι σοβαρά είναι το d-Pad της hori που υπάρχει στα 25€, αλλά δεν έχει wireless, δόνηση και κάνα 2 άλλα. Δόνηση έτσι κι αλλιώς είναι μέτρια οπότε δε με ενοχλεί να μην υπάρχει. Θα ήθελα όμως να μπορώ να το χρησιμοποιώ και εκτός handheld. Οπως και να χει θα το πάρω γιατί είναι το μόνο που βρήκα σε νορμάλ τιμή με d-Pad. 

Το tv mode εξαιρετικό επίσης αλλά εκεί χρησιμοποιώ τον dualsense που είναι σημαντική αναβάθμιση. Βέβαια κάποια στιγμή που το είχα συνδέσει στο PC, μετά μου πήρε λίγο χρόνο για να το κάνω pair στο switch.

Γενικά μια κονσόλα που έχει τα πάντα σε αυτά που χρειάζομαι. 

Τέλος να πω ότι το Breath of the Wild νόμιζα ότι δε θα με κρατήσει μιας και είχα καιρό να ασχοληθώ με open world game, αλλά παιδιά είχατε δίκιο. Είναι εξαιρετικό. Φοβερό gameplay, βάθος στα στοιχεία του gameplay, τρομερό art design στα γραφικά. Είμαι μόλις στα 4 shrines και περιμένω πως και πως να κοιμηθεί ο μικρός να συνεχίζω. Εντυπωσιαστηκα που πήγα για το 4ο shrine στα χιόνια και ανακάλυψα ότι χρειάζομαι cold resistance. Κι έφαγα ξεροσφύρι όλες τις πιπεριές. Είμαι σε αναζήτηση τώρα για να ξεκινήσω μαγείρεμα. Ήδη θεωρώ την αγορά του επόμενου δεδομένη, μόλις ολοκληρώσω το συγκεκριμένο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...