broxopios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 11 λεπτά πριν, Malthador είπε Γιατί να μην το βάλεις στο dock; Γιατί είδα σε κάποια βίντεο ότι χωρίς μεμβράνη υπάρχει κίνδυνος να γρατσουνιστεί η οθόνη από το dock. Λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Μέλος Moderators Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 30 minutes ago, broxopios said: Γιατί είδα σε κάποια βίντεο ότι χωρίς μεμβράνη υπάρχει κίνδυνος να γρατσουνιστεί η οθόνη από το dock. Λάθος; Είναι old news και το πιθανότερο fake news. Τελοσπάντων, το OLED φοράει μεμβράνη από τη μαμά του σε κάθε περίπτωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skywalker333 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Malthador είπε Είναι old news και το πιθανότερο fake news. Τελοσπάντων, το OLED φοράει μεμβράνη από τη μαμά του σε κάθε περίπτωση. fake δεν ειναι γιατι την πατησα εγω ετσι κ χαραξα ελαφρια το τζαμακι. αλλα ειναι πολυ σπανιο να συμβει κ αν συμβει, θα συμβει απο δικη σου κακη χρηση (το επιασα ατσαλα εντελως οταν το εβαζα στο dock), αν το βαζεις προσεκτικα δε πιστευω να γινει κατι. Η κακια στιγμη μονο. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από Skywalker333 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Εντάξει αν φοράει μεμβράνη είμαστε οκ όπως και να χει μέχρι να έρθει το τζαμάκι. Και ίσως μια χαζή ερώτηση. Την δική του μεμβράνη τη βγάζουμε για να βάλουμε τη δική μας σωστά; Γιατί επίσης είδα τώρα σε κάποια βίντεο ότι τη βάζουν πάνω από την δική του. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από broxopios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Μέλος Moderators Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 3 hours ago, broxopios said: Εντάξει αν φοράει μεμβράνη είμαστε οκ όπως και να χει μέχρι να έρθει το τζαμάκι. Και ίσως μια χαζή ερώτηση. Την δική του μεμβράνη τη βγάζουμε για να βάλουμε τη δική μας σωστά; Γιατί επίσης είδα τώρα σε κάποια βίντεο ότι τη βάζουν πάνω από την δική του. Εγώ από πάνω περνάω τα τζαμάκια, δεν αφαιρώ την δική του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 12 ώρες πριν, broxopios είπε Εντάξει αν φοράει μεμβράνη είμαστε οκ όπως και να χει μέχρι να έρθει το τζαμάκι. Και ίσως μια χαζή ερώτηση. Την δική του μεμβράνη τη βγάζουμε για να βάλουμε τη δική μας σωστά; Γιατί επίσης είδα τώρα σε κάποια βίντεο ότι τη βάζουν πάνω από την δική του. Αν δεν έχει πάθει κάτι τότε δεν την αφαιρείς. Παίρναμε το τζάμι από πάνω . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skatzivas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Έψαξα λίγο τα Zelda και ειδα ότι η σειρά είναι από το 1986. Δεν εξεπλάγην μιας και το θυμάμαι στο game boy νομίζω, αν και δεν το έπαιξα ποτέ. ερώτηση: αν το πιάσω τώρα από πού ξεκινάω στο switch; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarchy79 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 19 λεπτά πριν, Skatzivas είπε Έψαξα λίγο τα Zelda και ειδα ότι η σειρά είναι από το 1986. Δεν εξεπλάγην μιας και το θυμάμαι στο game boy νομίζω, αν και δεν το έπαιξα ποτέ. ερώτηση: αν το πιάσω τώρα από πού ξεκινάω στο switch; Στο gameboy ήταν το links awakening. Αλλά το κάθε ένα είναι διαφορετικό από όσα ζελντα έχουν βγει. Οπότε δεν υπάρχει συμβουλή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου On 03/01/2024 at 16:03, xlinger said: Μια εμπειρία και από μένα. Είχα τερματίσει το Republic Commando όταν ήταν δωρεάν στα Game Trials του Απριλίου και δεν θυμάμαι να αντιμετώπισα κάποιο τεχνικό πρόβλημα ή τουλάχιστον κάτι που να ενοχλούσε. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που ήταν digital και όχι από cartridge αλλά δε βλέπω το λόγο να μην είναι ακριβώς το ίδιο. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ και εγώ πως είναι κάτι ενοχλητικό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Χθες απόγευμα μου ήρθε και βρήκα χρόνο το βράδυ να ασχοληθώ με το στήσιμο και δοκιμές. Πολύ ευχάριστη εμπειρία γενικά. Με εξιτάρει το γεγονός ότι μπορώ να παίζω οπουδήποτε. Και επειδή πλέον δεν με συγκινούν ιδιαίτερα τα γραφικά σε ένα παιχνίδι ούτε ιδιαίτερα οι AAA τίτλοι, νομίζω ότι θα με καλύψει απόλυτα. Θα φανεί σε βάθος χρόνου όμως. Βέβαια τα joy cons ακόμη και πάνω στο στήριγμα που γίνεται μοχλός, παρόλο που είναι οκ γενικά, δεν έχει σχέση με το κράτημα και την εργονομία του PS5 που χρησιμοποιώ. Μου πέρασε απ' το μυαλό να πάω σε αγορά του pro controller, αλλά προχώρησα σε παραγγελία του 8bitdo adapter και βλέπουμε. Τα trials παιχνίδια που δίνει δωρεάν για μια βδομάδα που ακριβώς τα βρίσκουμε; Αγορά παιχνιδιού από το διαδίκτυο (κινητό, υπολογιστή κλπ) μπορούμε να κάνουμε από το επίσημο site της Nintendo και όταν ανοίξουμε την κονσόλα να παίξουμε ή πρέπει αποκλειστικά η αγορά να γίνει από το switch? Αγόρασα το Toki το παλιό arcade που το έχει 1€ τώρα και είναι με ανανεωμένα γραφικά, αλλά ξενέρωσα που δεν έχει save state. Πολύ περίεργο για παιχνίδι που ξαναδουλεύτηκε. Έχω βάλει και τα αγαπημένα Snow Bros και Pang στην λίστα και μόλις πέσουν σε τιμή θα τα χτυπήσω. Ελπίζω να έχουν save τα συγκεκριμένα. Για παράδειγμα της Capcom Arcade Stadium τα παιχνίδια είναι μια χαρά. Τώρα θα περιμένω καμιά αγγελία για να αγοράσω τελικά σε φυσική μορφή το Zelda το breath of the wild. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skywalker333 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, Skatzivas είπε Έψαξα λίγο τα Zelda και ειδα ότι η σειρά είναι από το 1986. Δεν εξεπλάγην μιας και το θυμάμαι στο game boy νομίζω, αν και δεν το έπαιξα ποτέ. ερώτηση: αν το πιάσω τώρα από πού ξεκινάω στο switch; δεν εχεις κ πολλες επιλογες, 4 "κανονικα" Zelda παιχνιδια εχουν βγει στο Switch: Aν θελεις κλασσικο παραδοσιακο Zelda, τότε δοκίμασε το remake του Link's Awakening το οποιο ειναι εξαιρετικο. Αν θες να δεις πως ηταν τα 3D Zelda τόσα χρόνια μέχρι το Switch (πιο συμμαζεμένα action adventures), τότε υπάρχει το remaster του Skyward Sword. Aπο όλα τα κλασσικα 3D Zelda αυτό ειναι μάλλον το κατώτερο (imho παντα) αλλα δεν ειναι κακο παιχνιδι. Αν απο την άλλη θες να δεις την νέα τους εκδοχη που τα έκανε ενα τεραστιο open world sandbox, τότε πιάνεις τo Breath of the Wild και μετα, αν σου άρεσε, το Tears of the Kingdom. Aν θες να μαθεις παραπανω για την σειρα, πριν τις γιορτές κάναμε ένα βίντεο στο οποιο μιλάμε για όλα τα παιχνίδια της 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 1 hour ago, broxopios said: Τα trials παιχνίδια που δίνει δωρεάν για μια βδομάδα που ακριβώς τα βρίσκουμε; Στο Nintendo Switch Online. Το πρώτο εικονίδιο από αριστερά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skatzivas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Αααα το nso δίνει και δωρεάν παιχνίδια με ορισμένο χρόνο;και το σκεφτόμουν ότι γιατί δεν έδινε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 8 hours ago, broxopios said: Αγορά παιχνιδιού από το διαδίκτυο (κινητό, υπολογιστή κλπ) μπορούμε να κάνουμε από το επίσημο site της Nintendo και όταν ανοίξουμε την κονσόλα να παίξουμε ή πρέπει αποκλειστικά η αγορά να γίνει από το switch? Μπορείς να κάνεις από το eshop για UK. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Το να αφήνουμε το switch συνεχώς πάνω στο dock όταν δεν το χρησιμοποιούμε δεν είναι πρόβλημα για την μπαταρία σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα