Mpiftekis Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 14 λεπτά πριν, lele322 είπε Το καινουριο ζελντα το πηρε κανενας? Σε handheld mode πως ειναι απο θεμα αναλυσης /performance? 1
Grim Ripper Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, Malthador είπε Όχι δεν θα χαθεί, αλλά γιατί θέλει να το κάνει αυτό; Θέλει να τα έχει σε physical μορφή. 3 ώρες πριν, D.Luffy είπε Προσοχή, δεν είναι όλα τα saves μεταξύ physical και digital συμβατά μεταξύ τους! Τα Pokémon Arceus και την Violet έχει.
toni50 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μόλις πρόσεξα αυτό το μήνυμα και το βρίσκω αρκετά ύποπτο μπορώ να πω. Για όσους έχουν πάρει πραγματάκια από Nintendo Ireland έχει συμβεί το ίδιο;
Grim Ripper Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 27 λεπτά πριν, toni50 είπε Μόλις πρόσεξα αυτό το μήνυμα και το βρίσκω αρκετά ύποπτο μπορώ να πω. Για όσους έχουν πάρει πραγματάκια από Nintendo Ireland έχει συμβεί το ίδιο; Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι scam;
toni50 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι scam; Είναι σίγουρα scam, πήγα στην index σελίδα και δεν υπάρχει τίποτα λέει κάτι hello world κλπ. Το θέμα είναι πως ήξεραν ότι περιμένω δέμα.
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 21 λεπτά πριν, toni50 είπε Είναι σίγουρα scam, πήγα στην index σελίδα και δεν υπάρχει τίποτα λέει κάτι hello world κλπ. Το θέμα είναι πως ήξεραν ότι περιμένω δέμα. Δεν το ηξεραν. Απο τους εκατοντάδες που το εστειλαν, κάποιοι θα περιμεναν δεμα. Και εκει πονταρουν 1
kostakis1978nov Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Και σε εμένα μου ήρθε τέτοιο μήνυμα. Είναι 100% scam.
xlinger Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Malthador είπε Επειδή δεν έτυχε να τις αγγίξω ποτέ, όλες αυτές οι εκδόσεις του GBA είναι remastered και πιο polished εκδόσεις των κλασικών του SNES; 1
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μέλος Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 11 minutes ago, xlinger said: Επειδή δεν έτυχε να τις αγγίξω ποτέ, όλες αυτές οι εκδόσεις του GBA είναι remastered και πιο polished εκδόσεις των κλασικών του SNES; Ναι, είναι το Mario Bros 2, το Super Mario World και το Yoshi's Island. 1
Mr.kostas Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Καλησπέρα θέλω την βοήθειά σας σε ένα θέμα που έχω θέλω να αγοράσω ένα παιχνίδι από το eShop συγκεκριμένα dying light για το switch αλλά το ‘χουνε μπανάρι στην Ευρώπη υπάρχει κάποιος τρόπος για να μπορώ να το κατεβάσω στο λογαριασμό μου;
solidus21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Καλησπερα παιδιά, πριν 20 ημέρες αγόρασα το switch οχι το oled,μολις το συνδέω με την τηλεόραση ,κατα την διάρκεια του παιχνιδιού ο ενας ο joy controller ο δεξιος χανει την επικοινωνία με την κονσόλα . Γνωρίζεται κάποια λύση ? Η αγορά εγινε απο Κωτσόβολο .
Bourdoulas Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, solidus21 είπε Καλησπερα παιδιά, πριν 20 ημέρες αγόρασα το switch οχι το oled,μολις το συνδέω με την τηλεόραση ,κατα την διάρκεια του παιχνιδιού ο ενας ο joy controller ο δεξιος χανει την επικοινωνία με την κονσόλα . Γνωρίζεται κάποια λύση ? Η αγορά εγινε απο Κωτσόβολο . Nintendo Seal of Quality. Έχεις την κονσόλα πίσω από την τηλεόραση ή μέσα σε έπιπλο;
solidus21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Όχι είναι μπροστά απο το έπιπλο .διπλά απο την τηλεόραση.
Choronzoon Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Στις 19/5/2023 στις 1:17 ΠΜ, toni50 είπε Μόλις πρόσεξα αυτό το μήνυμα και το βρίσκω αρκετά ύποπτο μπορώ να πω. Για όσους έχουν πάρει πραγματάκια από Nintendo Ireland έχει συμβεί το ίδιο; phishing είναι , κυκλοφορούν πολλά τέτοια και με ΕΛΤΑ και με dhl. πολυ προσοχή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα