Fulgore Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 57 λεπτά πριν, christos_75 είπε dual pack ομως δεν εχει ... Ε και να είχε Ελλάδα δεν στέλνουν αν δεν κανω λαθος(ή θα ετρωγε τελ). Επισης η συγκεκριμένη εκδοση οπως και αν αγορασεις τα παιχνιδια ξεχωριστα,βγαινει 15+ευρώ φθηνότερα,αρα το steelbook το πληρωνεις κατα ενα τροπο
St@th1sm Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Τώρα που έχω μπει στα 38 και μόλις το είδα θα ήθελα να το πάρω , λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα... ;;;; 😁 9
Bourdoulas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δηλαδή καπου έλεος ρε Nintendo! ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!
pollop Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Δηλαδή καπου έλεος ρε Nintendo! ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! Διώξε την γυναίκα..προμπλεμ σολβντ😂
KaRouLi Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Κανονικά τα παιχνίδια Pokemon δηλαδή ξεχωριστά έχουν δύο δώρα, την φιγούρα και το pin?
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 13 hours ago, St@th1sm said: Τώρα που έχω μπει στα 38 και μόλις το είδα θα ήθελα να το πάρω , λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα... ;;;; 😁 Εγώ πάντως βρήκα τι δώρο θα μου φέρει φέρει στο γιο μου ο Άγιος Βασίλης φέτος. 45 minutes ago, pollop said: Διώξε την γυναίκα..προμπλεμ σολβντ😂 Θέλω να είστε σοβαροί σε αυτό το νήμα, δεν είμαστε ανώριμοι να θέτουμε τέτοια διλήμματα, έγγαμος βίος ή LEGO. Έλεος κάπου. Εννοείται ότι επιλέγουμε LEGO με κλειστά μάτια.
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Your attention please, δεν αγοράζουμε Switch για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ μέσα στις επόμενες μέρες. Περιμένουμε στωικά σαν την Πηνελόπη. Rumour: Switch Will Reportedly Receive A Price Cut Ahead Of The OLED Model's Launch 2
Skywalker333 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Malthador είπε Εγώ πάντως βρήκα τι δώρο θα μου φέρει φέρει στο γιο μου ο Άγιος Βασίλης φέτος. Θέλω να είστε σοβαροί σε αυτό το νήμα, δεν είμαστε ανώριμοι να θέτουμε τέτοια διλήμματα, έγγαμος βίος ή LEGO. Έλεος κάπου. Εννοείται ότι επιλέγουμε LEGO με κλειστά μάτια. αν δωσεις 200Ε για Lego, ειναι δεδομένο οτι ο εγγαμος βιος θα παει περίπατο οπότε ειναι συνειδητη επιλογη διαζυγίου μια τέτοια αγορα
dekulinkgr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Φανταζομαι τελευταιο trailer πριν την κυκλοφορια του παιχνιδιου.Ειναι ουσιαστικα ενα mashup κυριως οτι εχει βγει μεχρι στιγμης.Οποτε οσοι δεν εχετε δει το προηγουμενο αποφυγετε το.Οπως και να εχει αντε να ερθει ο επομενος μηνας να το λιωσω στο νεο oled. 4
Grim Ripper Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Malthador είπε Your attention please, δεν αγοράζουμε Switch για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ μέσα στις επόμενες μέρες. Περιμένουμε στωικά σαν την Πηνελόπη. Rumour: Switch Will Reportedly Receive A Price Cut Ahead Of The OLED Model's Launch Να αυτά δεν μπορώ... Λέτε να ήρθε να ώρα να τσιμπίσω κανένα switch, έχω και κάμποσους πόντους για χρήση στο Κωτσόβολο, σχεδόν 200€ θα μου βγει αν ισχύουν τα περί 270€.
lak10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Εχω ηδη το πρωτο switch αλλα ενας ανηψιος μου δινει το 3 μηνων lite του 120 ευρω και λεω να το παρω λογω της καλυτερης μπαταριας του. εσεις τι θα κανατε?
najinblue3 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, lak10 είπε Εχω ηδη το πρωτο switch αλλα ενας ανηψιος μου δινει το 3 μηνων lite του 120 ευρω και λεω να το παρω λογω της καλυτερης μπαταριας του. εσεις τι θα κανατε? Ανάλογα το θες να παίξεις, εγώ παιχνίδια με τρελο detail δε μπορώ στο λάιτ, monster Hunter είναι unplayable imho, ειδικά το rise με τον απίστευτο χάρτη χάνεις λεπτομέρειες. Για Indies/animal crossing/Mario kart το λάιτ είναι gucci 1
tsofras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Άντε μήπως το πάρω κάποια στιγμή γιατί όλο το αναβάλλω για το θέμα με τα joypads αν είναι φθηνότερο κάτι γίνεται 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα