Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v3

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από kaliakman,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Ισως σε βοηθάει αυτό

image.png.aaf8f8a09c6ca8c8055edb017e336df9.png

Σ ευχαριστώ, δηλαδή να το βάλω σε mode αεροπλάνο και σταματάει να κολλάει,αυτό λέει;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Fulgore είπε

Σε κάποιους λέει ότι αυτό τους βοήθησε.

Σ ευχαριστώ πολύ που απάντησες, τώρα τρέχει κανονικά 👍

Δημοσ.

Δοκιμασα το ντεμο του star ocean second r . Εξαιρετική ατμόσφαιρα ,art direction , γραφικά και μουσική .έχω παίξει μόνο το πρώτο σε emulator για το SNES και δεν με τρέλανε , αλλά αυτό μου φάνηκε πολύ πολύ ωραίο . Βγαίνει  τον ίδιο μήνα με το mario rpg αλλά κάτι μου λέει ότι θα πάρει προτεραιότητα .

Δημοσ.
Στις 14/9/2023 στις 11:05 ΠΜ, mrvaggos είπε

Καλημέρα. Έχετε να προτείνετε κανένα παιχνίδι που να παιζετε πιο ευχαριστα σε handheld και οχι στην τηλεοραση. Δεν θέλω να είναι fps σαν το metroid γιατι με ζαλιζουν αυτου του είδους :D Έχω τερματίσει το luigi, έχω το μαριο καρτ και το 3d world.

Παλιά έπαιζα το ποκεμον firered αλλα δεν ξερω ποιο απόλα τα πόκεμον είναι αντιπροσωπευτικο των παλιών. Έχω κοιτάξει και το μάριο deluxe και το sea of stars.

Ευχαριστώ!

Το Super Mario Odyssey το εχεις παιξει; Αν οχι, απ'οτι καταλαβαινω ειναι ταμαμ για εσενα. Απο ποκεμον, υπαρχει το Let's go Pikachu, το οποιο ειναι remake της παλιας κασετας yellow, με τα 150 ποκεμον της πρωτης γενιας. Αν θες κατι κλασσικο και απλο απο ποκεμον, ειναι αυτο.

Επισης, εφοσον εχεις switch, δεν νοειται να μην εχεις παιξει εστω ενα απο τα δυο Zelda, που εχουν βγει στην κονσολα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Brazhlias είπε

Το Super Mario Odyssey το εχεις παιξει; Αν οχι, απ'οτι καταλαβαινω ειναι ταμαμ για εσενα. Απο ποκεμον, υπαρχει το Let's go Pikachu, το οποιο ειναι remake της παλιας κασετας yellow, με τα 150 ποκεμον της πρωτης γενιας. Αν θες κατι κλασσικο και απλο απο ποκεμον, ειναι αυτο.

Επισης, εφοσον εχεις switch, δεν νοειται να μην εχεις παιξει εστω ενα απο τα δυο Zelda, που εχουν βγει στην κονσολα.

Σε ευχαριστώ για την πρόταση. Το odyssey είναι μέσα σε αυτα που έχω στο προγραμμα για να παίξω. Επίσης μετα απο βίντεο είδα για τα pokemon diamond και shining pearl καθώς παικτικά νομίζω θυμίζει τα παλιά. Απο άποψη κάμερας απο πάνω κλπ. Και δεν είναι σαν open world οπως είδα στο σκαρλετ με τα ποκεμον να τριγυρνανε έξω. Καθαρα υποκειμενικό αυτό. Επίσης δεν είχα παιξει ποτε ζέλντα παλιά. Όμως ήταν το πρώτο που έπαιξα μολις πηρα το switch φέτος. Του έδωσα αρκετό χρόνο αλλα δεν τρελάθηκα είναι η αλήθεια. Δεν μπόρεσα να μπω στην λογική του να φτιαχνεις κλπ. Έβλεπα συχνα βιντεο για το πως πρέπει να συνεχίσω. Μάλλον δεν μου ταιριαξε. Κι αυτο υποκειμενικό . Δεν λέω ότι είναι κακο παιχνίδι

• Like 2
Δημοσ.

Ψιλοχαμος σημερα με τα leaks απο microsoft μερια.Βγηκε και ενα email απο το 2020 :

Δεν ειμαι υπερ της αγορας παντως.Καλυτερα αυτονομη και μονη της η nintendo.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

.

*Μεταφορά απάντησης στο "Οικονομικά νέα της Βιομηχανίας" μιας και ταιριάζει καλύτερα.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 2
Δημοσ.

Διαβασα πως για το drifting problem μπορω να στειλω το χειριστηριο στη Ν και να το φτιαξουν δωρεαν. Ξερει κανεις αν υπαρχει αυτη η υπηρεσια στο Ελλαντα, η πρεπει να το στείλω πακετο στα εξουσιοδοτημενα στην Ευρώπη?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mansa2k είπε

Βγήκε και το overview βίντεο για το Wonder για να μου θυμίσει πως διατήρησαν το ίδιο art style εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες:

Να πουμε πως ουσιαστικα δειχνει οτι εδειξε και στο direct.Δεν εχει κατι καινουργιο.

Οσο για το artstyle,ναι θυμιζει το new smb series αλλα τα animations για μενα δινουν μια απιστευτη φρεσκαδα-ανανεωση που χρειαζοταν η σειρα 2d mario.

Ανυπομονω για τις 20 οκτωβρη.Ειναι και το spiderman 2 βεβαια την ιδια μερα.Να δουμε τι θα πρωτοπαιξουμε.Ενταξει πλακα κανω,εννοειται τον περισσοτερο χρονο θα τον αφιερωσω στο mario wonder.

Δημοσ.

Παιζει κανεις τα zelda oracles games  στο nso??Παιζω το ages για αρχη,οπως και τοτε που ειχαν βγει και συνανταω προβληματα οπως inverted colours και χαμενο text απο το maku tree μετα απο το 3ο dungeon αν δεν κανω λαθος.Παιζω handheld σε oled switch.Στο reddit που διαβαζα εχουν και αλλοι το θεμα,κυριως handheld με oled switch.Θα το δοκκμασω και docked να δω αν επιμενει το θεμα.

Παντως κριμα που δεν εβγαλε remakes των παιχνιδιων αυτων οπως με το links awakening.

Δημοσ.
On 24/09/2023 at 11:02, dekulinkgr said:

Παιζει κανεις τα zelda oracles games  στο nso??Παιζω το ages για αρχη,οπως και τοτε που ειχαν βγει και συνανταω προβληματα οπως inverted colours και χαμενο text απο το maku tree μετα απο το 3ο dungeon αν δεν κανω λαθος.Παιζω handheld σε oled switch.Στο reddit που διαβαζα εχουν και αλλοι το θεμα,κυριως handheld με oled switch.Θα το δοκκμασω και docked να δω αν επιμενει το θεμα.

Παντως κριμα που δεν εβγαλε remakes των παιχνιδιων αυτων οπως με το links awakening.

Τα έπαιξα και τα δύο πριν κάνα μήνα και δεν αντιμετώπισα κάτι από αυτά που αναφέρεις. Ίσως έχει να κάνει με το μοντέλο όπως λες, μιας κι εγώ τα τερμάτισα στο lite (για full handheld immersion 😅).

Συμφωνώ επίσης για το remake, θα ήταν τέλεια στο ίδιο στυλ με το Link's Awakening!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...