Mr.kostas Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Καλησπέρα σας θέλω την βοήθεια σας θέλω να μου πείτε αν υπάρχει κάποιο κόλπο το οποίο μπορώ να αγοράσω κάποιο παιχνίδι το οποίο δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο στο eShop της Ευρώπης θέλω συγκεκριμένα το dying light
dekulinkgr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Τελικα ειχαν δικιο οι φημες....... Στα 10 ευρω αν βγει προσφορα μπορει και να αγοραστει.Καλη ιδεα θα ηταν να μπει στο nso αλλα nintendo... 1
xlinger Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 8 ώρες πριν, mansa2k είπε Αυτό ακριβώς για το MP4 το είχα πετύχει πριν κανά μήνα τυχαία στο site τους, ενδεχομένως να υπάρχει περισσότερο καιρό και όπως φαίνεται δυστυχώς δεν σημαίνει τίποτα.
mrvaggos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα. Θα αγοράσω την κονσόλα τις επόμενες μέρες και θα ήθελα να ρωτήσω αν χρησιμοποιείτε χειριστήριο και αν ναι ποιο; Σαν εναλλακτική του Pro Controller για φθηνότερη επιλογή. Έχω δει μερικά στο άμαζον αλλα αν έχει κάποιος συγκεκριμένο θα ήταν καλοδεχούμενη η πρόταση. Ευχαριστώ
anarchy79 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Ρε παιδιά έφαγε ένα κόλλημα ο μικρός και θυμήθηκε κάποιο yo-kai (δεν θυμάμαι ποιο ήταν ) που είχε στο 3ds και μου σκοτισε τα..... μην πω να του βρω στο switch , διότι του είπε κάποιος φίλος του ότι υπάρχει. Έψαξα και υπάρχει ένα αλλά στην Ιαπωνία δυστυχώς. Υπάρχει κάτι που δεν έχω δει, υπάρχει επίπτωση κάποιο τέτοιο παιχ ίδι να έρθει και στο switch εδώ στας Ευρωπας ? Ευχαριστώ.
ikaros2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, anarchy79 είπε Ρε παιδιά έφαγε ένα κόλλημα ο μικρός και θυμήθηκε κάποιο yo-kai (δεν θυμάμαι ποιο ήταν ) που είχε στο 3ds και μου σκοτισε τα..... μην πω να του βρω στο switch , διότι του είπε κάποιος φίλος του ότι υπάρχει. Έψαξα και υπάρχει ένα αλλά στην Ιαπωνία δυστυχώς. Υπάρχει κάτι που δεν έχω δει, υπάρχει επίπτωση κάποιο τέτοιο παιχ ίδι να έρθει και στο switch εδώ στας Ευρωπας ? Ευχαριστώ. Χλωμό να μεταφραστεί στα αγγλικά και να έρθει Ευρώπη. Αν έχεις jailbroken Switch και γνώσεις/όρεξη, υπάρχει αυτό το rom hack του Υο-Kai Watch 1 στο Switch. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2023 από ikaros2 1
letom Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 13 hours ago, mrvaggos said: Καλησπέρα. Θα αγοράσω την κονσόλα τις επόμενες μέρες και θα ήθελα να ρωτήσω αν χρησιμοποιείτε χειριστήριο και αν ναι ποιο; Σαν εναλλακτική του Pro Controller για φθηνότερη επιλογή. Έχω δει μερικά στο άμαζον αλλα αν έχει κάποιος συγκεκριμένο θα ήταν καλοδεχούμενη η πρόταση. Ευχαριστώ Εδώ και 6 μήνες χρησιμοποιώ αυτό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος: https://www.skroutz.gr/s/33641273/Roar-RR-0013-Ασύρματο-Gamepad-για-Android-PC-Switch-Μαύρο.html 1
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 On 29/05/2023 at 13:00, Mr.kostas said: Καλησπέρα σας θέλω την βοήθεια σας θέλω να μου πείτε αν υπάρχει κάποιο κόλπο το οποίο μπορώ να αγοράσω κάποιο παιχνίδι το οποίο δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο στο eShop της Ευρώπης θέλω συγκεκριμένα το dying light Απ' ότι βλέπω, το Dying Light είναι σε προσφορά στο γιαπωνέζικο eshop, στα 2500 yen, δηλαδή 17 ευρώ περίπου. Βλέπω ότι υποστηρίζει και αγγλικά η γιαπωνέζικη έκδοση, οπότε θα είσαι κομπλέ και από θέμα γλώσσας. Έχω δώσει αναλυτικές οδηγίες εδώ για το πως μπορείς να ψωνίσεις από το ιαπωνικό eshop. 1
babality Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 καλησπερα σε ολους. https://www.e-shop.gr/samsung-mb-mc512ka-eu-evo-plus-512gb-micro-sdxc-2021-uhs-i-u3-v30-a2-adapter-p-PER.578371?fbclid=IwAR2OpiB7J0lqG0qrzw9PgUy0Zx7VgR4kgGSYbeSJYUIiusddThcKHWdijkw με αυτην θα ειμαι οκ λογικα για switch σωστα?
mrvaggos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Καλημέρα. Το dock το έχετε συνέχεια συνδεδεμένο στην πρίζα; Δηλαδή τώρα που είναι κλειστή η κονσόλα και την έχω εκεί είναι επιβλαβές για την μπαταρία να φορτίζει συνέχεια; Ευχαριστώ Μόλις την πήρα και φοβαμαι μην γίνει καμια βλακεια
Mpiftekis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 8 λεπτά πριν, mrvaggos είπε Καλημέρα. Το dock το έχετε συνέχεια συνδεδεμένο στην πρίζα; Δηλαδή τώρα που είναι κλειστή η κονσόλα και την έχω εκεί είναι επιβλαβές για την μπαταρία να φορτίζει συνέχεια; Ευχαριστώ Μόλις την πήρα και φοβαμαι μην γίνει καμια βλακεια Μετά από 5 χρόνια δεν έχει πάθει κάτι αξιόλογο η μπαταρία... Μην αγχώνεσαι. Αν δε θες να είναι πάνω στο φορτιστή όλη την ώρα, μπορείς να βγάζεις το switch από το dock. 1
mrvaggos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 14 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Μετά από 5 χρόνια δεν έχει πάθει κάτι αξιόλογο η μπαταρία... Μην αγχώνεσαι. Αν δε θες να είναι πάνω στο φορτιστή όλη την ώρα, μπορείς να βγάζεις το switch από το dock. Ωραία σε ευχαριστώ για την απάντηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα