Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v3

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας. Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος αν μπορεις να αγορασεις ενα παιχνιδι ας πουμε για switch και να μπορεις να το παιξεις και σε xbox χωρις να χρειαστει να το αγορασεις δευτερη φορα. Καπου το διαβασα πριν λιγο καιρο αλλα δεν μπορω να το βρω.

Ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, zeys13 said:

Για να μην ψάχνω ολο το νήμα, μπορει μήπως να μου πει κάποιος που μπορώ να βρώ το παρακάτω:image.png.82feede745a3bef2450fadd4fb74e0c4.png

Χάλασε του γιού μου και έχει μείνει σκέτο το πλαστικό.

Πήρα κάποιο ανταλλακτικό αλλά δεν μου κάνει, είναι για να μπει πάνω απο αυτό.

H διαφορά είναι αυτή, θα μπορείς λογικά να βρεις covers και στο Skroutz.

Να σου πω την αλήθεια εγώ θα άλλαζα το ίδιο το joystick,πιο φτηνα θα σου βγει. 😅

https://www.skroutz.gr/s/15333317/Analog-Joystick-Switch.html

Ετσι είχα κάνει όταν μου συνέβη το ίδιο πράγμα.Αρκεί μια φορά να πάρεις τα κατσαβιδάκια που χρειάζεσαι, η διαδικασία αλλαγής ειναι εύκολη με οδηγό απο το iFixit. Έπειτα για να μην σου ξανα συμβεί, μπορείτε να πάρετε όπως αυτά που ήδη πήρες που μπαίνουν απο επάνω.

Επεξ/σία από Te0sX
  • Like 1

3 hours ago, chaleas said:

Καλησπέρα σας. Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος αν μπορεις να αγορασεις ενα παιχνιδι ας πουμε για switch και να μπορεις να το παιξεις και σε xbox χωρις να χρειαστει να το αγορασεις δευτερη φορα. Καπου το διαβασα πριν λιγο καιρο αλλα δεν μπορω να το βρω.

Ευχαριστω!

Όχι, δεν μπορείς. 

• Like 1

2 ώρες πριν, NickTG είπε

Όχι, δεν μπορείς. 

αγοράστηκαν.

STEAM PLAY

Το βρηκα.

Στο site της Nintendo γραφει: Το Steam προσφέρει μια τεράστια γκάμα παιχνιδιών για PC, Mac και Linux πολλά από τα οποία υποστηρίζουν Steam Play ώστε να μπορείτε να τα αγοράζετε μία φορά και να τα παίζετε παντού. Όπου εμφανίζεται sp1.png ή sp2.jpg εννοείται ότι υποστηρίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι Steam Play. Επίσης μπορείτε να παίξετε διαδικτυακά με κάθε πλατφόρμα ώστε να παίζετε με όλους τους φίλους σας, ανεξάρτητα από το που συνδέονται.

Απλα θα ηθελα να ξερω αν το χρησιμοποιησε καποιος. Ευχαριστω και παλι.

Ευχαριστω και τον vorlon68 για την αντιδραση του.

3 minutes ago, chaleas said:

αγοράστηκαν.

STEAM PLAY

Το βρηκα.

Στο site της Nintendo γραφει: Το Steam προσφέρει μια τεράστια γκάμα παιχνιδιών για PC, Mac και Linux πολλά από τα οποία υποστηρίζουν Steam Play ώστε να μπορείτε να τα αγοράζετε μία φορά και να τα παίζετε παντού. Όπου εμφανίζεται sp1.png ή sp2.jpg εννοείται ότι υποστηρίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι Steam Play. Επίσης μπορείτε να παίξετε διαδικτυακά με κάθε πλατφόρμα ώστε να παίζετε με όλους τους φίλους σας, ανεξάρτητα από το που συνδέονται.

Απλα θα ηθελα να ξερω αν το χρησιμοποιησε καποιος. Ευχαριστω και παλι.

Ευχαριστω και τον vorlon68 για την αντιδραση του.

η cdmedia που το βρηκες δεν ειναι το σιτε της Nintendo είναι του εισαγωγέα που δεν εχει μόνο Nintendo.. άφορα αλλη πλατφόρμα αυτό οχι τα παιχνιδια του switch.. 

• Like 1

2 λεπτά πριν, sndev είπε

η cdmedia που το βρηκες δεν ειναι το σιτε της Nintendo είναι του εισαγωγέα που δεν εχει μόνο Nintendo.. άφορα αλλη πλατφόρμα αυτό οχι τα παιχνιδια του switch.. 

ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση. Στο site αυτο μπηκα μετα απο επιλογη χωρας στο επισημο site της Nintendo.com γι αυτο θεωρησα οτι ειναι επισημο της Nintendo. Λαθος μου λοιπον. Ευχαριστω και καλη συνεχεια

Just now, chaleas said:

ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση. Στο site αυτο μπηκα μετα απο επιλογη χωρας στο επισημο site της Nintendo.com γι αυτο θεωρησα οτι ειναι επισημο της Nintendo. Λαθος μου λοιπον. Ευχαριστω και καλη συνεχεια

Δεν είναι θεμα λαθους σωστού  ευχαριστώ η παρακαλώ απλα να σε προλαβει καποιος μην πεταξεις τα χρήματά σου χωρις ουσία κριμα είναι 

• Like 1

• Moderators

Μόλις πήρα γραμμή ότι στο γιαπωνέζικο eshop έχει game trial του Sakuna: Of Rice and Ruin, το οποίο είναι εξαιρετικό action-RPG, κάτι μεταξύ Okami και Farmville. Είναι δωρεάν μέχρι τις 12/11, για να προλάβει να τερματιστεί θέλει φουλ 25 ώρες, οπότε οριακά προλαβαίνεται (τουλάχιστον για όποιον έχει και ζωή :P)

Και στα 12 ευρώ που έχει πάντως στην Ιαπωνία, αξίζει φουλ.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 08/11/2023 at 09:21, BlueBlade said:

Δε μπορώ να καταλάβω αυτήν την ηλίθια μόδα με τις ανούσιες live action μεταφορές.

Δηλαδή πραγματικά, υπάρχει ένας άνθρωπος στον κόσμο που προτιμάει να δει Live Action Zelda ταινία, αντί για animated επιπέδου της ταινίας super mario (που κατά την γνώμη μου είχε κορυφαία εικόνα);

Ξεκίνησα να βλέπω και να διαβαζω One Piece σαν έφηβος, πριν απο το Marineford Arc. Πλέον είναι μια ευχάριστη συνήθεια να ξοδεύω λίγη ωρίτσα κάθε εβδομάδα (όταν δεν εχουμε break...) για να διαβάζω spoilers, την αρχική μετάφραση και έπειτα την τελική.

Δεν μπόρεσα, ούτε θα μπορέσω να δω ποτέ την live action μεταφορά της Netflix. Με παραξενεύει και νιώθω άσχημα μονο βλέποντας το τραιλερ και μια σκηνή με το Mihawk, να βλέπω τετοιες φάτσες και τέτοιες θρυλικές σκηνές να παίρνουν σάρκα με τέτοιον τρόπο.

Οπότε συμφωνώ απόλυτα.

Πίσω σε switch και παιχνίδια, τερμάτισα για δεύτερη φορά το Eastward. Είναι ένα διαμαντάκι. Διαμαντάκι που εχει παρεξηγηθεί για το τι παιχνίδι είναι και τι έπρεπε να περιμένει ο χρήστης. Αν θες να πάρεις μέρος σε μια ιστορία, για πολλούς λόγους οπως τα απίστευτα όμορφα pixelated γραφικά, υπέροχη μουσική - ίσως μια απο τις καλύτερες που θυμάμαι (π.χ ακούστε το "Evil", "Strange Quest ", "Go! Daniel!"), lore, χαρακτήρες κτλ, τοτε θα το εκτιμήσεις και θα το ευχαριστηθείς. Αν περιμένεις όμως να παίξεις action περισσότερο απο όσο θα διαβάσεις, τότε ναι, δεν θα σου αρέσει και για αυτό γραφονται μετρια σχόλια.

Πριν απο αυτό τερμάτισα το Tears of Kingdom, με όλα τα shrines κτλ, >120 ώρες. Τι να πω, αριστούργημα.

