Boubis1411 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Grim Ripper είπε Αυτό που έβαλες πάρε, όχι το lite. Αλλιώς αν σε παίρνει πας εδώ κατευθείαν. https://www.germanos.gr/product/gaming/consoles/nintendo-switch-consoles/nintendo-switch-oled-neon-blue/red-joy-con/?productId=20407150&fname=&fvalue= βρε με παιρνει αλλα θα το κανει χρηση μονο εκτος σπιτιου οποτε αδικα θα δωσω 350. Εχει ps5 ηδη και παιζει εκει το Fortnite . Επισης το Fortnite θα το τρεχει καλα το μικρο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Έρχεται! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, mansa2k είπε Έρχεται! Tο silksong??? 🤪 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Δεν περιμενα να μην εχει υποψηφιο το starfield.Απο τα υποψηφια goty δεν εχω παιξει το alan wake 2 και το baldurs gate 3.To Αlan wake θα παιχτει οπωσδηποτε ενω το baldurs gate δεν ειναι του γουστου μου. Παντως οχι οτι εχει σημασια αλλα λογικα το baldurs gate 3 θα το κερδισει.Εκτος και αν κανει την εκπληξη το alan wake. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, Boubis1411 είπε βρε με παιρνει αλλα θα το κανει χρηση μονο εκτος σπιτιου οποτε αδικα θα δωσω 350. Εχει ps5 ηδη και παιζει εκει το Fortnite . Επισης το Fortnite θα το τρεχει καλα το μικρο ? Αν του κάνει χρήση εκτός σπιτιού τότε είναι που πρέπει να προτιμήσεις αυτό με την OLED οθόνη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Αν του κάνει χρήση εκτός σπιτιού τότε είναι που πρέπει να προτιμήσεις αυτό με την OLED οθόνη. Γιατί δεν φαίνεται τίποτα στην LCD; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Γιατί δεν φαίνεται τίποτα στην LCD; Η OLED είναι δύο επίπεδα πάνω από την LCD. Σε χρώματα , φωτεινότητα, ποιότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Bourdoulas είπε Η OLED είναι δύο επίπεδα πάνω από την LCD. Σε χρώματα , φωτεινότητα, ποιότητα. Κατάλαβα οκ... Θα πάμε τότε να δούμε σε κατάστημα και τις 2 οθόνες και ότι θέλει. Το fortnite θα παίζει αξιόλογα η θα έχουμε κολλήματα; αν κολλάει την πρώτη μέρα το έσπασε από τα νεύρα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Te0sX Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Ξεκίνησα με Lite, και έπειτα πήγα σε OLED. Εφόσον παίζω 99% handheld, η διαφορά εμπειρίας ειναι απλά τεράστια. Η OLED εχει καταπληκτικά χρώματα, και για πιο σκοτεινά επίσης παιχνίδια ειναι ιδανική για να παίζεις το βράδυ στα σκοτεινά. Κατα την γνώμη μου σιγουρα αξιζει να πάτε σε OLED αντι του original Switch. Και να μην έχετε σκοπό να παιζετε οπουδήποτε, ειμαι σιγουρος θα σας κερδίσει και αυτη η επιλογή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skatzivas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Κι εγώ περιμένω το oled σε καμιά προσφορά. Μήπως ξέρει κανείς αν παίζει και την βιβλιοθήκη της epic; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Κατάλαβα οκ... Θα πάμε τότε να δούμε σε κατάστημα και τις 2 οθόνες και ότι θέλει. Το fortnite θα παίζει αξιόλογα η θα έχουμε κολλήματα; αν κολλάει την πρώτη μέρα το έσπασε από τα νεύρα του. Δεν γνωρίζω για το Fortnite. Μπορείς να δεις εδώ 18 λεπτά πριν, Skatzivas είπε Κι εγώ περιμένω το oled σε καμιά προσφορά. Μήπως ξέρει κανείς αν παίζει και την βιβλιοθήκη της epic; Όχι δεν την παίζει.... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 47 minutes ago, Boubis1411 said: Το fortnite θα παίζει αξιόλογα η θα έχουμε κολλήματα; αν κολλάει την πρώτη μέρα το έσπασε από τα νεύρα του. Παίζει ο γιος μου fortnite συνέχεια στο switch. Τρέχει απροβλημάτιστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, letom είπε Παίζει ο γιος μου fortnite συνέχεια στο switch. Τρέχει απροβλημάτιστα. να σαι καλα σε ευχαριστω!! Μπορεις να βαλεις τον λογαριασμο απο ps5 στο Nintendo ξερεις ; Γιατι στο ps5 εχει και skin πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaros2 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 19 minutes ago, Boubis1411 said: να σαι καλα σε ευχαριστω!! Μπορεις να βαλεις τον λογαριασμο απο ps5 στο Nintendo ξερεις ; Γιατι στο ps5 εχει και skin πολλα How do I link my console account to my Epic Games account using the web? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα