xlinger Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 43 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Μιας και μετά από 70 ώρες περίπου το έπος του BoTW φτάνει στο τέλος του, κοιτάω ήδη πιο παιχνίδι να πάρω μετά και θα ήθελα απόψεις γιατί είμαι ανάμεσα σε 2 διαφορετικά παιχνίδια. 1) Metroid Prime Remastered 2) Legends of Zelda Links Awaking Θα πρότεινα να πας στο Metroid Prime για να αλλάξεις εντελώς παραστάσεις. Όχι ότι το Link's Awakening είναι ίδιο με το BotW αλλά η γενικότερη θεματική είναι παρόμοια όπως και αρκετά στοιχεία. 44 λεπτά πριν, BlueBlade είπε στο Zelda LA να δω πως ξεκίνησε ένας θρύλος του Gaming. Χωρίς να μπω στη διαδικασία σύγκρισης, θα έλεγα ότι ουσιαστικά όλα ξεκίνησαν στο A Link to the Past που είχε βγει σχεδόν 2 χρόνια νωρίτερα. Η βασική συνταγή εκεί δημιουργήθηκε και τα περισσότερα Zelda σε αυτήν πατάνε. Σίγουρα εξαιρετικό το Link's Awakening και θεωρώ ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο remake του. 1
BlueBlade Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, xlinger είπε Θα πρότεινα να πας στο Metroid Prime για να αλλάξεις εντελώς παραστάσεις. Μάλλον για εκεί το κόβω και εγώ. Όχι τίποτα άλλο, από όσα λίγα έχω διαβάσει από οτι καταλαβαίνω μιλάμε για ένα First Person Metroidvania που αν δεν κάνω λάθος δεν έχω παίξει ποτέ κάτι αντίστοιχο.
dekulinkgr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 10 ώρες πριν, BlueBlade είπε Μιας και μετά από 70 ώρες περίπου το έπος του BoTW φτάνει στο τέλος του, κοιτάω ήδη πιο παιχνίδι να πάρω μετά και θα ήθελα απόψεις γιατί είμαι ανάμεσα σε 2 διαφορετικά παιχνίδια. 1) Metroid Prime Remastered 2) Legends of Zelda Links Awaking Οπως σου προτεινει και ο xlinger καλυτερα να πας στo επος metroid prime . Για να προετοιμαζεσαι που θα βγουν καποτε και τα αλλα. Εννοειται βεβαια οτι και το links awakening ειναι παιχνιδαρα και οτι θα πρεπει να το παιξεις καποια στιγμη. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Αυτή την φορά συμβαίνει κάτι πολύ αξιοπερίεργο με τους τίτλους που μπαίνουν στο NSO, ο κάθε τίτλος για διαφορετικό λόγο: Το Devil World μπορεί εκ πρώτης όψεως να μην σας γεμίζει το μάτι, ωστόσο είναι τίτλος της Intelligent Systems, μάλλον του σημαντικότερου studio της Nintendo. Μου κάνει εντύπωση που δεν το είχαν βάλει νωρίτερα. Το Mysterious Murasama Castle είναι απλά διαμάντι για την εποχή του και αντιγράφηκε όσο λίγα γκέιμς. Δείτε το οπωσδήποτε. Για το Castlevania: Legends πραγματικά μου κάνει εντύπωση πως δέχθηκε η Konami να το βάλει στο NSO. Μπορεί να το έβαλαν επειδή δεν έχει τόση αξία όσο τα κανονικά Castlevania και να το έχουν διεγραμμένο, αν και προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι ίσως έχουν σκοπό να ανοίξουν περισσότερο την συνεργασία τους οι δύο εταιρείες.
marius.t Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 2 βδομάδες μετά γιατί έχασε το δέμα η dhl, επιτέλους ήρθε το πακέτο απο τη nintendo. 7
-WISE- Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 27 λεπτά πριν, marius.t είπε 2 βδομάδες μετά γιατί έχασε το δέμα η dhl, επιτέλους ήρθε το πακέτο απο τη nintendo. Ποια έκδοση είναι αυτή;
marius.t Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, -WISE- είπε Ποια έκδοση είναι αυτή; είναι απο το nintendo store 1
mansa2k Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Development of a Live-Action Film of The Legend of Zelda to Start The film will be produced by Shigeru Miyamoto, Representative Director and Fellow of Nintendo and Avi Arad, Chairman of Arad Productions Inc., who has produced many mega hit films. The film will be produced by Nintendo and Arad Productions Inc., and directed by Wes Ball. The film will be co-financed by Nintendo and Sony Pictures Entertainment Inc., with more than 50% financed by Nintendo. The theatrical distribution of the film will be done worldwide by Sony Pictures Entertainment Inc. Συνεργάστηκαν με τους ανταγωνιστές τους (η Sony Pictures έχει αναλάβει την διανομή) και αυτό δείχνει πόσο έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Live-Action... Tι σκατά ρε Ν! Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2023 από mansa2k 3
BlueBlade Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δε μπορώ να καταλάβω αυτήν την ηλίθια μόδα με τις ανούσιες live action μεταφορές. Δηλαδή πραγματικά, υπάρχει ένας άνθρωπος στον κόσμο που προτιμάει να δει Live Action Zelda ταινία, αντί για animated επιπέδου της ταινίας super mario (που κατά την γνώμη μου είχε κορυφαία εικόνα); 6
dekulinkgr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Οπως και εσεις προτιμουσα animated ταινια.Κακα τα ψεματα παντως πιο ευκολο να γινει live action fantasy ταινια το Zelda σε αντιθεση με τον mario που μονο animated θα δουλευε. Μηπως εχουν σκοπο να πανε all-in με την ταινια?Να φτιαξουν κατι επικο που να πλησιαζει το 1ο αρχοντα?Nα το πανε dark fantasy σαν το majoras mask??Βεβαια με τον Miyamoto κοντα στο τιμονι δυσκολα να το κανουν πολυ σκοτεινο.Προσωπικα θα ηθελα να κανουν adapt το Oot σε ταινια 3
D.Luffy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Θεωρώ ότι μόνο το Studio Ghibli με τον Hayao Miyazaki θα μπορούσε να μας δώσει ένα κορυφαίο animation Zelda με την σωστή αισθητική και "μαγεία" που ταιριάζει στη σειρά. Για το live action κρατάω πάρα πολύ μικρό καλάθι. Αν και τουλάχιστον το θετικό εδώ είναι ότι η Nintendo φαντάζομαι θα έχει και τον απόλυτο έλεγχο εφόσον χρηματοδοτεί τόσο μεγάλο μέρος της ταινίας... Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2023 από D.Luffy 2
I'm_busy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Το Detective Pikachu πάντως βγήκε έπος (οπτικά), το Zelda πιστεύω μετά και την επιτυχία του Mario, θα πέσουν πολλά λεφτά και θα βγει αριστούργημα (φυσικά θα προτιμούσα να βγει ως άνιμε αλλά δε με χαλάει και το live action)
Bourdoulas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πείτε μου γιατί δεν έχει γίνει ακόμη κάτι τέτοιο και φάγαμε στην μάπα το excuuuuuuuse me princess; Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2023 από Bourdoulas 1
zeys13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Για να μην ψάχνω ολο το νήμα, μπορει μήπως να μου πει κάποιος που μπορώ να βρώ το παρακάτω: Χάλασε του γιού μου και έχει μείνει σκέτο το πλαστικό. Πήρα κάποιο ανταλλακτικό αλλά δεν μου κάνει, είναι για να μπει πάνω απο αυτό. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2023 από zeys13 συμπληρωμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα