Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v3

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, NickTG είπε

Έχω κάνει μια δοκιμή κανά μισάωρο στο καθένα εκτός από τα Knights of the Old Republic λόγω έλλειψης χώρου.

Όσο λοιπόν έπαιξα μια χαρά έτρεχαν. Στο Republic Commando έχει κάποιο stuttering όταν φτάνεις σε checkpoint και όταν έχει λίγο χαμό ειδικά σε εξωτερικό χώρο με εκρήξεις και εχθρούς πέφτουν λίγο τα frames αλλά δεν είναι κάτι που βρίσκω ενοχλητικό. 

Μια εμπειρία και από μένα. Είχα τερματίσει το Republic Commando όταν ήταν δωρεάν στα Game Trials του Απριλίου και δεν θυμάμαι να αντιμετώπισα κάποιο τεχνικό πρόβλημα ή τουλάχιστον κάτι που να ενοχλούσε. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που ήταν digital και όχι από cartridge αλλά δε βλέπω το λόγο να μην είναι ακριβώς το ίδιο.

Επεξ/σία από xlinger
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

58 λεπτά πριν, broxopios είπε

Περιμένοντας την κονσόλα βλέπω διάφορα βίντεο. Έχετε κάνεις κι εσείς το παρακάτω hack για να μην γρατσουνίζετε η οθόνη όταν μπαινοβγαίνει στο dock? Το oled έχω παραγγείλει. 

Βαζεις γυαλί κ τέλος, δεν υπάρχει λόγος για μόντες.

3 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Βαζεις γυαλί κ τέλος, δεν υπάρχει λόγος για μόντες.

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Παρήγγειλα ήδη το παρακάτω.

https://www.skroutz.gr/s/32738563/Spigen-Ez-Fit-GLAS-tR-Switch-OLED-Diafano.html

1 minute ago, broxopios said:

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Παρήγγειλα ήδη το παρακάτω.

https://www.skroutz.gr/s/32738563/Spigen-Ez-Fit-GLAS-tR-Switch-OLED-Diafano.html

Αυτό έχω βάλει κι εγώ, επειδή είμαι γενικά μπαγλαμάς και με την τοποθέτηση προστατευτικών πάντα καταλήγω με μια τεράστια φούσκα στη μέση ή να μπαίνουν στραβά.

Με το συγκεκριμένο ήταν η ευκολότερη εφαρμογή που έχω κάνει.

• Like 1

11 λεπτά πριν, broxopios είπε

Το dekudeals που βάζετε αρκετοί είναι φίλτρο για το τι μπορούμε να βρούμε στο επίσημο της Nintendo ή μπορούμε να αγοράσουμε και από κει; 

Στο επίσημο..

Κανε λογαριασμό κ βάλε φίλτρα σε ποιο shop θέλεις να βλέπεις πρόσφορες 

• Thanks 1

4 λεπτά πριν, mAs_81 είπε

Στο επίσημο..

Κανε λογαριασμό κ βάλε φίλτρα σε ποιο shop θέλεις να βλέπεις πρόσφορες 

Εξαιρετικό. Και ήθελα να το ρωτήσω αν υπήρχε κάτι τέτοιο. Θυμάμαι είχα κάτι παρόμοιο στο ipad για προσφορές διάφορων εφαρμογών. 

Σε άλλα νέα, τι περιφερειακά έχετε συνοδέψει το NSw σας? 

Πέρα από το screen protector και μια θήκη μεταφοράς λέω να μην προβώ σε άλλη αγορά περιφερειακού. Θα δοκιμάσω τα joy cons να δω πως είναι και ύστερα θα σκεφτώ για κάποιον έξτρα μοχλό ή τον αντάπτορα της 8bitdo που παίρνει και PS5 controller. 

• Like 1

• Moderators
35 λεπτά πριν, broxopios είπε

τον αντάπτορα της 8bitdo

Αυτο εχω παρει εγω (και κλασικα μια θηκη μεταφορας). Ειναι πρακτικο αν εχεις χερια κουπια και θελεις να παιξεις διπλο (και φυσικα εχεις ηδη controller playstation). Εχω παιξει το Mario Kart με το μικρο χειριστήριο σε διπλο και πραγματικα δεν μπορουσα να το λειτουργησω σωστα. 

Οποτε ναι, αν εχεις ηδη PS και δεν θελεις να δωσεις χρηματα για το Pro, ή δεν σε ψηνει να εχεις πολλα χειριστηρια τριγυρω, αγορασε το. Φυσικα χανεις το hd rumble (αν θυμαμαι καλα, γιατι παει καιρος που το χρησιμοποιησα).

• Like 1

Επίσης ο αντάπτορας χωράει και μέσα στο dock οπότε δεν θα φαίνεται καθόλου.

Τον πήρα πρόσφατα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος, παίζω Mario Wonder με τον αδερφό μου.

• Like 1

25 λεπτά πριν, stormrain είπε

Αυτο εχω παρει εγω (και κλασικα μια θηκη μεταφορας). Ειναι πρακτικο αν εχεις χερια κουπια και θελεις να παιξεις διπλο (και φυσικα εχεις ηδη controller playstation). Εχω παιξει το Mario Kart με το μικρο χειριστήριο σε διπλο και πραγματικα δεν μπορουσα να το λειτουργησω σωστα. 

Οποτε ναι, αν εχεις ηδη PS και δεν θελεις να δωσεις χρηματα για το Pro, ή δεν σε ψηνει να εχεις πολλα χειριστηρια τριγυρω, αγορασε το. Φυσικα χανεις το hd rumble (αν θυμαμαι καλα, γιατι παει καιρος που το χρησιμοποιησα).

Έχω dualsense οπότε θα βολέψει. Βέβαια το μόνο κακό που είδα είναι ότι αν θέλω να το συνδέσω στο NSw τότε δε θα κάθεται καλά με τη βάση του γιατί η type-c υποδοχή είναι κάτω ακριβώς από το switch. 

To hd rumble τι ακριβώς είναι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/1/2024 στις 5:41 ΜΜ, broxopios είπε

Αν ήταν να αγοράσετε μόνο ένα παιχνίδι σε physical edition πιο θα ήταν αυτό; Αυτό σκέφτομαι να κάνω καθώς τα άλλα θα τα έχω digital. Από τα λίγα που έχω δει αυτές τις μέρες είμαι ανάμεσα στα εξής 3:

1. Super Mario Odyssey

2. Super Mario Wonder

3. Zelda: Breath of the Wild

Να πω την αλήθεια το Zelda το έβαλα μόνο και μόνο γιατί δεν έχω παίξει ποτέ Zelda. Ούτε στο Gameboy classic που είχα μικρός. Ίσως είναι ευκαιρία να παίξω και να ανακαλύψω γιατί έχει τόσο μεγάλη απήχηση. Σαν νούμερο 1 είχα το wonder γιατί είμαι φαν των 2d, αλλά έχω διαβάσει απίστευτα σχόλια για το Odyssey και το έβαλα στη λίστα αν και 3d. 

Επίσης πόση χωρητικότητα καταλαμβάνουν συνήθως τα digital παιχνίδια του switch? 

Έχω το odyssey και το zelda. Κορυφαία και τα δύο ΑΛΛΑ το Zelda είναι ΔΕΚΑ κλάσεις επάνω ;) . Δεν το συζητώ, προσωπικά σου προτείνω το Zelda.

Επεξ/σία από anarchy79
  • Like 1
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, broxopios είπε

Πέρα από το screen protector και μια θήκη μεταφοράς λέω να μην προβώ σε άλλη αγορά περιφερειακού. Θα δοκιμάσω τα joy cons να δω πως είναι και ύστερα θα σκεφτώ για κάποιον έξτρα μοχλό ή τον αντάπτορα της 8bitdo που παίρνει και PS5 controller. 

Επισης,αν σχεδιάζεις να παιζεις handheld αρκετα , μια gripcase ίσως να ήταν καλή επένδυση..

• Thanks 1

Λοιπόν αύριο έρχεται η κονσόλα, αλλά όχι το προστατευτικό τζαμάκι. Δεν δοκιμάζω καν να το κουμπώσω στο dock ή έρχεται με δική του απλή μεμβράνη; 

• Moderators
25 minutes ago, broxopios said:

Λοιπόν αύριο έρχεται η κονσόλα, αλλά όχι το προστατευτικό τζαμάκι. Δεν δοκιμάζω καν να το κουμπώσω στο dock ή έρχεται με δική του απλή μεμβράνη; 

Γιατί να μην το βάλεις στο dock;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...