Fulgore Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Για άλλη μια φορά παράπονα για το πως τρέχει το παιχνίδι.
xristakos95 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μου ηρθε μειλ απτο πλαισιο οτι εχει δρομολογηθει για παραδοση η παραγγελια μου με εκτιμωμενη ημερομηνία 18/11, για να δουμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 υπάρχουν ήδη βίντεο στο YouTube από legit reviewers , μάλιστα κάποιοι έχουν day one patched εκδοση αποτι διαβάζω .εγώ είδα το βίντεο στο nintendolife .το παιχνίδι είναι όντως σε sub 30 σε αρκετά σημεία , ειναι οφθαλμοφανές και θα έλεγα ενοχλητικό εκτός και αν είσαι μικρό παιδί η casual και δεν ενδιαφέρεσαι / δεν ξέρεις κάτι καλύτερο ( δε το λέω υποτιμητικά ) . πέντε παιχνίδια ποκεμον σε πέντε χρόνια από μια όχι και τόσο μεγάλη ομάδα ανάπτυξης , πιστεύω κάπου τεντωσαν και τα κάναν σ@&€α τα περί αδύναμου hardware στη συγκεκριμένη περίπτωση αποτελούν δικαιολογίες . βαρύτερα παιχνίδια παίζουν μια χαρά .
Grim Ripper Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Choronzon είπε υπάρχουν ήδη βίντεο στο YouTube από legit reviewers , μάλιστα κάποιοι έχουν day one patched εκδοση αποτι διαβάζω .εγώ είδα το βίντεο στο nintendolife .το παιχνίδι είναι όντως σε sub 30 σε αρκετά σημεία , ειναι οφθαλμοφανές και θα έλεγα ενοχλητικό εκτός και αν είσαι μικρό παιδί η casual και δεν ενδιαφέρεσαι / δεν ξέρεις κάτι καλύτερο ( δε το λέω υποτιμητικά ) . πέντε παιχνίδια ποκεμον σε πέντε χρόνια από μια όχι και τόσο μεγάλη ομάδα ανάπτυξης , πιστεύω κάπου τεντωσαν και τα κάναν σ@&€α τα περί αδύναμου hardware στη συγκεκριμένη περίπτωση αποτελούν δικαιολογίες . βαρύτερα παιχνίδια παίζουν μια χαρά . Δυστυχώς είναι η αλήθεια, η Gamefreak πρακτικά δεν ξέρει να φτιάχνει παιχνίδια... Όλο δικαιολογίες και πολλοί τους υπερασπίζονται. 1
blasterdark86 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 μολις παρελαβα violet συν steelbook απο πλαισιο 2
xristakos95 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μολος ηρθε και μενα απο πλαισιο η σκαρλετ με steelbook 1
stafftw Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Και εγώ παρέλαβα 8 το πρωί 🤪 τη Violet με steelbook! 1
Dreyar Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Παρέλαβα και εγώ το dual pack από Game Explorers μιάς και ήταν από τα πρώτα καταστήματα που δήλωσαν ότι περιλαμβάνει το steelbook. Για όποιον θυμάται στο dual pack των BD SP δεν περιελάμβαναν το steelbook. Το ευχάριστο της υπόθεσης ήταν πως μου έστειλαν μαζί και έναν κωδικό για τα παιχνίδια SW & SH για το Shiny Eternatus λόγω ενός event που μόλις τώρα έμαθα πως έτρεχε.
Grim Ripper Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ από Δευτέρα... Πώς γίνεται να μου έφεραν Day 1 το GoW και μάλιστα σε ημέρα απεργίας ενώ την Violet μου την καθυστέρησαν δεν ξέρω... Αύριο θα την δώσουν σε κουριερ. Κωτσόβολος. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από Grim Ripper
Dreyar Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Είχα κάνει δύο παραγγελίες, η μία για Αθήνα και η άλλη για Δωδεκάνησα από Πλαίσιο μιας και δεν ήξερα που θα βρίσκομαι την ημέρα κυκλοφορίας. Πριν ακυρώσω, εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης 25/11, την άλλη Παρασκευή δλδ, οπότε καλά είσαι 1
Charismo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Παρέλαβα κι εγώ το Dualpack με το Steelbook από το Public. 1
FeVerSeCtioN Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Απλά για να πω τον πόνο μου... Violet προπαραγγελία με Steelbook από Πλαίσιο, ήρθε χωρίς το Steelbook. Καλή τύχη στο να βγάλω άκρη. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από FeVerSeCtioN
najinblue3 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 προσπερνοντας τα τεχνικα θεματα, το παιχνιδι σκοτωνει. Πρωτη περιοχη εχω μαζεψει 50+ τελειωνοντας το τουτοριαλ απιστευτος κοσμος και ζωντανος, πολυ διαφορετικο απο pla oμως ειδικα στα battles 1
Grim Ripper Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, najinblue3 είπε προσπερνοντας τα τεχνικα θεματα, το παιχνιδι σκοτωνει. Πρωτη περιοχη εχω μαζεψει 50+ τελειωνοντας το τουτοριαλ απιστευτος κοσμος και ζωντανος, πολυ διαφορετικο απο pla oμως ειδικα στα battles Έχω ακούσει ότι τα σχέδια στα νέα pokemon είναι χάλια, ισχύει; 😛 Χειρότερα και από gen 5 δηλαδή.
Grim Ripper Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Έχει κανείς screenshot από το Κωτσόβολο με το preorder bonus που έδινε στη violet; Το pin badge δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα