blasterdark86 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σχετικά με το Direct: +To Splatoon single player δείχνει αρκετά καλό. -Το DKvsMario τελικά είναι remake του GBA και μόνο το πρώτο παιχνίδι! Τι σκατά ρε Ν; -Στο Mario RPG πρόσθεσαν κάποια έχτρα για να είναι ευκολότερο το παιχνίδι. Triple Move και μπούρδες. -Το Another Code περιλαμβάνει και τα δύο παιχνίδια της σειράς. Αναρωτιέμαι ποιο στούντιο έχει αναλάβει την ανάπτυξη του και πως στο καλό το ξέθαψε η Ν! -Το Peach Showtime δεν έχει καμία ελπίδα, μείξη ειδών δεν πετυχαίνει εύκολα. Μου θύμισε το Balan Wonderworld που πάτωσε επίσης. +Οι τρομπέτες τα σπάνε, και η ιδέα με το IR πολύ καλή!🤣 -Contra Nes Remake αδιάφορο. Προτιμώ γενικότερα τα pixel art. Αν δεν ήταν τόσο generic ίσως να είχα κάποιο ενδιαφέρον. -Το F-Zero 99 καλή φάση για τους συνδρομητές. -Στο τελευταίο wave του ΜΚ8D Expassion pass θυμήθηκαν να προσθέσουν τους γορίλες που έπρεπε να το πράξουν από την αρχή. Diddy, Funky, Pauline. Τώρα η Peachette τι σκατά χαρακτήρας είναι; Τόσους έχει η Ν, δηλαδή θα μπορούσε να προσθέσει ξανά εκτός Mario Universe όπως Captain Olimar. Babies, golden, metal και σχετικές μπούρδες. -Και για το τέλος Paper Mario: The Thousand-Year Door Remake. Yoohoo άλλο ένα Super Mario παιχνίδι... Ίδιες μπούρδες κάθε φορά από την Ν, μας φλομώνει σε Mario σε κάθε σύστημα. Λες και δεν υπάρχουν άλλες σειρές.... Γενικότερα πολλά RPG (κλασσικά) και κάποια ενδιαφέροντα όπως το Prince of Persia, Τomb Raider Trilogy Remake. Βάζω 3/10 αυστηρά γιατί δεν είχε Koizumi, κάτι σε Metroid και μας φλόμωσαν στα Mario. Πάντως ο leaker τους διέλυσε! 3/10 Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2023 από mansa2k 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Το καινούργιο art style του Tomb Raider προσωπικά δεν μου άρεσε. Είναι μια περίεργη μίξη παλιού με νέου και το αποτέλεσμα δεν είναι ούτε ρέτρο αλλά ούτε και μοντέρνο. Το μοντέλο της Lara φαίνεται λες και βγήκε από παιδικό καρτούν χαμηλού budget από σειρά του Netflix. Επίσης πολύ έντονα χρώματα. Tomb Raider είναι, όχι Spyro the Dragon… Ευτυχώς δίνουν επιλογή να τα παίξεις με το κλασικό στυλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marius.t Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Το direct για μένα ήταν. Έψαχνα τα (κανονικά)tomb raider, τα είχε. Contra; και αυτό. Και φυσικά μας έπνιξε στα mario για να πατήσει στην επιτυχία της ταινίας. να γεμίσει ίσως και το πρόγραμμα μέχρι το επόμενο switch χωρίς μεγάλες κυκλοφορίες πέραν του wonder(εκτός και αν μου διέφυγε κάτι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babality Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 σκουπιδι direct. next Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Θλιβερό το direct, είναι φανερό ότι πλέον το κάνουν αγγαρεία, βγάζουν 40 λεπτά βίντεο για να μας δείξουν το τίποτα. Δεν υπήρχε λόγος, πραγματικά, όλα τα games που έδειξαν θα μπορούσαν απλά να τα κάνουν drop στο κανάλι τους χύμα, δεν υπήρχε λόγος για ειδική παρουσίαση. Προφανώς έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο επόμενο σύστημά τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Meh direct όμως κρατάω για εμένα ορισμένα ονόματα. Εξαιρώ τα εκπληκτικά για εμένα Wario ware και Paper Mario. - Eiyden Chronicles - αργεί αλλά μιλάμε για το επόνεο Suikoden οπότε yes please. - Unicorn overlord - Atlus + Vanillaware = Ogre Battle με άλλο όνομα. Δείχνει απίστευτο. - Wargroove 2- πιστεύω θα είναι εξαιρετικό. - Another Code R dualogy - Τρομερό νέο! Ηταν φοβερό παιχνίδι στο DS και θα τιμηθεί εύκολα εδώ πέρα. Γενικά δεν υπήρχε νόημα για αυτά τα παιχνίδια μέσα σε direct χωρίς βαρέων βαρών αποκάλυψη για κάτι. Με το F-Zero παρόλο που είναι καλή ιδέα δεν είναι αυτό που περίμενα. Ειλικρινά περίμενα GX. Ισως θέλουν να δοκιμάσουν τα νερά πρώτα ή ίσως έχουν στο πρόγραμμα την κυκλοφορία του. Επιπλέον δεν έχω online οπότε δεν θα το παίξω ούτως ή άλλως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Πωωω τι ξενερα ηταν αυτη.Το μονο που κραταω ειναι το expansion του splatoon 3.Bεβαια καπως με ξενισαν τα rpg (?) στοιχεια που εδειξαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Α, να πούμε εδώ ότι με την προσθήκη του Diddy στο MK8D, εξανεμίζονται οι ελπίδες για επιστροφή του Diddy Kong Racing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 57 λεπτά πριν, Malthador είπε Α, να πούμε εδώ ότι με την προσθήκη του Diddy στο MK8D, εξανεμίζονται οι ελπίδες για επιστροφή του Diddy Kong Racing. Βασικά το αντίθετο συμβαίνει. Από την στιγμή που προβάλλεται ο χαρακτήρας περισσότερο αντίστοιχα αυξάνονται οι πιθανότητες να επανέλθει. Βέβαια, όπως έχω επαναλάβει πολλές φορές στο παρελθόν, θα μπορούσε να είναι και Donkey Kong Racing ή σε κάποιο άλλο ip όπως Splatoon Racing. 1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε Το μονο που κραταω ειναι το expansion του splatoon 3.Bεβαια καπως με ξενισαν τα rpg (?) στοιχεια που εδειξαν. Εμένα με ενόχλησαν τα damage numbers. Ελπίζω να υπάρχει επιλογή να αφαιρούνται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, mansa2k είπε Βασικά το αντίθετο συμβαίνει. Από την στιγμή που προβάλλεται ο χαρακτήρας περισσότερο αντίστοιχα αυξάνονται οι πιθανότητες να επανέλθει. Βέβαια, όπως έχω επαναλάβει πολλές φορές στο παρελθόν, θα μπορούσε να είναι και Donkey Kong Racing ή σε κάποιο άλλο ip όπως Splatoon Racing. Εμένα με ενόχλησαν τα damage numbers. Ελπίζω να υπάρχει επιλογή να αφαιρούνται. Βασικα σε αυτο αναφερομουν και εγω.Οντως ελπιζω να υπαρχει επιλογη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafftw Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Πολλή ώρα κάθισα και είδα το direct, εσείς φταίτε, εδώ μέσα ☺️, με έχετε κάνει junkie, λες και δεν μπορούσα να δω headlines μετά...όπως και να έχει μετριότατο πραγματικά, πόσα farming sim μετρήσατε και ποοοσα mario (ακόμα και ταράτσα μάριο έδειξε); εντάξει θα φύγει προπαραγγελία tomb raider 27€ για handheld(!!!!!) και τα 3(!!!!) (με τα dlc!!!!) σε remaster!!!! Πάμε ολοταχώς για τον διάδοχο του switch πάντως, φαίνεται και από τα direct. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bblov Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Μια ερώτηση για τους γνώστες! Έχω το ori σε cartridge που έχει και τα δύο παιχνίδια μέσα. Στο πρώτο το blind forest έπαιζε κανονικά το 2ο μέρος will of the wisps κάνει 100 ώρες να φορτώσει και συνέχεια μου ζητάει internet και επειδή δεν είναι και το ποιο γρήγορο internet συνέχεια κολλάει το παιχνίδι 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bblov Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Κάνεις;;;; ξέρει κανείς γιατί απαιτεί internet το δεύτερος ενώ είναι σε cartridge μορφή και κολλάει συνέχεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 50 λεπτά πριν, bblov είπε Κάνεις;;;; ξέρει κανείς γιατί απαιτεί internet το δεύτερος ενώ είναι σε cartridge μορφή και κολλάει συνέχεια; Ισως σε βοηθάει αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα