Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v3

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
18 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Aπιστευτο ετσι?Ισως η καλυτερη υλοποιηση του hd rumble.

.Κριμα παντως που δεν το εφαρμοζανε περισσοτερο στα παιχνιδια.

Μα πραγματικά ομως! Αφου σκαλωσα, λεω δεν μπορει, κατι δεν ακουω σωστά! Εν τω μεταξύ κάποια στιγμη ειχα την τηλεόραση σε mute γιατι μιλουσα στο τηλέφωνο και ήμουν στην πιστα που πατας τις νότες και το αποτέλεσμα ηταν εκπληκτικό, ακουγες μονο τον ρυθμικό βηματισμό του Μαριο πανω δτις νοτες, απο τα Joycons.

Aπορω πραγματικά που δεν το έχουν κανει integrated σε κανα Zelda ξερωγω.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είναι όντως ηχείο και όχι ένα απλό μοτεράκι που γυρίζει. Αναλόγως τις συχνότητες που το ταιζεις δίνει πληροφορία σαν το παλιό καλό force feedback. Ένα καθαρό τρικ του εγκεφάλου αλλά με μοναδική αίσθηση.

Το 1 2 switch το εκμεταλλεύεται μοναδικά.

Χαρακτηριστικό παιχνίδι είναι που μετακυλεις μεταλλικές σφαίρες σε κλειστό κουτί και τις μετρας. Δίνει απίστευτη αίσθηση.

Χαίρομαι που γίνεται καλή χρήση κ με το wonder.

• Like 3

14 ώρες πριν, stormrain είπε

Μα πραγματικά ομως! Αφου σκαλωσα, λεω δεν μπορει, κατι δεν ακουω σωστά! Εν τω μεταξύ κάποια στιγμη ειχα την τηλεόραση σε mute γιατι μιλουσα στο τηλέφωνο και ήμουν στην πιστα που πατας τις νότες και το αποτέλεσμα ηταν εκπληκτικό, ακουγες μονο τον ρυθμικό βηματισμό του Μαριο πανω δτις νοτες, απο τα Joycons.

Aπορω πραγματικά που δεν το έχουν κανει integrated σε κανα Zelda ξερωγω.

Υποθέτω γιατί αυτό θα σήμαινε ότι θα ανάγκαζε τη χρήση των joycons αντί του pro controller (που δεν έχει HD rumble αν δεν κάνω λάθος).

• Like 1

Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά.!Βρήκα στο eshop της Αμερικής το Fc24 κοντά στα 26€.Μπορώ να το αγοράσω βάζοντας vpn ή όταν θα γίνει η εγκατάσταση λόγω Ελλάδος θα φάω άκυρο και τα λεφτά θα πάνε ακλαφτα.?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρόνια πολλά σε όλους. Ανοίχτηκε το switch oled και επιτέλους παίζει και ο μπαμπάς. Όντως το wonder έχει ήχο και στα χειριστήρια. Είναι τρομερό!

Εγώ να ρωτήσω με τη σειρά μου να μου συστήσετε μια ζελατίνα για την οθόνη και κάρτα μνήμης;

Εγώ παίζω το wonder, το κάρτ8 και το Minecraft. Για τα παιδιά τα πήρα και κολλησα κι εγώ!

Επεξ/σία από Skatzivas
  • Like 3

17 ώρες πριν, Skatzivas είπε

Χρόνια πολλά σε όλους. Ανοίχτηκε το switch oled και επιτέλους παίζει και ο μπαμπάς. Όντως το wonder έχει ήχο και στα χειριστήρια. Είναι τρομερό!

Εγώ να ρωτήσω με τη σειρά μου να μου συστήσετε μια ζελατίνα για την οθόνη και κάρτα μνήμης;

Εγώ παίζω το wonder, το κάρτ8 και το Minecraft. Για τα παιδιά τα πήρα και κολλησα κι εγώ!

για screen protector, θα πρότεινα το επίσημο: Nintendo Switch – OLED Model Protective Screen Filter - My Nintendo Store

κυριως γιατί μου έχει τύχει στο παρελθόν και στο switch και στο 3DS η touchscreen να κανει νερα κ να σκαλωνει λόγο του screen protector που ειχα παρει (κατι 2-3 ευρω απο amazon). αυτό ξερω οτι δουλευει πριμα :)

για την καρτα, εξαρταται ποσο μεγάλη θελεις να ειναι. Sandisk ή Kingston χρησιμοποιώ εγώ, πολυ καλές εχουν βγει.

• Like 1

Στις 28/12/2023 στις 1:22 ΜΜ, cubilone είπε

Υποθέτω γιατί αυτό θα σήμαινε ότι θα ανάγκαζε τη χρήση των joycons αντί του pro controller (που δεν έχει HD rumble αν δεν κάνω λάθος).

Το Pro Controller έχει και αυτό HD Rumble κανονικά.

• Like 1

Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά !!!! Θα ήθελα να ρωτήσω, μιας και δεν έχω ασχοληθεί καν με nitendo. Εάν πάρω το απλό μοντέλο θα είμαι ικανοποιημένος πιστεύετε ; Η χρήση του θα ναι σχετικά light, με κανένα Mario κανένα Pokémon αλλά θα χρησιμοποιείται η οθόνη του διότι υπάρχει και ps5 στο σπίτι, όποτε το θέλω για κρεβάτι κλπ ! Αξίζει να δώσω τα παραπάνω για το OLED? Βρήκα στο insomnia το απλό μοντέλο στα 260€ σφραγισμένο και το σκέφτομαι! 

Να είστε καλά με υγεία στο νέο έτος !

Καλημέρα και καλή χρονιά. 

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω την oled έκδοση. Αν η Nintendo βγάλει νέα κονσόλα, για το switch θα υπάρχει υποστήριξη παιχνιδιών; Θα βγαίνουν δηλαδή και στις 2 ή παύει να υποστηρίζεται; Με ενδιαφέρουν Arcade και classic games γενικά. Οχι ΑΑΑ τίτλοι. 

3 λεπτά πριν, broxopios είπε

Καλημέρα και καλή χρονιά. 

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω την oled έκδοση. Αν η Nintendo βγάλει νέα κονσόλα, για το switch θα υπάρχει υποστήριξη παιχνιδιών; Θα βγαίνουν δηλαδή και στις 2 ή παύει να υποστηρίζεται; Με ενδιαφέρουν Arcade και classic games γενικά. Οχι ΑΑΑ τίτλοι. 

Καλημέρα χρόνια πολλά, αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση

9 λεπτά πριν, Tatofski64 είπε

Καλημέρα χρόνια πολλά, αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση

Έλεγα με βάση την εμπειρία των προηγούμενων ετών γιατί με Nintendo έχω να πάρω κονσόλα από το μακρινό Gameboy classic. 

18 λεπτά πριν, broxopios είπε

Έλεγα με βάση την εμπειρία των προηγούμενων ετών γιατί με Nintendo έχω να πάρω κονσόλα από το μακρινό Gameboy classic. 

Με βάση το τι έχουν κάνει στα προηγούμενα συστήματα λογικά θα υπάρχει backwards compatibility. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...