Αγόρασα πριν 2 εβδομάδες το 3ο μου παιχνίδι (μιας και ξανα παίζω τα πάντα) για το 2023, το Mario Wonder. Είναι απλά πανέμορφο, πολύ έξυπνες ιδέες, που παίρνουν μορφή με τέλεια υλοποίηση σε κάθε πίστα με το νέο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού. Ολοκλήρωσα και το W4, ο οποίος νομίζω ειναι ο αγαπημένος μου μέχρι τώρα, και ήδη πήγα πίσω για να κάνω 100% την κάθε περιοχή. Ο special world έχει ωραία δυσκολία και γενικά είναι ισορροπημένο παιχνίδι για έναν που θέλει να βγάλει τα πάντα, αλλα και για ένα μικρό παιδί. Γαμογελάω κάθε τρις και λίγο. Αξίζει κάθε ευρώ.

Ελπίζω το 4ο παιχνίδι που θα αγοράσω πριν το 2024 να είναι το Silksong 😋.... δεν ξέρω πόσες φορές έχω τερματήσει το Hollow Knight...

A, επίσης, μην κακομαθαίνετε τα παιδιά σας με ποσότητα και δεν παίζουν 2η-3η φορές ένα πραγματικά ωραίο παιχνίδι...

Επεξ/σία από Te0sX
  • Like 4

Καλησπέρα. Θα ήθελα τη γνώμη σας, ως πιο ειδικευμένοι. Θέλω να πάρω το switch oled για τα παιδιά μου και για μένα σε δεύτερο βαθμό. Για 8 χρονών το θεωρώ καλύτερο από το playstation. 

Μπορείτε να με βοηθήσετε στο αν αξίζει τώρα ή αγορά του με δεδομένο ότι το 24 λογικό θα αλλάξει μοντέλο;

Επίσης Black Friday ή Χριστούγεννα λέτε να έχει καλύτερη τιμή;

Ξεκίνησα και γω το mario wonder εν μέσω λιωσιμου με περσόνα 5 και ας πούμε ότι έχω μερικές μέρες που αργώ να πάω στη δουλειά μου ...πραγματικά πολύ ωραίο παιχνίδι που ορισμένες φορές μου δίνει την εντύπωση ότι αυτοί που το φτιάξανε κάναν ψυχοτρόπα . Πιστεύω ότι μαζί με το τροπικαλ φριζ ( από το οποίο κατά τη γνώμη μου ''εμαθε '' αρκετά πράγματα ) είναι τα καλύτερα δύο 2d παλτφορμ από... οταν βγήκε το τροπικαλ φριζ ...

• Like 2

6 ώρες πριν, Skatzivas είπε

Καλησπέρα. Θα ήθελα τη γνώμη σας, ως πιο ειδικευμένοι. Θέλω να πάρω το switch oled για τα παιδιά μου και για μένα σε δεύτερο βαθμό. Για 8 χρονών το θεωρώ καλύτερο από το playstation. 

Μπορείτε να με βοηθήσετε στο αν αξίζει τώρα ή αγορά του με δεδομένο ότι το 24 λογικό θα αλλάξει μοντέλο;

Επίσης Black Friday ή Χριστούγεννα λέτε να έχει καλύτερη τιμή;

Kαι να βγει οντως νεο μοντελο το 24 εχουν πει οτι θα υποστηριζεται το switch μεχρι και το μαρτιο του 25.Προσωπικα θα περιμενα να δω τι προσφορες θα παιχτουν ΒF ή Χριστουγεννα και θα αποφασιζα τοτε.

• Like 2

καλησπερα!! Εχω ερωτηση για switch 

Να του παρω αυτο του μικρου

https://www.germanos.gr/product/gaming/consoles/nintendo-switch-consoles/nintendo-switch-had-blue-red-joy-con/?productId=20388170

Η το switch Lite στην  ιδια τιμη ;

17 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

καλησπερα!! Εχω ερωτηση για switch 

Να του παρω αυτο του μικρου

https://www.germanos.gr/product/gaming/consoles/nintendo-switch-consoles/nintendo-switch-had-blue-red-joy-con/?productId=20388170

Η το switch Lite στην  ιδια τιμη ;

Αυτό που έβαλες πάρε, όχι το lite.

Αλλιώς αν σε παίρνει πας εδώ κατευθείαν.

https://www.germanos.gr/product/gaming/consoles/nintendo-switch-consoles/nintendo-switch-oled-neon-blue/red-joy-con/?productId=20407150&fname=&fvalue=

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...