Moderators Malthador Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Μέλος Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 6 minutes ago, stafftw said: Πως και δε σχολιάσατε αυτό; https://www.nintendolife.com/news/2023/03/nintendo-reveals-official-mar10-day-switch-console-bundle Περιμέναμε game Mario παρέα με την ταινία, αντίθετα βγήκε bundle, και επιλέγεις ένα από τα τρία games (μην τους πουμε και κιμπαριδες).Δεν είχε ξαναβγεί και παλιότερα ένα κόκκινο Mario themed? Τι άρμεγμα κάνει πια αυτή η Ν; Ντρέπεται και η ντροπή που βγάζουν V2 bundle για να γιορτάσουν την ταινία τάχα μου.
xlinger Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 49 λεπτά πριν, Malthador είπε Shadowdrop το Metroid Prime 2 τον Απρίλιο, shadowdrop το Metroid Prime 3 τον Μάιο και direct στην Ε3 του Ιουνίου όπου θα ανακοινωθεί το NSw 2.0 με release date το Νοέμβριο, μαζί με Metroid Prime 4. Όχι; Χαχα όλοι αυτό θέλουμε, προσωπικά πιστεύω ότι αν δεν δουν ικανοποιητικές πωλήσεις στο πρώτο δεν θα κάτσουν να φτιάξουν remasters. Μακάρι να βγω λάθος. Επίσης, για τα πρακτικά η Ν ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στην E3 όπως και η Sony και η Microsoft. 1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε Την αλλη εβδομαδα κυκλοφορει στο nso Τέλειο νέο, είναι και prequel του εξαιρετικού Dread, να δούμε πως κατέληξε εκεί. Με το NSO GBA είναι μεγάλη ευκαιρία να γίνει catch-up γιατί δεν έκατσε να ασχοληθώ ποτέ με το Advance. Τώρα είμαι στη μέση του Zelda Minish Cap το οποίο ξεπέρασε με διάφορα τις προσδοκίες μου. 1
Choronzoon Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, stafftw είπε Πως και δε σχολιάσατε αυτό; https://www.nintendolife.com/news/2023/03/nintendo-reveals-official-mar10-day-switch-console-bundle Περιμέναμε game Mario παρέα με την ταινία, αντίθετα βγήκε bundle, και επιλέγεις ένα από τα τρία games (μην τους πουμε και κιμπαριδες).Δεν είχε ξαναβγεί και παλιότερα ένα κόκκινο Mario themed? Τι άρμεγμα κάνει πια αυτή η Ν; το χρώμα φαίνετε ίδιο με την mario odyssey edition . εντάξει βλακεία bundle ,ούτε καν το ολεντ και το παιχνίδι σε digital μορφή , προφανώς θέλουν να ξεπουλήσουν τα v2 .
dekulinkgr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Malthador είπε Έλα τώρα που πιστεύεις αυτά που λένε, ήδη έτοιμη έχουν όλη την τριλογία σε remasters. Oι φημες εως τωρα ομως εχουν επαληθευτει.Αρχικα λεγανε για ολη την τριλογια,πριν 1,5 χρονο ομως περιπου,αν θυμαμαι καλα,λεγανε οτι μονο το πρωτο metroid prime τελικα θα ειναι remastered.Σιγουρα θα δωσουν και τα αλλα 2 παιχνιδια αλλα το ερωτημα ειναι τι ειδους remake-remastered θα ειναι.
babality Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Σημερα ειναι γιορτη. Σκαει physical το επος. Παω να παρω σουβλακια. 3
lak10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 19 ώρες πριν, St@th1sm είπε Σε εμένα ακόμα τίποτα, είναι ακόμα στο έλεγχος παραγγελίας. Και το περίμενα πως και πως για το σκ... μου ειπαν απο Δευτερα καλα κρασια δηλαδη σημερα λεει τα παρελαβαν
KaRouLi Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 20 ώρες πριν, najinblue3 είπε Υπαρχει μια φημη οτι θα παρουμε gen 1 σε δυο μηνες αλλα δε το πολυπιστευω, για 9,99 θα με κανεις να τα παρω και εγω τωρα στο 3ds 😛 Τελικά, δεν άντεξα, και εχθές τσίμπησα VC Pokemon Crystal & Silver, μαζί με το Pokemon Dream Radar. 😛 1
Bourdoulas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, Malthador είπε Shadowdrop το Metroid Prime 2 τον Απρίλιο, shadowdrop το Metroid Prime 3 τον Μάιο και direct στην Ε3 του Ιουνίου όπου θα ανακοινωθεί το NSw 2.0 με release date το Νοέμβριο, μαζί με Metroid Prime 4. Όχι; Και για να μην ξεχνιώμαστε shadow drop το silksong
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, stafftw είπε Δεν είχε ξαναβγεί και παλιότερα ένα κόκκινο Mario themed? Τι άρμεγμα κάνει πια αυτή η Ν; Σωστά θυμάσαι 😉 2
Vagosman Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Ηταν το πρώτο special που ειχε βγαλει η Νιντυ το πάλαι ποτέ.
mAs_81 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 14 ώρες πριν, Fulgore είπε Σωστά θυμάσαι 😉 Δεν ειχε βγάλει πιο πρόσφατα κ αυτο ? :
Choronzoon Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 17 ώρες πριν, NickTG είπε Ήρθε και το Prime. εξαιρετική δουλειά φαίνετε να έχουν κάνει και τα στα δύο , ειδικά το Kirby που έκατσα χτες βραδυ και ασχολήθηκα είναι on steroids σε σχέση με το παλιό 2
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, mAs_81 είπε Δεν ειχε βγάλει πιο πρόσφατα κ αυτο ? : Και αυτό ναι, απλά το προηγούμενο bundle που ανέφερα είναι κυριολεκτικά copy paste που λέμε και στα χρώματα(joycon/dock)και στο παιχνίδι δώρο. 2
stafftw Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Και αυτό ναι, απλά το προηγούμενο bundle που ανέφερα είναι κυριολεκτικά copy paste που λέμε και στα χρώματα(joycon/dock)και στο παιχνίδι δώρο. Κάνεις λάθος το έβαλα στο photoshop και η απόχρωση λίγο πιο red 😋 (PS:Πλάκα κάνω δεν έχω photoshop και δεν έχω ιδέα από χρώματα). Απλά λυπάμαι τους γονείς που θα τους πεισουν τα παιδιά τους να το αγοράσουν γιατί ειναι το Mario theme και θα ειναι συλλεκτικο και σε 1 χρόνο πχ θα κάνουν και το oled.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα