Grim Ripper Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, sotirisl είπε ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε κατσαβιδάκια τρίγωνα φθηνά και χωρίς μεγάλο χρόνο αναμονής; Τις tri-point (όχι tri-wing που αναφέρονται συχνά) εννοείς; Τις κλασσικές που βάζει η Nintendo; Εγώ προτείνω αυτό εδώ να πάρεις, σίγουρα δεν είναι φθηνό αλλά δεν θα χρειαστείς άλλο σετ για τέτοιες επισκευές (και π.χ laptop/κινητά) https://eustore.ifixit.com/products/mako-driver-kit-64-precision-bits Μπορείς να το βρεις και εδώ. Υπάρχει και αυτό που έχει τα κατσαβίδια για το Switch αλλά δεν το έχει το μαγαζί που φέρνει πράγματα του ifixit. Περίπου 1 εβδομάδα θα κάνει για να φτάσει από Γερμανία πάντως αν το παραγγείλεις από το site). https://eustore.ifixit.com/products/minnow-driver-kit 1
sotirisl Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 4 minutes ago, Grim Ripper said: Τις tri-point (όχι tri-wing που αναφέρονται συχνά) εννοείς; Τις κλασσικές που βάζει η Nintendo; Εγώ προτείνω αυτό εδώ να πάρεις, σίγουρα δεν είναι φθηνό αλλά δεν θα χρειαστείς άλλο σετ για τέτοιες επισκευές (και π.χ laptop/κινητά) https://eustore.ifixit.com/products/mako-driver-kit-64-precision-bits Μπορείς να το βρεις και εδώ. Υπάρχει και αυτό που έχει τα κατσαβίδια για το Switch αλλά δεν το έχει το μαγαζί που φέρνει πράγματα του ifixit. Περίπου 1 εβδομάδα θα κάνει για να φτάσει από Γερμανία πάντως αν το παραγγείλεις από το site). https://eustore.ifixit.com/products/minnow-driver-kit Σε ευχαριστω πολύ, είχα στο νου κάτι με 4-5 ευρώ το πολύ από κανά μαγαζί με ηλεκτρονικά στο κέντρος της Αθήνας για να μην περιμένω να έρθει...
Grim Ripper Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, sotirisl είπε Σε ευχαριστω πολύ, είχα στο νου κάτι με 4-5 ευρώ το πολύ από κανά μαγαζί με ηλεκτρονικά στο κέντρος της Αθήνας για να μην περιμένω να έρθει... Σε αυτή την τιμή δεν ξέρω αν θα βρεις κάτι σοβαρό (και βασικά δεν ξέρω αν θα βρεις την σωστή μύτη σε κάποιο σετ), το θέμα είναι να μην χαλάσει γρήγορα και να μην σου "φάει" την κεφαλή των βιδών. Μπορείς να πάρεις και σκέτες τις μύτες από το ifixit στα 2-3€ και να τα χρησιμοποιήσει με τυχόν δική σου βάση / κατσαβίδι, υπολογίζεις +10€ (χοντρικά) για τα έξοδα αποστολής. 1
I'm_busy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, sotirisl είπε Σε ευχαριστω πολύ, είχα στο νου κάτι με 4-5 ευρώ το πολύ από κανά μαγαζί με ηλεκτρονικά στο κέντρος της Αθήνας για να μην περιμένω να έρθει... Σ αυτή τη τιμή μόνο κίνα. 1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε Σε αυτή την τιμή δεν ξέρω αν θα βρεις κάτι σοβαρό (και βασικά δεν ξέρω αν θα βρεις την σωστή μύτη σε κάποιο σετ), το θέμα είναι να μην χαλάσει γρήγορα και να μην σου "φάει" την κεφαλή των βιδών. Μπορείς να πάρεις και σκέτες τις μύτες από το ifixit στα 2-3€ και να τα χρησιμοποιήσει με τυχόν δική σου βάση / κατσαβίδι, υπολογίζεις +10€ (χοντρικά) για τα έξοδα αποστολής. Ισχύει, εγώ από κίνα που πήρα τα φθηνά, έφαγα τη πρώτη φορά το κεφαλάκι απ τη μία τη βίδα του joycon. Γενικά θέλει προσοχή, παρ'όλα αυτά τη κάνουν τη δουλειά. 2
mansa2k Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Λογικά σύντομα θα έχουμε και τις πρώτες παρουσιάσεις από το σύστημα για καλύτερες συγκρίσεις με το V2. Με ενδιαφέρει επίσης κατά πόσο τελευταίας τεχνολογίας oled οθόνη έχουν επιλέξει για την νέα έκδοση.
lak10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Είμαι σε δίλημμα για τα Pokémon diamond και pearl να πάρω το dual pack με steel case η να τα πάρω χωριά με figurine εσείς τι θα κάνατε; 1
najinblue3 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 52 λεπτά πριν, lak10 είπε Είμαι σε δίλημμα για τα Pokémon diamond και pearl να πάρω το dual pack με steel case η να τα πάρω χωριά με figurine εσείς τι θα κάνατε; Dual pack for me 👌 1
lak10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε Dual pack for me 👌 Γιατί αν επιτρέπεται; Εγώ πίστεψα ότι οι φιγούρες έχουν μεγαλύτερη αξία από την θήκη
Snolly Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, εχει δει κανεις πουθενα να πωλειται η νεα θηκη για το OLED μοντελο;
Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, lak10 είπε Είμαι σε δίλημμα για τα Pokémon diamond και pearl να πάρω το dual pack με steel case η να τα πάρω χωριά με figurine εσείς τι θα κάνατε; Spoiler Απο Ελλαδα αν δεν κάνω λάθος την φιγούρα την δίνουν μόνο οι μεγάλες αλυσίδες(Πλαισιο πχ),που έχουν το παιχνιδι 60ευρώ. Η φιγούρα φαίνεται να είναι τύπου kinder εκπλήξη σχεδιαστικά. Το παιχνίδι αυτή την στιγμή ξεκινά απο τα 51ευρώ,άρα στην ουσία την φιγούρα την πληρώνεις. Αυτό φαίνεται ακόμα περισσότερο στο dual pack. Εαν το steelbook δίνεται μόνο από τις αλυσίδες οι οποιες το χρεώνουν 120ευρώ,και αυτό το πληρώνεις σχεδόν 20ευρώ,από το να αγόραζες τα 2 παιχνίδια ξεχωριστά. Εαν το steelbook του dual pack το δινουν και τα σκρουτζομαγαζα,τοτε αξίζει περισσοτερο αυτό στα 105ευρώ. Ετσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2021 από Fulgore
skoros Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Snolly είπε Καλησπέρα σε όλους, εχει δει κανεις πουθενα να πωλειται η νεα θηκη για το OLED μοντελο; https://store.nintendo.co.uk/en_gb/nintendo-switch-oled-model-carrying-case-and-screen-protector-000000000010008001.html το βρήκα στο αγγλικό κατάστημα αλλά δεν ξέρω αν γίνεται παράδοση στην Ελλάδα Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2021 από skoros 1
I'm_busy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Snolly είπε Καλησπέρα σε όλους, εχει δει κανεις πουθενα να πωλειται η νεα θηκη για το OLED μοντελο; Γιατί ρε τρελέ, το έχεις καπαρώσει ήδη?
Snolly Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 36 minutes ago, I'm_busy said: Γιατί ρε τρελέ, το έχεις καπαρώσει ήδη? το εχω παραγγειλει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα