Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v3

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

23 λεπτά πριν, broxopios είπε

Το να αφήνουμε το switch συνεχώς πάνω στο dock όταν δεν το χρησιμοποιούμε δεν είναι πρόβλημα για την μπαταρία σωστά; 

Δεν είναι όχι.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πάντως στις αγγελίες σπάνια βρίσκεις καλές τιμές. Βλέπω το Breath of the wild είναι σταθερά στα 40€. Εμένα από επαρχία θα μου βγει κοντά στα 45€ δηλαδή. Προτιμώ να δώσω 7€ παραπάνω και να το πάρω καινούριο από σκρουτζ. Και καινούριο και σίγουρος ότι δε θα έχει κάποιο θέμα. Στα 30€ πιστεύω θα ήταν πιο τίμιες οι τιμές για μεταχειρισμένα. 

Στις 5/1/2024 στις 10:31 ΠΜ, Skywalker333 είπε

δεν εχεις κ πολλες επιλογες, 4 "κανονικα" Zelda παιχνιδια εχουν βγει στο Switch:

Aν θελεις κλασσικο παραδοσιακο Zelda, τότε δοκίμασε το remake του Link's Awakening το οποιο ειναι εξαιρετικο.

Αν θες να δεις πως ηταν τα 3D Zelda τόσα χρόνια μέχρι το Switch (πιο συμμαζεμένα action adventures), τότε υπάρχει το remaster του Skyward Sword. Aπο όλα τα κλασσικα 3D Zelda αυτό ειναι μάλλον το κατώτερο (imho παντα) αλλα δεν ειναι κακο παιχνιδι.

Αν απο την άλλη θες να δεις την νέα τους εκδοχη που τα έκανε ενα τεραστιο open world sandbox, τότε πιάνεις τo Breath of the Wild και μετα, αν σου άρεσε, το Tears of the Kingdom.

Aν θες να μαθεις παραπανω για την σειρα, πριν τις γιορτές κάναμε ένα βίντεο στο οποιο μιλάμε για όλα τα παιχνίδια της ;)

Πιστεύω ότι καλύτερα πλέον είναι να πάει κάποιος που δεν έχει παίξει κανένα απευθείας στο tear και να πηδήξει το breath.

Αυτό για δύο λόγους, αν δεν μεσολαβήσουν τα χρόνια που μεσολάβησαν θα κουραστεί στο δεύτερο μέρος και είναι κρίμα γιατί είναι πολύ καλύτερο και σε κάθε περίπτωση το botw ήταν απλά η beta έκδοση του totk.

• Like 2

Στις 17/11/2023 στις 9:50 ΜΜ, gagarin είπε

Έχω το συγκεκριμένο απλά Τ Ε Λ Ε Ι Ο.
Είμαι και εγω του handheld και μετά απο ψάξιμο κατέληξα εδώ!!!

Μπορείς να κάνεις ένα μικρό review? Εργονομία, αίσθηση κουμπιών, αναλογικών μοχλών κλπ? 

8 λεπτά πριν, broxopios είπε

Μπορείς να κάνεις ένα μικρό review? Εργονομία, αίσθηση κουμπιών, αναλογικών μοχλών κλπ? 

Καλησπέρα και καλή χρονιά!!!
Τσέκαρε αυτό εδώ το review!!!

Για μένα...Απίστευτη εργονομία δεν σε κουράζει ακόμα και μετά απο ώρες παιχνιδιού...τα κουμπιά αλλά και οι μοχλοί σε αίσθηση είναι πολύ καλύτεροι σε σχέση με τα μαμά joy cons...αν παίξεις μια φορά με αυτό δεν έχει γυρισμό.

• Thanks 1

14 ώρες πριν, broxopios είπε

Πάντως στις αγγελίες σπάνια βρίσκεις καλές τιμές. Βλέπω το Breath of the wild είναι σταθερά στα 40€. Εμένα από επαρχία θα μου βγει κοντά στα 45€ δηλαδή. Προτιμώ να δώσω 7€ παραπάνω και να το πάρω καινούριο από σκρουτζ. Και καινούριο και σίγουρος ότι δε θα έχει κάποιο θέμα. Στα 30€ πιστεύω θα ήταν πιο τίμιες οι τιμές για μεταχειρισμένα. 

Κάποιες φορές το έχουν μεταχειρισμένο στα 30€ κάποια καταστήματα στο σκρουτζ, αλλά σπάνια και θέλει να το τσεκάρεις.

• Thanks 1

14 ώρες πριν, logistoulis είπε

Πιστεύω ότι καλύτερα πλέον είναι να πάει κάποιος που δεν έχει παίξει κανένα απευθείας στο tear και να πηδήξει το breath.

Αυτό για δύο λόγους, αν δεν μεσολαβήσουν τα χρόνια που μεσολάβησαν θα κουραστεί στο δεύτερο μέρος και είναι κρίμα γιατί είναι πολύ καλύτερο και σε κάθε περίπτωση το botw ήταν απλά η beta έκδοση του totk.

Δεν συμφωνώ. Και τα 2 έχουν την αίγλη τους και την ιστορία τους.

Στο πρώτο με 150 ώρες (με dlc) είσαι οκ στο 2ο θέλεις 300.

450 ώρες well spend.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μοχλό ακόμη δεν κάνω κάποια κίνηση μιας και παρήγγειλα το 8bitdo wireless. 

Όσον αφορά για handled gaming και spilt controller θα το δω αργότερα. Περιμένω να βγει το Sociable Soccer που είναι στυλ SWOS όπου εκεί οι αναλογικοί θα πάρουν φωτιά και θα φανεί πόσο καλά ανταποκρίνονται. 

Αυτό που με χαλάει είναι ότι η κίνηση και αίσθηση των αναλογικών μοχλών (καμία σχέση με τους αντίστοιχους των ps5/xbox) αλλά και ο σταυρός που δεν είναι... σταυρός αλλά κουμπιά. Έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους και δεν βολεύει να παίζεις με το συγκεκριμένο d-Pad. Βέβαια κατανοώ γιατί σχεδιάστηκε έτσι από τη στιγμή που πρέπει να λειτουργούν και αυτόνομα ως μοχλοί.

Δηλαδή δε θα με χαλούσε να υπήρχαν ίδια joy cons αλλά με πολύ καλύτερο αναλογικό μοχλό και ένα πολύ καλό d-Pad όπως πχ του dualsense. 

Κάτι τέτοιο δηλαδή αλλά να ξέρω ότι οι αναλογικοί και ο d-Pad είναι επιπέδου dualsense. 

https://www.amazon.de/dp/B0CHYHTS5V/ref=mp_s_a_1_14?keywords=nintendo+switch+controller&qid=1704635339&s=videogames&sr=1-14

Επεξ/σία από broxopios

Με πείσατε τελικά και αύριο μου έρχεται το breath of the wild. 

Γενικά κοιτώντας για παιχνίδια μου έκανε θετική εντύπωση το Mark of the Ninja remastered και κάποια στιγμή όταν βγει σε προσφορά θα το χτυπήσω. Το έχει παίξει κανείς; 

55 λεπτά πριν, broxopios είπε

Με πείσατε τελικά και αύριο μου έρχεται το breath of the wild. 

Γενικά κοιτώντας για παιχνίδια μου έκανε θετική εντύπωση το Mark of the Ninja remastered και κάποια στιγμή όταν βγει σε προσφορά θα το χτυπήσω. Το έχει παίξει κανείς; 

Το δοκίμασα για 10-15 λεπτά και έφαγε delete, ίσως να μην είμαι και φαν, αλλά μου φάνηκε βαρετό πολυ

Μόλις τώρα, Tatofski64 είπε

Το δοκίμασα για 10-15 λεπτά και έφαγε delete, ίσως να μην είμαι και φαν, αλλά μου φάνηκε βαρετό πολυ

Για το mark of the ninja μιλάω 🤣

• Like 1

10 λεπτά πριν, Tatofski64 είπε

Για το mark of the ninja μιλάω 🤣

Θα γινόταν ένα σπουδαίο κοινωνικό πείραμα, αν δεν είχες κάνει την διευκρίνιση.

1 λεπτό πριν, Brazhlias είπε

Θα γινόταν ένα σπουδαίο κοινωνικό πείραμα, αν δεν είχες κάνει την διευκρίνιση.

Πάλι καλά το πήρα χαμπάρι μπαμ μπαμ, και λέω ώπα κατς καλά ξηγησου

1 hour ago, broxopios said:

Mark of the Ninja remastered και κάποια στιγμή όταν βγει σε προσφορά θα το χτυπήσω. Το έχει παίξει κανείς; 

Από τα καλύτερα του είδους. 

Αν σου αρέσουν τα stealth παιχνίδια δεν βλέπω κανένα λόγο να μην το πάρεις. 

• Like 3

Ξεκίνησα χθές το Mario Odyssey, πολυ ωραίο και έχει αρκετό exploration, πόσα φεγγάρια έχει ρε παιδιά; νόμιζα έψαξα όλο το sand kingdom και στα lists βγάζει ότι λυπουν άπειρα

33 λεπτά πριν, Tatofski64 είπε

Ξεκίνησα χθές το Mario Odyssey, πολυ ωραίο και έχει αρκετό exploration, πόσα φεγγάρια έχει ρε παιδιά; νόμιζα έψαξα όλο το sand kingdom και στα lists βγάζει ότι λυπουν άπειρα

Πολλα απο αυτα θα τα βρεις στο postgame,δηλαδη αφου το τερματισεις μια φορα.Οποτε μην αγχωνεσαι εαν σου λειπουν καποια.Αυτο ισχυει για ολους τους κοσμους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...