Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηρθε και το mario wonder.Δεν το εχω παιξει ακομη αλλα πιστευω πως  θα ειναι το goty μου για φετος,πανω απο totk,dead space remake και metroid prime.

Εκτος βεβαια αν βγει μεχρι τελους του χρονου το silksong ....🤪

Δημοσ.

Επαιξα χθες μεχρι τις 2 και τελειωσα τον 1ο κοσμο.Πολυ εντυπωσιασμενος μεχρι στιγμης,φοβερα animations,φοβερη μουσικη και χρηση του hd rumble.Oσοι παιξετε με joycon βαλτε οπωσδηποτε το rumble στο high.

Προφανως το μεγαλο selling point του παιχνδιου ειναι τα wonder seeds και αναμενεις καθε φορα να δεις τι εχουν σκεφτει.

Κλασσικα με ενα ηλιθιο χαμογελο ολη την ωρα.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@dekulinkgr Έπαιξα και γω λίγο χθες μόνο για δοκιμή μιας και έχω ένα backlog να τελειώσω πριν το πιάσω κανονικά και με εντυπωσίασε.

Βγάζω το καπέλο στην Nintendo για το πόσο καλά εκμεταλλεύεται στο έπακρο το hardware που έχει στα χέρια της.

Το παιχνίδι μπορεί να είναι απλό 2D αλλά ο τεχνικός τομέας απογειώνεται όταν συνδυάζεται με άψογο art direction και animation. Είναι κάποιες μικρολεπτομέρειες που τις εκτιμάς μόνο αν είσαι λίγο παρατηρητικός. Όπως πχ η σκιά που αφήνει ο Mario πίσω του επάνω στο γιγάντιο πράσινο λουλούδι αν κάποιος κάνει άλμα στην αρχή της πρώτης πίστας. 

Ελπίζω στο Switch 2 να συνεχίσουν με custom engine στα 1st party και να μην πάνε αποκλειστικά σε UE όπως λένε οι φήμες. 

Επίσης αν αληθεύουν οι φήμες για LCD, θα προτιμούσα τουλάχιστον να ανέβαινε η ανάλυση του panel στα 1080p. Παίζοντας λίγο Rog Ally αυτό τον καιρό παρατηρώ ότι το υψηλό density βοηθάει πολύ στις 7 ίντσες. Το image quality είναι πεντακάθαρο, ειδικά σε 2D games. Επίσης βοηθάει λίγο να μεταβούμε πιο εύκολα από oled σε lcd κάνοντας το "downgrade" πιο ανεκτό. Βέβαια αυτή ανάλυση θα έχει επιπτώσεις στο performance γενικά αλλά μιας και το πάνε για DLSS ίσως να είναι εφικτό...

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 4
Δημοσ.

Γεια χαρά,μια ερώτηση σχετικά με το online,στη σελίδα της ,nitento προσπαθώ να αγοράσω μια κάρτα για online,αλλά βγάζει συνεχώς error,έχω αλλάξει region  στο account  μου μήπως έφταιγε που είχα Ελλάδα αλλά τίποτα,αυτό συμβαίνει πολύ καιρό τώρα,πρέπει να κάμω verify to λογαριασμό μου;η κάτι άλλο; ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλα wonderful το νεο mario.Αν και προτιμω με διαφορα τα 3d mario,το παιχνιδι μεχρι στιγμης ειναι απολαυση.Πως γινεται η σειρα αυτη να μετραει 40 χρονια και να μοιαζει τοσο φρεσκια.Βεβαια χρειαστηκε μια δεκαετια για να  καταλαβει οτι ηθελε ανανεωση η σειρα.

Αντε του χρονου να εχουμε νεο 3d mario με την ελευση της νεας κονσολας.

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, -WISE- είπε

Έχει παίξει κανείς το The TakeOver ;

Βλέπω καλές αξιολογήσεις στο Meta.

Απο έλληνα dev θυμίζει double dragon, Cadillacs and Dinosaurs etc

Στην προσφορά που είναι και με την βαθμολογία του αν σου αρεσει το ειδος το πήρες!!!

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ObeyWario! είπε

Ξέρεις κάποιος αν αυτό το προστατευτικό οθόνης ταιριάζει στο oled και γιατί έχει τόσο διαφορά στη τιμή απο αυτό

Το πρώτο δεν κάνει στο oled, είναι για την "κλασική" έκδοση.

• Thanks 1
Δημοσ.

Όσοι έχουν switch και Xbox, σκέφτομαι για μια κονσόλα με σπάνια χρήση, ίσως 5 ώρες τη βδομάδα όπως με κόβω τώρα, αλλά θέλω αυτές οινλιγες ώρες να παιρνουν ποιοτικα. Το Xbox θα το έπαιρνα Μεταχείρισμενο και θα έβγαινε λιγότερο από το switch που σκέφτομαι να πήγαινα σε καινουργιο μιας και παιζοθν τσιπαρισμενα και δεν πωλιουνται και πολλα. Επίσης θέλω μια κονσόλα να παιξουμε με την γυναίκα παρεα ή και με φίλους μας. Να παω για switch ;

Δημοσ.

Χμμμ.Κοιτα αφου ειναι για να παιξεις παρεα με την γυναικα-φιλους το switch ειναι θα ελεγα η καλυτερη επιλογη.

Μario kart 8,super mario 3d world για couch play ειναι απιστευτα.

Απο την αλλη και ενα xbox series s με game pass ειναι πολυ καλη επιλογη.

Βασικα το πιο σημαντικο ειναι τι παιχνιδια αρεσει σε σενα αλλα και στην γυναικα?

Δημοσ.

Το μόνο που με σταματάει από το να αγοράσω το Mario Wonder είναι ότι δεν εχω καταλήξει ακόμα αν το θέλω σε digital ή physical. Προς το παρόν τα λίγα παιχνίδια που έχω (Zelda BotW, TotK, Link's Awakening, Mario Odyssey,  τα έχω όλα σε physical καθώς το Switch ήταν η πρώτη μου κονσόλα μετά από χρόνια και δεν είχα συνηθίσει σε αυτό το δίλημμα.

Με το διάδοχο να έρχεται σύντομα δεν ξέρω τι είναι πιο σοφό. Φαντάζομαι έχει ξαναγίνει η κουβέντα πέρι physical vs digital, αν μπορείτε να με παραπέμψετε θα το εκτιμούσα.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, liakos18 είπε

Το μόνο που με σταματάει από το να αγοράσω το Mario Wonder είναι ότι δεν εχω καταλήξει ακόμα αν το θέλω σε digital ή physical. Προς το παρόν τα λίγα παιχνίδια που έχω (Zelda BotW, TotK, Link's Awakening, Mario Odyssey,  τα έχω όλα σε physical καθώς το Switch ήταν η πρώτη μου κονσόλα μετά από χρόνια και δεν είχα συνηθίσει σε αυτό το δίλημμα.

Με το διάδοχο να έρχεται σύντομα δεν ξέρω τι είναι πιο σοφό. Φαντάζομαι έχει ξαναγίνει η κουβέντα πέρι physical vs digital, αν μπορείτε να με παραπέμψετε θα το εκτιμούσα.

Εννοειται physical φιλε μου. Μονο πλεονεκτηματα εχεις. Κ το κασετακι δεν πιανει κ καθολου χωρο σε περιπτωση που παιρνεις το switch μαζι σου. Μεσα σε μια απλη θηκη του switch μπορεις να βαλεις 10+ κασετακια. Κ τα παιχνιδια που εχεις ηδη σε περιπτωση μεταπωλησης εχεις ελαχιστη χασουρα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...