Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v3

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σήμερα αγοράσαμε σε έκπτωση το Mario party Superstars. Πολύ ωραίο οικογενειακό παιχνίδι. Έχει 100 mini games και 5 μεγάλα επιτραπέζια. Τρομερή αγορά. 39.99 ευρώ ψηφιακό. 

Εγώ να ρωτήσω αν συστήνετε το eneba που έχει κωδικούς παιχνιδιών κλπ; πώς είναι τόσο φθηνό; 

Εσείς από που αγοράζετε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 ώρες πριν, mAs_81 είπε

Χρόνια πολλά παιδια , φύγαμε για τη νέα χρόνια λέμε !

IMG_1667.jpeg.052d643699246c22d09ade4cc706bb62.jpeg

Καλη χρονιά στην ομάδα, μιας και ειδαμε τα controller πως σκ@Τα μπορουμε να αγοράσουμε με εξπανσιον πακ; Δεν βγαζει επιλογη ελλαδα, μονο ιταλιες γερμανιες κτλ

29 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Καλη χρονιά στην ομάδα, μιας και ειδαμε τα controller πως σκ@Τα μπορουμε να αγοράσουμε με εξπανσιον πακ; Δεν βγαζει επιλογη ελλαδα, μονο ιταλιες γερμανιες κτλ

Δοκίμασε εδώ:

https://store.nintendo.ie/en/nintendo-64-controller-for-nintendo-switch-000000000010006981

• Like 1

18 λεπτά πριν, NickTG είπε

Το έχω εγώ. 

Ικανοποιημένος; Τα πορτ αξιζουν; Σηκωνει καλα;

26 λεπτά πριν, broxopios είπε

Τι retro παιχνίδια μπορούμε να παίξουμε στην κονσόλα; Πέρα από αυτά που παρέχει η συνδρομή στο NSO. 

Υπαρχουν καποια πακετακια τυπου namco, sega Κτλ αλλα πλερώ εξτρα εννοείται.

• Thanks 1

47 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Ικανοποιημένος; Τα πορτ αξιζουν; Σηκωνει καλα;

Υπαρχουν καποια πακετακια τυπου namco, sega Κτλ αλλα πλερώ εξτρα εννοείται.

Ναι τώρα εντόπισα το επίσημο site και κάνω αναζήτηση. Έχει πολύ πράμα. 

Να ρωτήσω κάτι άλλο. Στο switch μπορείς να παίξει κάποια παιχνίδια όπως παλιά στο wii? Δηλαδή να παίζεις τένις και νσ χτυπάς τη μπάλα με την κινηση των χεριών σου, bowling κλπ? 

16 λεπτά πριν, broxopios είπε

Ναι τώρα εντόπισα το επίσημο site και κάνω αναζήτηση. Έχει πολύ πράμα. 

Να ρωτήσω κάτι άλλο. Στο switch μπορείς να παίξει κάποια παιχνίδια όπως παλιά στο wii? Δηλαδή να παίζεις τένις και νσ χτυπάς τη μπάλα με την κινηση των χεριών σου, bowling κλπ? 

Nintendo Switch Sports,

Ring fit

Διάφορα τύπου αθλητικά της Ubisoft

Mario party για πολύ fun

Υπάρχουν πολλα

• Thanks 1

2 hours ago, broxopios said:

Τι retro παιχνίδια μπορούμε να παίξουμε στην κονσόλα; Πέρα από αυτά που παρέχει η συνδρομή στο NSO. 

Δες και αυτά:
https://www.dekudeals.com/search?q=capcom+arcade+stadium

• Thanks 1

Αν ήταν να αγοράσετε μόνο ένα παιχνίδι σε physical edition πιο θα ήταν αυτό; Αυτό σκέφτομαι να κάνω καθώς τα άλλα θα τα έχω digital. Από τα λίγα που έχω δει αυτές τις μέρες είμαι ανάμεσα στα εξής 3:

1. Super Mario Odyssey

2. Super Mario Wonder

3. Zelda: Breath of the Wild

Να πω την αλήθεια το Zelda το έβαλα μόνο και μόνο γιατί δεν έχω παίξει ποτέ Zelda. Ούτε στο Gameboy classic που είχα μικρός. Ίσως είναι ευκαιρία να παίξω και να ανακαλύψω γιατί έχει τόσο μεγάλη απήχηση. Σαν νούμερο 1 είχα το wonder γιατί είμαι φαν των 2d, αλλά έχω διαβάσει απίστευτα σχόλια για το Odyssey και το έβαλα στη λίστα αν και 3d. 

Επίσης πόση χωρητικότητα καταλαμβάνουν συνήθως τα digital παιχνίδια του switch? 

• Moderators
32 λεπτά πριν, broxopios είπε

Αν ήταν να αγοράσετε μόνο ένα παιχνίδι σε physical edition πιο θα ήταν αυτό; Αυτό σκέφτομαι να κάνω καθώς τα άλλα θα τα έχω digital. Από τα λίγα που έχω δει αυτές τις μέρες είμαι ανάμεσα στα εξής 3:

1. Super Mario Odyssey

2. Super Mario Wonder

Να πω την αλήθεια το Zelda το έβαλα μόνο και μόνο γιατί δεν έχω παίξει ποτέ Zelda. Ούτε στο Gameboy classic που είχα μικρός. Ίσως είναι ευκαιρία να παίξω και να ανακαλύψω γιατί έχει τόσο μεγάλη απήχηση. Σαν νούμερο 1 είχα το wonder γιατί είμαι φαν των 2d, αλλά έχω διαβάσει απίστευτα σχόλια για το Odyssey και το έβαλα στη λίστα αν και 3d. 

Και τα 3 ειναι φοβερα. Αναμεσα στο 1 και το 2, θα επελεγα το 1, ειναι πιο μεγαλο και εχεις πολλα περισσοτερα πραγματα να κανεις.

Το Zelda ειναι μια κατηγορια απο μονο του, δεν ξερω τι να πρωτοπω.

Θα επαιρνα πρωτα το Zelda, μολις το τελειωνα θα το εδινα και θα επαιρνα το Odyssey και μετα το Wonder.

• Like 1

1 ώρα πριν, broxopios είπε

1. Super Mario Odyssey

2. Super Mario Wonder

Το wonder, δεν το έχω παιξει, αλλά εγώ θα σου έλεγα το zelda με κλειστά μάτια. Είναι από τα καλύτερα παιχνιδια που έχω παιξει ποτε. 

Γιατί όχι το tears of the kingdom όμως;

17 λεπτά πριν, Brazhlias είπε

Το wonder, δεν το έχω παιξει, αλλά εγώ θα σου έλεγα το zelda με κλειστά μάτια. Είναι από τα καλύτερα παιχνιδια που έχω παιξει ποτε. 

Γιατί όχι το tears of the kingdom όμως;

Κοιτούσα απλά κριτικές και βαθμολογίες και το breath το είχαν καλύτερο. Δεν ξέρω διαφορές. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...