marius.t Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου αν υπάρχει λόγος που θα πας μόνο σε ένα φυσικό αντίτυπο και τα άλλα σε ψηφιακό, πάρε αυτό που θα είναι/ήταν πιο ακριβό πάντα. δηλαδή zelda(για μεγαλύτερη μελλοντική αξία. ακόμη και σε μεταπώληση). Το μέγεθος είναι ανάλογο με το παιχνίδι. το ζελντα πχ έχει 15γιγα το μαριο 4. το tears of the kingdom είναι συνέχεια του breath of the wild. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Θα δω κανα 2 βίντεο με gameplay του zelda να δω. Βέβαια άλλο youtube, άλλο να παίζεις. Απλά επειδή δεν έχω παίξει ποτέ, δεν ξέρω αν τελικά θα μου αρέσει τόσο. Ο λόγος που θα έχω μόνο ένα physical game είναι για την αίσθηση ότι θα έχω δισκέτα. Δε με συγκινεί πλέον να τα έχω σε φυσική μορφή. Τώρα μια άλλη ερώτηση. Όταν πας να κάνεις nintendo account, στο nickname σου έχει να βάλεις έως 10 χαρακτήρες. Γιατί αυτός ο περιορισμός; Είναι το nickname που θα εμφανίζεται στους άλλους; Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από broxopios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Το καθε παιχνιδι λέει ποσο χωρο καταλαμβάνει μεσα απο το store. Ολα τα παραπάνω ειναι must play Στο BOTW θα πρεπει να βαλεις κ το DLC για την πληρη εμπειρία, αν σου αρέσει προχωράς με το νεο Zelda Tears of the Kingdom. Ειναι καπως πιο απαιτητικά παιχνίδια τόσο απο χρόνο όσο και απο ενασχόληση. Δεν ειναι για μικρότερα παιδιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Φαντάζομαι έχει απαντηθεί, αλλά επειδή είναι πολλές οι σελίδες, ποιο tempered glass προτείνετε για την οθόνη και μια απλή θήκη μεταφοράς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Μέλος Moderators Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 5 hours ago, broxopios said: Αν ήταν να αγοράσετε μόνο ένα παιχνίδι σε physical edition πιο θα ήταν αυτό; Αυτό σκέφτομαι να κάνω καθώς τα άλλα θα τα έχω digital. Από τα λίγα που έχω δει αυτές τις μέρες είμαι ανάμεσα στα εξής 3: 1. Super Mario Odyssey 2. Super Mario Wonder 3. Zelda: Breath of the Wild Να πω την αλήθεια το Zelda το έβαλα μόνο και μόνο γιατί δεν έχω παίξει ποτέ Zelda. Ούτε στο Gameboy classic που είχα μικρός. Ίσως είναι ευκαιρία να παίξω και να ανακαλύψω γιατί έχει τόσο μεγάλη απήχηση. Σαν νούμερο 1 είχα το wonder γιατί είμαι φαν των 2d, αλλά έχω διαβάσει απίστευτα σχόλια για το Odyssey και το έβαλα στη λίστα αν και 3d. Επίσης πόση χωρητικότητα καταλαμβάνουν συνήθως τα digital παιχνίδια του switch? Το Wonder το αφήνουμε εκτός, δεν συγκρίνεται με τα άλλα δύο, είναι δέκα σκαλοπάτια παρακάτω. Σε ότι αφορά τα άλλα δύο είναι θέμα γούστου, διάθεσης και αντοχής. Το Odyssey είναι το καλύτερο 3D-platformer ever, αλλά έχει αρχή, μέση και τέλος. Το BotW είναι επίσης το καλύτερο του είδους του, αλλά έχει τον ατελείωτο, μπορείς να κάνεις πράγματα ακόμα και 150 ώρες μετά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 12 hours ago, Vagosman said: Ικανοποιημένος; Τα πορτ αξιζουν; Σηκωνει καλα; Έχω κάνει μια δοκιμή κανά μισάωρο στο καθένα εκτός από τα Knights of the Old Republic λόγω έλλειψης χώρου. Όσο λοιπόν έπαιξα μια χαρά έτρεχαν. Στο Republic Commando έχει κάποιο stuttering όταν φτάνεις σε checkpoint και όταν έχει λίγο χαμό ειδικά σε εξωτερικό χώρο με εκρήξεις και εχθρούς πέφτουν λίγο τα frames αλλά δεν είναι κάτι που βρίσκω ενοχλητικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, broxopios είπε Θα δω κανα 2 βίντεο με gameplay του zelda να δω. Βέβαια άλλο youtube, άλλο να παίζεις. Απλά επειδή δεν έχω παίξει ποτέ, δεν ξέρω αν τελικά θα μου αρέσει τόσο. Ο λόγος που θα έχω μόνο ένα physical game είναι για την αίσθηση ότι θα έχω δισκέτα. Δε με συγκινεί πλέον να τα έχω σε φυσική μορφή. Τώρα μια άλλη ερώτηση. Όταν πας να κάνεις nintendo account, στο nickname σου έχει να βάλεις έως 10 χαρακτήρες. Γιατί αυτός ο περιορισμός; Είναι το nickname που θα εμφανίζεται στους άλλους; Πάρε το Zelda σε φυσική μορφή έτσι ώστε αν δεν σου αρέσει να το πουλήσεις! Το παιχνίδι είναι μια μεγάλη καινοτομία στον κόσμο του gaming! Έλιωσα πάνω από 300 ώρες και ακόμα δεν τα έχω κάνει όλα.. αλλα δεν νομίζω να γυρίσω ξανά , φτάνει 😂 Ότι απορία έχεις μας ρωτας! Τωρα θέλω να πω στην παρέα, ότι έβαλα το Kirby and the Forgotten Land! Έχει τρελή φάση και είναι απολαυστικό. Αλλά νιώθω ότι θα είναι μικρό… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skatzivas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Καλημέρα. Επειδή έχουμε παίξει παλιά ξόφαλτσα το odyssey το οποίο ήταν όντως πολύ καλό και τώρα που αγόρασα κονσόλα για εμάς μας πήραν δώρο και παίζουμε το wonder. Τι εννοείς είναι δέκα σκαλιά κάτω; φτωχό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazhlias Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Skatzivas είπε Καλημέρα. Επειδή έχουμε παίξει παλιά ξόφαλτσα το odyssey το οποίο ήταν όντως πολύ καλό και τώρα που αγόρασα κονσόλα για εμάς μας πήραν δώρο και παίζουμε το wonder. Τι εννοείς είναι δέκα σκαλιά κάτω; φτωχό; Μια χαρα παιχνιδι ειναι το wonder, με καινοτομιες και ειχε μπει και στη λιστα για τα παιχνιδια της χρονιας. Απλα σε συγκριση με το odyssey εννοει πως ειναι κατωτερο. Οπως και να εχει ενα 2d παιχνιδι εχει αρκετους περιορισμους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 15 hours ago, broxopios said: Να πω την αλήθεια το Zelda το έβαλα μόνο και μόνο γιατί δεν έχω παίξει ποτέ Zelda. Ούτε στο Gameboy classic που είχα μικρός. Ίσως είναι ευκαιρία να παίξω και να ανακαλύψω γιατί έχει τόσο μεγάλη απήχηση. Σαν νούμερο 1 είχα το wonder γιατί είμαι φαν των 2d, αλλά έχω διαβάσει απίστευτα σχόλια για το Odyssey και το έβαλα στη λίστα αν και 3d. To Odyssey είναι μεν 3D αλλά έχει και πολλές 2D εκπλήξεις! Κι εγώ μέχρι φέτος δεν είχα παίξει ποτέ κανένα Zelda, ούτε μου άρεσε ιδιαίτερα το gameplay που έβλεπα στο youtube. Το αγόρασα όμως ακριβώς επειδή όλοι έλεγαν ότι είναι τέλειο και ήθελα να το δοκιμάσω. Όταν το πήρα ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι και πάλι δεν θα μου άρεσε και σε 3-4 μέρες θα το έχω βάλει ήδη αγγελία για πώληση. Τελικά από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού έφαγα τέτοιο κόλλημα που δεν μπορούσα να σταματήσω να παίζω. Πας όπου θες, σκαρφαλώνεις όπου θες, κάνεις interact με ότ,ι και όποιον θες. Και ακόμα και 10 μήνες μετά με 300+ ώρες μου αρέσει να χαλαρώνω εξερευνώντας ξανά κάποιο απόκρημνο χιονισμένο βουνό ή να καβαλάω ένα άλογο και να βολτάρω ανέμελος σε ατελείωτες πεδιάδες ή να επισκέπτομαι τα διάφορα χωριά και να συναντώ παλιούς φίλους. Είναι σαν έναν αγαπημένο δίσκο μουσικής. Τον ακούς ξανά και ξανά και κάθε φορά σου αρέσει το ίδιο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafftw Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Καλημέρα και καλή χρονιά να έχουμε. Τωρα που τα γράφετε όλοι θα ξαναγράψω και εγώ καθώς στις γιορτές "τερμάτισα" (ουτε καν εντωμεταξύ αλλά οκ) το TOTK μετά από 7 μήνες (σε 2 άδειες καλοκαιριού -Χριστουγέννων κυρίως) με σύνολο και εγώ περίπου 200 ώρες.Γενικά είμαι fan του franchise και μου άρεσε πάρα πόλυ έτσι όπως έχτισαν το Hyrule (και το γκρέμισαν μετά) αλλά αυτό που κατάφεραν με το Breath of the Wild και τελειοποίησαν με το Tears of the Kingdom είναι το ότι ΟΛΟ το περιβάλλον είναι διαδραστικό και έχει δική του ατμόσφαιρα, έτσι όπως περιπλανιέσαι από την μια περιοχή στην άλλη, κάτι στο περιβάλλον (δέντρο,βράχος,ζωο...αέρας,φως,σκια...) σου τραβάει το ενδιαφέρον (που σε άλλα games δε συμβαίνει συνήθως) και όντως κάτι θα κρύβεται από πίσω...ακόμα και main story quest έτυχε να τα ξεκινήσω "καταλάθως"(μετά κατάλαβαινα ότι απλά ο σχεδιασμός είναι τόσο άψογος που σε "τραβάει" να το βρείς με αυτό τον τρόπο) από κάτι τέτοιο μικρούλι και όχι με ένα pin που σου βγάζει και μια γραμμή για να πας από το ένα μέρος στο άλλο (φυσικά σου έχει και τέτοια εργαλεία αν θες αλλα σπάνια τα χρησιμοποιήσα). Δηλαδή είναι κάτι shrines που δεν μπορώ να καταλάβω πως περίμεναν να τα βρώ μόνο με εξερεύνηση. Mega spoiler παράδειγμα για όποιον το έχει τερματίσει Spoiler Το πιο περίεργο που μου έτυχε είναι που είχα την περιέργεια για ένα sky island που είχε συνέχεια κεραυνούς έφτασα εκει με τα χίλια ζόρια, βρήκα καταλάθως καθώς δεν έχεις ορατότητα ένα shrine και μετά κατέληξα σε ένα temple που είναι της Mineru και τελικά υπάρχει και άλλο sage. Το ξεκλείδωσα κανονικότατα και αφού τελειώσα ένα σημείο του main story μου βγάζει κάποια quests, που με οδήγησαν στο ίδιο μέρος...μόνο που εγώ τα είχα ήδη ξεκλειδώσει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Μέλος Moderators Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 3 hours ago, Skatzivas said: Καλημέρα. Επειδή έχουμε παίξει παλιά ξόφαλτσα το odyssey το οποίο ήταν όντως πολύ καλό και τώρα που αγόρασα κονσόλα για εμάς μας πήραν δώρο και παίζουμε το wonder. Τι εννοείς είναι δέκα σκαλιά κάτω; φτωχό; Πολύ καλό game είναι το Wonder, ως 2D side-scroller είναι από τα καλύτερα των τελευταίων ετών. Ωστόσο σε ένα random Top 10 με τα GOAT, είναι πολύ πιθανό ότι θα δεις και το Odyssey και το BotW μέσα, αλλά δεν θα δεις το Wonder. Είναι games διαφορετικής ποιότητας, ποσότητας, ύφους και αισθητικής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skatzivas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Θα με βάλετε σε έξοδα ρε παλιόπαιδα με τέτοιες κριτικές για το Zelda. Και δεν έχω και χρόνο να καίγομαι τα βράδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafftw Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 1 minute ago, Skatzivas said: Θα με βάλετε σε έξοδα ρε παλιόπαιδα με τέτοιες κριτικές για το Zelda. Και δεν έχω και χρόνο να καίγομαι τα βράδια. Για εμενα ειναι το ιδανικο αν δεν έχεις πολύ χρονο, έμπαινα (σχεδόν) κάθε μέρα, handheld (κυρίως τουαλέτα😋) εξερευνούσα λίγο, έβρισκα μερικά κοκ. Όταν έβρισκα περισσότερ χρόνο (για αυτό λέω και στο προηγούμενο post στις άδειες ουσιαστικά το τελειώσα) έπαιζα το main story. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Περιμένοντας την κονσόλα βλέπω διάφορα βίντεο. Έχετε κάνεις κι εσείς το παρακάτω hack για να μην γρατσουνίζετε η οθόνη όταν μπαινοβγαίνει στο dock? Το oled έχω παραγγείλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα