Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v3

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικά με το ds/wii εκανε like σε ένα σχόλιο που έγραφε για ενα another code. Αυτο το παιχνίδι δεν το ξέρω. Από ότι είδα είναι point and click adventure.

Επεξ/σία από adamv123
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

19 ώρες πριν, ObeyWario! είπε

Πήρε κάποιος το χειριστήριο ή αξεσουάρ που έχει στο lidl να μας πει εντυπώσεις;

Σημερα θα παω για ψωνια. Αν εχει θα παρω κανενα να δω τι παιζει

On 10/09/2023 at 19:37, ObeyWario! said:

Πήρε κάποιος το χειριστήριο ή αξεσουάρ που έχει στο lidl να μας πει εντυπώσεις;

Τα πήρα εγώ έτσι...for fun, και τις απλές θήκες και τις θήκες-τιμόνι, εντάξει μια χαρά ποιότητα μου φαίνεται και λειτουργικότατα, βέβαια δεν είναι και τόσο φθηνά αν κοιτάξεις προς σκρουτζ, αλλά λίγο ότι είχα πάει για ψώνια λίγο ότι έχω loyalty τη lidl plus, τα τσίμπησα (η αλήθεια είναι ότι λογικά δε θα τα χρησιμοποιήσω τόσο)

2 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Με προλαβες adamv123.

Και επισημα το leaked direct.Αυριο στις 5 το απογευμα.

Δε μπορώ αυτά τα am pm ρε γμτ  βάλε military time να τελειώνουμε 

Καλημέρα. Έχετε να προτείνετε κανένα παιχνίδι που να παιζετε πιο ευχαριστα σε handheld και οχι στην τηλεοραση. Δεν θέλω να είναι fps σαν το metroid γιατι με ζαλιζουν αυτου του είδους :D Έχω τερματίσει το luigi, έχω το μαριο καρτ και το 3d world.

Παλιά έπαιζα το ποκεμον firered αλλα δεν ξερω ποιο απόλα τα πόκεμον είναι αντιπροσωπευτικο των παλιών. Έχω κοιτάξει και το μάριο deluxe και το sea of stars.

Ευχαριστώ!

Λοιπον επειδη σημερα δεν θα δω το direct λογου δουλειας ,κρατηστε οτι θα γινει shadow drop το silksong!!Ειναι σχεδον σιγουρο .......🤪

Περα απο την πλακα το πιο πιθανο ειναι πως τελευταιο πραγμα που θα δειξουν ειναι επιτελους το metroid prime 4.

• Like 1

2 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Περα απο την πλακα το πιο πιθανο ειναι πως τελευταιο πραγμα που θα δειξουν ειναι επιτελους το metroid prime 4.

Για να δούμε, μεγάλο ερωτηματικό αυτό.

Θα βγει στο switch; Θα βγει μόνο στο next gen; Θα βγει και στα δυο; 

4 ώρες πριν, mrvaggos είπε

Καλημέρα. Έχετε να προτείνετε κανένα παιχνίδι που να παιζετε πιο ευχαριστα σε handheld και οχι στην τηλεοραση. Δεν θέλω να είναι fps σαν το metroid γιατι με ζαλιζουν αυτου του είδους :D Έχω τερματίσει το luigi, έχω το μαριο καρτ και το 3d world.

Παλιά έπαιζα το ποκεμον firered αλλα δεν ξερω ποιο απόλα τα πόκεμον είναι αντιπροσωπευτικο των παλιών. Έχω κοιτάξει και το μάριο deluxe και το sea of stars.

Ευχαριστώ!

Δοκίμασε το Dredge. Ότι πρέπει για Handheld και πολύ καλό παιχνίδι γενικά.

• Like 1

3 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Λοιπον επειδη σημερα δεν θα δω το direct λογου δουλειας ,κρατηστε οτι θα γινει shadow drop το silksong!!Ειναι σχεδον σιγουρο .......🤪

Πιο πιθανό είναι Shadow drop του prime 4 από το silksong. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαγκες στo τρομπονι λετε να εχει κανα add on για κλαρινο ? μαζι με παρτιτουρες γωγως και εφης 

Επεξ/σία από blasterdark86

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για εμένα πάντως το Direct ήταν παντελώς αδιάφορο όσο αναφορά τις καινούργιες ανακοινώσεις με μοναδική εξαίρεση το Mario vs Donkey Kong που μου έφερε vibes του κλασικού Donkey Kong (arcade).  

Περίμενα μέχρι το τέλος για shadow drop του Metroid Prime 2 και αντι γι αυτού πήραμε το... F-Zero του snes σε battle royale. 😴

Και ειδικά εκεί κάπου στη μέση που ανέφεραν ότι εχουν δύο ανακοινώσεις και κατέληξαν σε ένα μουσείο και ένα Amiibo, φοβερή ξενέρα.

Γενικά δεν νομίζω ότι το χρειαζόμασταν αυτό το Direct. Επίσης πολλές indy κυκλοφορίες αμφιβόλου ποιότητας.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήταν μέτριο είναι αλήθεια. Από ότι φαίνεται όλες οι ομάδες ασχολούνται με την επόμενη κονσολα.

Προσωπικά  έχω ακούσει ότι το thousand year door είναι αριστούργημα και δεν το έχω παίξει. Οπότε ανυπομονώ. 

Επεξ/σία από adamv123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...