NickTG Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 1 hour ago, vaggospro said: turn on μόνο με official nintendo joycon μπορείς. Με Hori χειριστήριο ανοίγει και η κονσόλα.
vaggospro Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, NickTG είπε Με Hori χειριστήριο ανοίγει και η κονσόλα. Με 8bitdo που έχω εγώ δεν κάνει
marius.t Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, NickTG είπε Με Hori χειριστήριο ανοίγει και η κονσόλα. τα hori είναι official ninttendo χειριστηρια 2
Kapws Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε to εκανα,ολα λειτουργουν κομπλε στα παιχνιδια,να σε ρωτησω,μπορεις να κανεις και turn on την κονσολα?? δηλ να σταματησω να ακουμπαω τα τζοικονς ουτε για να το ανοιγω.Γιατι ενω την κλεινω απο τον controller δεν ανοιγει Όπως λέει και ο @vaggospro αυτό δυστυχώς, δε γίνεται! 1
dekulinkgr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μετα απο αυτο το μονο που εχω να πω ειναι οτι θελω επιγοντως νεο παιχνιδι mario!! 9
mansa2k Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε Μετα απο αυτο το μονο που εχω να πω ειναι οτι θελω επιγοντως νεο παιχνιδι mario!! Και η Ν σε αυτό στοχεύει επομένως θα σκάσει μύτη όταν θα έρθει η ώρα. 2
xlinger Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Φαίνεται να έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά! Πόσο ωραία έχουν ενσωματώσει τα κονσεπτ των παιχνιδιών μέσα στην ταινία, ειδικά τις φάσεις που χάνεις. Απορώ πως θα προλάβουν να τα δείξουν όλα αυτά σε λιγότερο από μιάμιση ώρα. 1
vaggospro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Splatoon 3 αξίζει να το πάρω για solo, ή μήπως το βαρεθώ γρήγορα; Το έχει κανείς να μου πει εντυπώσεις;
dekulinkgr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, vaggospro είπε Splatoon 3 αξίζει να το πάρω για solo, ή μήπως το βαρεθώ γρήγορα; Το έχει κανείς να μου πει εντυπώσεις; Παιχνιδαρα ειναι.Για μενα μαζι με το elden ring ειναι τα φετινα μου goty.Τωρα αν αξιζει μονο για το single player δυστηχως οχι.Εχει εξαιρετικο campaign αλλα το παιχνιδι ειναι για online multi.Aν εχεις nso και σου αρεσουν τα online pultiplayer shooters τοτε χτυπα το!
vaggospro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Παιχνιδαρα ειναι.Για μενα μαζι με το elden ring ειναι τα φετινα μου goty.Τωρα αν αξιζει μονο για το single player δυστηχως οχι.Εχει εξαιρετικο campaign αλλα το παιχνιδι ειναι για online multi.Aν εχεις nso και σου αρεσουν τα online pultiplayer shooters τοτε χτυπα το! Θα παίζω και online εννοείται απλά δεν έχω άλλα φιλαράκια με switch να το παίζουμε μαζί.
dekulinkgr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, vaggospro είπε Θα παίζω και online εννοείται απλά δεν έχω άλλα φιλαράκια με switch να το παίζουμε μαζί. Δεν υπαρχει προβλημα .Εχει παρα πολυ κοσμο και θα βρισκεις συνεχεια match up.Εγω που το λιωνω δεν παιζω με κανεναν γνωστο μου. 1
vaggospro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Δεν υπαρχει προβλημα .Εχει παρα πολυ κοσμο και θα βρισκεις συνεχεια match up.Εγω που το λιωνω δεν παιζω με κανεναν γνωστο μου. Τέλεια, με έπεισες. 1
dekulinkgr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, vaggospro είπε Τέλεια, με έπεισες. Eλπιζω να μην σε εκαψα 😁
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Παιδες εχω παθει πλακα με το Kirby! Σχεδον το τελειωσα και μπορω να πω πως αυτο και το Zelda ειναι απο τα παιχνιδια που εχω απολαύσει περισσότερο στο Switch. O ορισμος του fun! 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα