Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v3

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

22 ώρες πριν, cubilone είπε

Μα το λες με μια τόση φυσικότητα! 😂 Αλήθεια, πώς το έκανες;

Το TotK μοιραία έχει ακολουθήσει την πορεία όλων των Zelda τελευταία: για 3 μήνες είναι GoaT και 6 μήνες μετά είναι για φτύσιμο. Ατύχησε η Ninty που βγήκε Μάιο και όχι Νοέμβριο το παιχνίδι για να πάρει τα awards.

Για του λόγου το αληθές (φοβερό κανάλι), τι τρελά editing skills έχει ο τύπος.

Χαχα νταξει μέχρι να παρεις το κολάι ειναι😜

resin είναι σε 3d εκτυπωτη 

Btw ξέρει κανείς αν φτιάχνει ακόμα η νιντεντο τα χειριστήρια δωρεάν? Κάτι τετιο είχα ακούσει? Έχει στηλει κανεις? Μεταφορικα και αυτα δωρεάν?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Χαχα νταξει μέχρι να παρεις το κολάι ειναι😜

resin είναι σε 3d εκτυπωτη 

Btw ξέρει κανείς αν φτιάχνει ακόμα η νιντεντο τα χειριστήρια δωρεάν? Κάτι τετιο είχα ακούσει? Έχει στηλει κανεις? Μεταφορικα και αυτα δωρεάν?

Αν προκειται για τα joycon ναι μια χαρα τα φτιαχνει και ας ειναι εκτος εγγυησης.Ναι απ'οσο γνωριζω δωρεαν ειναι και τα μεταφορικα.Περισσοτερα εδω : https://www.cdmedia.gr/nintendo-support/nintendo-consumer-support.html

Σε αλλα νεα :

https://www.eurogamer.net/zelda-producer-eiji-aonuma-thinks-linear-games-are-games-of-the-past

Δυστηχως ασχημα νεα αναφορικα με τα επερχομενα zelda παιχνιδια.Βεβαια ηταν αναμενομενο αυτο μετα τις προσφατες εμπορικες επιτυχιες του botw-totk.Το εχω γραψει και παλιοτερα οτι ενω ναι παιχνιδαρες και τα 2 δεν λεω αλλα σαν zelda παιχνιδια τα βαζω στις τελευταιες θεσεις.Χιλιες φορες προτιμω τα παλια γραμμικα zelda.Ειχα γραψει μακαρι να γινει η σειρα κατι αντιστοιχο με τα mario platform(2d-3d sandbox- 3d galaxy style) ,ωστοσο μετα την προσφατη συνεντευξη μαλλον το ξεχναμε αυτο.Δυστηχως εχει χασει για μενα την ταυτοτητα του η σειρα με τα 2 τελευταια παιχνιδια και το σημαντικοτερο απ'ολα ειναι οτι οι φανατικοι της σειρας κατα πλεοψηφια δηλωνουν απογοητευμενοι με τα τελευταια παιχνιδια οσο αναφορα dungeons και story.Εννοειται οτι ανυπομονω για το επομενο νεο παιχνιδι zelda σε 6 χρονια απο τωρα αλλα πλεον αρχιζω και απογοητευομαι για την τροπη που εχει παρει η σειρα.Δεν ειναι προβλημα αγαπητε Aonuma τα linear παιχνιδια.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΧΞΣ , διαβολική χρόνια για μένα το 23, πάνω που ήμουν έτοιμος να φτιάξω τον lucipher στο persona 5😇😇

Screenshot_2023-12-13-22-51-18-20_be80aec1db9a2b53c9d399db0c602181.jpg

Screenshot_2023-12-13-22-51-36-93_be80aec1db9a2b53c9d399db0c602181.jpg

Στις 12/12/2023 στις 4:23 ΜΜ, dekulinkgr είπε

Αν προκειται για τα joycon ναι μια χαρα τα φτιαχνει και ας ειναι εκτος εγγυησης.Ναι απ'οσο γνωριζω δωρεαν ειναι και τα μεταφορικα.Περισσοτερα εδω : https://www.cdmedia.gr/nintendo-support/nintendo-consumer-support.html

Σε αλλα νεα :

https://www.eurogamer.net/zelda-producer-eiji-aonuma-thinks-linear-games-are-games-of-the-past

Δυστηχως ασχημα νεα αναφορικα με τα επερχομενα zelda παιχνιδια.Βεβαια ηταν αναμενομενο αυτο μετα τις προσφατες εμπορικες επιτυχιες του botw-totk.Το εχω γραψει και παλιοτερα οτι ενω ναι παιχνιδαρες και τα 2 δεν λεω αλλα σαν zelda παιχνιδια τα βαζω στις τελευταιες θεσεις.Χιλιες φορες προτιμω τα παλια γραμμικα zelda.Ειχα γραψει μακαρι να γινει η σειρα κατι αντιστοιχο με τα mario platform(2d-3d sandbox- 3d galaxy style) ,ωστοσο μετα την προσφατη συνεντευξη μαλλον το ξεχναμε αυτο.Δυστηχως εχει χασει για μενα την ταυτοτητα του η σειρα με τα 2 τελευταια παιχνιδια και το σημαντικοτερο απ'ολα ειναι οτι οι φανατικοι της σειρας κατα πλεοψηφια δηλωνουν απογοητευμενοι με τα τελευταια παιχνιδια οσο αναφορα dungeons και story.Εννοειται οτι ανυπομονω για το επομενο νεο παιχνιδι zelda σε 6 χρονια απο τωρα αλλα πλεον αρχιζω και απογοητευομαι για την τροπη που εχει παρει η σειρα.Δεν ειναι προβλημα αγαπητε Aonuma τα linear παιχνιδια.

Και μένα παρότι τα λατρεύω τα δύο τελευταία ζελντα , δε μου άρεσαν αυτές οι δηλώσεις .Ελπίζω πάντως να πάρει μια αναβολή το ντιμπέιτ αυτό ( για να χρησιμοποιήσουμε πολιτικάντικους όρους ) και το επόμενο ζελντα να είναι ένα ωραίο ρεμεικ του ocarina of time .Νομίζω ήρθε η ώρα να γίνει κάτι τέτοιο .

Επεξ/σία από Choronzoon

55 λεπτά πριν, jimmel είπε

Στα 399 που το δίνει το Πλαίσιο μαζί με Mario Kart καλή τιμή?

Το παραπάνω μπορείς να το διαπιστώσεις εάν ανοίξεις το skroutz και συγκρίνεις πόσο κοστίζει η αγορά ξεχωριστά του Switch Oled μαζί με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αν αυτά βγαίνουν κάτω απο 400ευρώ, τότε δεν αξίζει το συγκεκριμένο απο Πλαίσιο. Αν βγαίνουν παραπάνω, τότε αξίζει από Πλαισιο.

• Like 1

1 ώρα πριν, jimmel είπε

Ποια θεωρείτε ότι είναι η σωστη τιμή του Switch Oled αυτή την εποχή? Στα 399 που το δίνει το Πλαίσιο μαζί με Mario Kart καλή τιμή?

Ναι είναι μια χαρά τιμή. Σκέψου ότι κανονικά κοστίζει 390 ευρώ χωρίς παιχνίδι. Και αν έχεις και κάρτα Eurobank θα πάρεις 40 ευρώ επιστροφή οπότε σου βγαίνει 360.

16 hours ago, Bourdoulas said:

Ναι είναι μια χαρά τιμή. Σκέψου ότι κανονικά κοστίζει 390 ευρώ χωρίς παιχνίδι. Και αν έχεις και κάρτα Eurobank θα πάρεις 40 ευρώ επιστροφή οπότε σου βγαίνει 360.

Ειναι αν δεν κάνω λαθος για πιστωτικη καρτα eurobank μόνο και για αγορές άνω των 499,00€

• Like 1

Στις 15/12/2023 στις 7:50 ΜΜ, ilias78 είπε

Για δωστε μου τα φώτα σας. Θα πουλήσω το lite μου. Τι χρειάζεται να κάνω πρώτα με το λογαριασμό πριν το δώσω?

Εδώ κανεις?

2 ώρες πριν, ilias78 είπε

Εδώ κανεις?

Link

Αρκετα απλό,ακολουθείς τις οδηγίες..

Εχει διαφορους τρόπους αλλα νμζ οτι το:

«How to Factory Reset Nintendo Switch From the Settings Menu»

..θα σε βολέψει.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Μην βοήθεια αν έχει κάποιος την καλοσύνη. Δεν βάζω λινκ δεν ξέρω αν επιτρέπεται.

Το Σάββατο στο λιντλ έχει αξεσουάρ switch μοχλούς κλπ. Ένα δεύτερο μοχλό στα 17 κάτι ή τα τιμόνια τα ζαχαρωνω. Έχεις κάνεις άποψη;

Να πω ότι είμαι άσχετος. Τώρα το αγόρασα να τους το βάλω κάτω από το δέντρο.

Ευχαριστώ πολύ.

Επεξ/σία από Skatzivas

Σκεφτόμουν να πάρω το χειριστήριο αν και έχω ήδη 1 αντίστοιχο άλλης μάρκας. 

Πάντως με την τιμή που έχει, με 3 χρόνια εγγύηση που δίνει το lidl και με τη δυνατότητα να το επιστρέψεις αν δεν σου αρέσει μια χαρά φαίνεται. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζει να έχω την πιο παλαβή εμπειρία με τα joycon. Αγόρασα το switch μου τον Δεκέμβριο του 2017, και έξι χρόνια τώρα το έχω λιώσει με χιλιάδες ώρες παιχνιδιού. Drift ούτε για αστείο, τα joystick παίζουν όπως την πρώτη μέρα. Προχθές όμως που βγάζω το κόκκινο χειριστήριο για να παίξω διπλό με την κοπέλα μου, διαπιστώνω οτι τα SL και SR είναι χαλασμένα και δεν ανταποκρίνονται. Πως έγινε αυτό το πράγμα; Τα πλήκτρα αυτά είναι και προστατευμένα, δεν έρχονται σε επαφή με το άμεσο περιβάλλον...

Επεξ/σία από sotirisl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...