mansa2k Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Δεν έχουμε μπει σε καμία ευθεία ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ! Μπορεί Pro να μην κυκλοφόρησε αλλά νεο σύστημα έρχεται... 😂😂 Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από mansa2k
babality Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, BlueBlade είπε Έχω λιώσει με τα video που βλέπω του ToTK... Και το BoTW δε το έπαιξα ποτέ, μόνο στο CEMU λίγο και εκεί το άφησα γιατί έβγαζε μερικά κουλά και βαριόμουν να τα λύσω. Μια γνώμη ζητάω, να χτυπήσω το switch να τελειώνουμε ή να κάνω υπομονή μιας και φαίνεται να έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την νέα γενιά και να τα παίξω αναβαθμισμένα; Παιρνεις switch οπως εισαι. Εχει απειρα επη η κονσολα. 4
BlueBlade Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, babality είπε Παιρνεις switch οπως εισαι. Εχει απειρα επη η κονσολα. Μάλλον έτσι θα γίνει. Και το λέω από τώρα να μείνει στα πρακτικά για να κάνω quote τον εαυτό μου. Μόλις το πάρω εγώ, σε διάστημα 3 μηνών θα έχει ανακοινωθεί η καινούργια. Κλασσικά πράγματα για εμένα 😅 Δε βαριέσαι, τουλάχιστον θα μου βγει και πιο φτηνά μιας και η καινούργια άνετα θα κοστίζει ένα 400αρι μέσα στο νερό.
anarchy79 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 14 ώρες πριν, Geosim79 είπε καλημέρα στους συνφορουμίτες Προχώρησα σε παραγγελία Switch Oled και με αφορμή την επερχόμενη κυκλοφορία του Tears of the Kingdom πήρα και το Breath of the wild. Να σημειώσω πως από τα παινίδια της σειράς έχω παίξει το Link's Awakening στο παλιό Gameboy, το A Link to The Past στο SNES και το Ocarina of time στο N64....έκτοτε δεν έχω ασχοληθεί με την σειρά μιας και τα συστήματα που είχα δεν ήταν Nintendo. Τι θα προτείνατε να παίξω από τα υπάρχοντα Zelda και αν ναι υπάρχει κάποια σειρά; Το links awakening είναι το καλύτερο zelda για μένα. Φυσικά εκπληκτικό είναι και το breath of the wild, αλλά στον καθένα κάνει κάτι κλικ και τότε και εγώ πιτσιρικάς με gameboy, μου έκανε το κλικ το links awakening. Έρωτες είναι αυτοί, δεν σβήνουν 5
Vagosman Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 18 ώρες πριν, BlueBlade είπε Μάλλον έτσι θα γίνει. Και το λέω από τώρα να μείνει στα πρακτικά για να κάνω quote τον εαυτό μου. Μόλις το πάρω εγώ, σε διάστημα 3 μηνών θα έχει ανακοινωθεί η καινούργια. Κλασσικά πράγματα για εμένα 😅 Δε βαριέσαι, τουλάχιστον θα μου βγει και πιο φτηνά μιας και η καινούργια άνετα θα κοστίζει ένα 400αρι μέσα στο νερό. Ξεκινάς με Skyward Sword, συνεχίζεις με BOTW και τέλος TOKT. Αν ξεκινήσεις τώρα (ΑΜΕΣΑ) μεχρι τα Χμας θα τα τελειώσεις. 2
Basilisc Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Πήρε κανενός το μάτι την oled zelda; Σήμερα δεν είναι να βγει;
PIXEL76 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 28 λεπτά πριν, Basilisc είπε Πήρε κανενός το μάτι την oled zelda; Σήμερα δεν είναι να βγει; Την έχω προπαραγγείλει αλλά ακόμα κανένα νεότερο για παράδοση
Basilisc Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Και εγώ προπαραγγελια από πλαίσιο έχω κάνει, αλλά μας έχουν στο περίμενε.
rovgio Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Basilisc είπε Και εγώ προπαραγγελια από πλαίσιο έχω κάνει, αλλά μας έχουν στο περίμενε. Τωρα μολις τους καλεσα κ μου ειπαν οτι υπαρχει καθυστερηση για ολη την ελληνικη αγορα κ θα μας ειδοποιησουν τις επομενες μερες. Οποτε παμε απο βδομαδα ολοι. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2023 από rovgio 1
Basilisc Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 43 λεπτά πριν, rovgio είπε Τωρα μολις τους καλεσα κ μου ειπαν οτι υπαρχει καθυστερηση για ολη την ελληνικη αγορα κ θα μας ειδοποιησουν τις επομενες μερες. Οποτε παμε απο βδομαδα ολοι. Τουλάχιστον έχουμε ενημέρωση.
maniacos93 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ από Nintendo store Ιρλανδίας και ακόμη δεν έχουν τραβήξει καν τα χρήματα της παραγγελίας για τον OLED Zelda. Σε ένα γκρουπάκι στο facebook, που συζήτησα με κάποια άτομα, μου ανέφεραν ότι έχει γενικά καθυστερήσεις η Nintendo Ευρώπης οπότε ας περιμένουμε από εβδομάδα. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2023 από maniacos93
Yggdrasill-sama Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 6 ώρες πριν, maniacos93 είπε Εγώ από Nintendo store Ιρλανδίας και ακόμη δεν έχουν τραβήξει καν τα χρήματα της παραγγελίας για τον OLED Zelda. Σε ένα γκρουπάκι στο facebook, που συζήτησα με κάποια άτομα, μου ανέφεραν ότι έχει γενικά καθυστερήσεις η Nintendo Ευρώπης οπότε ας περιμένουμε από εβδομάδα. Και εγώ από store Ιρλανδίας, τα ίδια, δεν έχουν καν τραβήξει τα λεφτά, παρόλο που ήρθε Μάιλ προχτές ότι η χρέωση θα γίνει "very shortly"....
Lotof Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Στις 28/4/2023 στις 9:31 ΠΜ, Vagosman είπε Ξεκινάς με Skyward Sword, συνεχίζεις με BOTW και τέλος TOKT. Αν ξεκινήσεις τώρα (ΑΜΕΣΑ) μεχρι τα Χμας θα τα τελειώσεις. Εγω πάντως σε όσους με ρωτούν για το ποια Zelda να παίξουν τους απαντάω ΟΛΑ. Ποιος ξεχνάει τα μαγικα spirit tracks και hourglass του DS….. μέχρι και αυτά αξίζουν. 3
mathsdim Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Μπορεί να έχει ξανασυζητηθεί , η καινούργια έκδοση περιλαμβάνει και το παιχνίδι ;
Fulgore Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 13 λεπτά πριν, mathsdim είπε Μπορεί να έχει ξανασυζητηθεί , η καινούργια έκδοση περιλαμβάνει και το παιχνίδι ; Αν μιλάμε για το Switch Oled Zelda edition, η απάντηση είναι όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα