dekulinkgr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 rating του RDR2 για το switch..... Eκτος και αν ειναι η cloud εκδοση τοτε θα πονταρα οτι θα ειναι για το επερχομενο switch 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Ξεφτέρια οι κύριοι. Βγάζουν complete κουτάτη έκδοση πριν κυκλοφορήσει το τελευταίο dlc. Κοινώς θέλει ψηφιακό κατέβασμα, άρα δεν ειναι στο cartridge. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarchy79 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα αλάνια , Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge Switch Game αυτό το παιχνίδι το έχει κανείς γιατί διαβάζω καλά πράγματα, οπτικά μου αρέσει γιατί με πάει πίσω στα φλιπερακια που παίζαμε το 80'-90' , αλλά δεν ξέρω αν κρατήσει τον γιο μου που έχει μάθει σε άλλα γραφικά. Αν το έχει κανείς ας μου πει και να μου πει και αν παίζετε διπλό, όχι στο online εκεί βρήκα ότι έχει, εννοώ διπλό διπλό στην τηλεόραση. Σκέφτομαι αυτό ή το καινούργιο το zelda το οποίο δεν το έχω αγοράσει ακόμα γιατί δεν θέλω να κολλήσει ο μικρός, ούτε και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 31 minutes ago, anarchy79 said: Καλησπέρα αλάνια , Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge Switch Game αυτό το παιχνίδι το έχει κανείς γιατί διαβάζω καλά πράγματα, οπτικά μου αρέσει γιατί με πάει πίσω στα φλιπερακια που παίζαμε το 80'-90' , αλλά δεν ξέρω αν κρατήσει τον γιο μου που έχει μάθει σε άλλα γραφικά. Αν το έχει κανείς ας μου πει και να μου πει και αν παίζετε διπλό, όχι στο online εκεί βρήκα ότι έχει, εννοώ διπλό διπλό στην τηλεόραση. Σκέφτομαι αυτό ή το καινούργιο το zelda το οποίο δεν το έχω αγοράσει ακόμα γιατί δεν θέλω να κολλήσει ο μικρός, ούτε και εγώ Το Shredder's Revenge το είχα παίξει με τον αδερφό μου στο Xbox Game Pass και έχει local coop μέχρι τέσσερα άτομα. Πολύ διασκεδαστική εμπειρία και έχει σε κάθε πίστα και collectibles μέσω challenges (π.χ. μην πεθάνει κανένας από τους δύο) οπότε υπάρχει και replayability. Κι εμείς το αρχίσαμε επειδή ακριβώς όπως είπες μου έφερε αναμνήσεις από ουφάδικα. Άποψη μου είναι πως εσύ σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις. Για τον μικρό δεν ξέρω, γιατί όντως οι νέες γενιές είναι μαθημένες σε άλλου είδους παιχνίδια. Έχε απλά υπ'όψιν σου πως όπως τα παιχνίδια των arcades δεν έχει τρελή διάρκεια. Κανένα 4ωρο θέλει απλά για να το βγάλεις. Αν πας για 100% αρκετά παραπάνω. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από Charismo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, Fulgore είπε Ξεφτέρια οι κύριοι. Βγάζουν complete κουτάτη έκδοση πριν κυκλοφορήσει το τελευταίο dlc. Κοινώς θέλει ψηφιακό κατέβασμα, άρα δεν ειναι στο cartridge. Γελοίοι το λιγότερο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlinger Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Όντας στην τελική ευθεία για τον τερματισμό του TotK, έμαθα ότι ο Aonuma δήλωσε σε συνέντευξη πως δεν έχουν σχέδια για κάποιο DLC. Το εξηγεί στη βάση του ό,τι είχαν να δώσουν το έδωσαν για αυτόν τον κόσμο κι εφόσον δεν έχουν κάποιο καινούργιο στοιχείο να παρουσιάσουν δεν υπάρχει λόγος να βγάλουν DLC για χάριν του DLC. Καταλαβαίνω τη σκέψη και συμφωνώ όμως μου έκανε και λίγο εντύπωση καθώς θα αφήσουν κάποια άλυτα μυστήρια, όπως που διάολο είναι ο Kass και τι θα γίνει με τα υπαρξιακά θέματα του Penn μετά το quest του;;; https://www.nintendolife.com/news/2023/09/new-interview-with-zelda-boss-suggests-there-are-no-plans-for-totk-dlc Σε άλλα νέα, ο Hideki Kamiya, director της Platinum Games (Bayonetta, Astral Chain κλπ) αποχωρεί από το στούντιο με άγνωστη κατεύθυνση, ευτυχώς όμως θα συνεχίσει να βρίσκεται στο χώρο "I will continue to create in my Hideki Kamiya way". https://www.theverge.com/2023/9/25/23888860/hideki-kamiya-leaving-platinumgames-bayonetta-viewtiful-joe-director-wonderful-101 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Έφτασε το Nitro Deck σήμερα το πρωί: Πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ θετικές. Οι μοχλοί και τα μπροστινά κουμπιά έχουν άψογη αίσθηση με καλή αντίσταση που θυμίζει περισσότερο κανονικό gamepad κονσόλας παρά φορητή συσκευή. Τα ZL και ZR όμως θα προτιμούσα να είχαν λίγο περισσότερο travel. Φυσικά ακόμα και έτσι, πολύ καλύτερα από τα original joycons... Η υφή του πλαστικού περιβλήματος είναι soft και matt και αφήνει μια ποιοτική αίσθηση στο άγγιγμα. Γενικά είναι πολύ ξεκούραστο στο κράτημα αν και σου δίνει την εντύπωση στο χέρι ότι είναι λίγο chunky και κάπως τετραγωνισμένο. Είναι πολύ "παχουλό" και επίσης, προσθέτει βάρος. Θα έλεγα ότι το Neo Grip της Skull & Co ανατομικά είναι πιο βολικό στο χέρι μου, όμως από την άλλη το Nitro Deck έχει άψογους μοχλούς και κουμπιά που δεν συγκρίνονται με τα joycons. Δηλαδή όπως καταλαβαίνετε, όσοι ενδιαφέρεστε για κάτι τέτοιο, θα πρέπει να επιλέξετε ποιο από αυτά τα δύο πλεονεκτήματα είναι πιο σημαντικό για εσάς. Παρακάτω και μια σύγκριση του πάχους με το Rog Ally: 11 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Επειδή το είδα το συγκεκριμένο και απο άλλα reviews για εμένα είνai no go. Οντας ιδιοκτήτης psvita, steam deck και switch. Θα πώ ότι το πλεονέκτημα του switch είναι το μέγεθός του και το βάρος σε σχέση με το steam deck (ακόμα καλύτερο για ps1-psp-vita games το psvita) Αφού από τις φωτό βλέπω σε όγκο να γίνεται σαν το Ally και σίγουρα να παίρνει και βάρος τότε χάνει ουσιστικά για εμένα το πλεονέκτημα της φορητότητας. Οτιδήποτε μεγαλύτερο κουράζει υπερβολικά τους καρπούς......και θες ανα μισαώρο παύση. Ευχαριστούμε για τις εντυπώσεις! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 https://www.aliexpress.com/item/1005005891978323.html Έχει κανείς εμπειρία απο αυτό; Δεν την πολυχωνεύω την iPega γιατι συνήθως ειναι ψιλοψευτιές κατασκευή, αλλα η τιμούλα είναι οκ για μια δοκιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gagarin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Κάτοχος του Retroflag πάνω απο 6 μήνες μόνος θετικά μπορώ να πω!!! Για οτιδήποτε θέλετε για χειριστήρια δείτε το κανάλι του 128kb στο youtube. 128KB 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skywalker333 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Καλημερα . Για οποιον ενδιαφερεται με τον κωδικο 32xo2iygzi έκπτωση 3 % απο eneba για το Super Mario Wonder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα