KaRouLi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Choronzon είπε δε τελειώνει και ο ποελμος στην Ουκρανία να βγει το παιχνίδι ρε παιδί μου Bro μου δε ξέρω αν το λες ειρωνικά ή όχι, απλά το θεωρώ λίγο υποκριτικό... στον κόσμο κάθε μέρα γίνονται πόλεμοι, αλλά είμαι σίγουρος βγήκανε πολλά call of duty, age of empires, κλπ ανά τα χρόνια. Με ή χωρίς αναφορές στη Ρωσία ως κράτος. Και σίγουρα στην Nintendo απολαμβάνουν τα πλούτη τους, δεν ιδρώνει και το αυτί τους τόσο για το τι γίνεται στην άλλη άκρη του κόσμου. Απλά για το τυπικό της υπόθεσης έβγαλαν την ανακοίνωση. Anyway
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, KaRouLi είπε Bro μου δε ξέρω αν το λες ειρωνικά ή όχι, απλά το θεωρώ λίγο υποκριτικό... στον κόσμο κάθε μέρα γίνονται πόλεμοι, αλλά είμαι σίγουρος βγήκανε πολλά call of duty, age of empires, κλπ ανά τα χρόνια. Με ή χωρίς αναφορές στη Ρωσία ως κράτος. Και σίγουρα στην Nintendo απολαμβάνουν τα πλούτη τους, δεν ιδρώνει και το αυτί τους τόσο για το τι γίνεται στην άλλη άκρη του κόσμου. Απλά για το τυπικό της υπόθεσης έβγαλαν την ανακοίνωση. Anyway ειρωνικά το λέω μαν , συμφωνώ μαζί σου
Fulgore Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Malthador είπε Αυτά που ακούγονται περισσότερο είναι τα εξής: - Metroid Prime Trilogy remaster/remake - Zelda WW και TP remaster (γενικά παίζει πολύ έντονη φημολογία για Zelda content, φαντάζομαι είναι επειδή έρχεται το BotW2) - Νέο 2D Mario ή νέο 2D Donkey Kong - Gameboy/Color/Advance στο NSO+ Προσωπικά θα ήθελα ένα Xenoblades Chronicles X port, αυτό είναι το μόνο που θεωρώ ότι λείπει, όλα τα άλλα έχουν έρθει από την σειρά. Λίγες ώρες έμειναν, για να δούμε. Πάλι ''μέσα'' πέσανε οι leakers 😂
mAs_81 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Αν εξαιρέσεις τις ημερομηνίες για Zelda / bayonetta, αρκετα meh το direct απο μενα…. …αυτα τα farm sims ειναι τοσο διάσημα?Παιζει ακομα ο κόσμος φαρμβιλ?? 1
KaRouLi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Choronzon είπε ειρωνικά το λέω μαν , συμφωνώ μαζί σου
cubilone Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ποιο teaser είναι αυτό, το 3ο ή 4ο; Aonuma-sensei, δείξε έλεος! Eπίσης: Goldeneye online, Pikmin 4 (κι όμως) Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από cubilone
xlinger Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Νομίζω οτι το Direct καταγράφεται θετικά γενικώς. Προσωπικά κρατάω τα Octopath Traveler 2, Pikmin 4 , ίσως το Fire Emblem Engage και φυσικά την ημερομηνία του επόμενου Zelda με το αναπάντεχο και ενδιαφέρον όνομα Tears of the Kingdom. Επίσης, την έκπληξη του GoldenEye το οποίο βέβαια αφορά κυριώς όσους είχαμε λιώσει με το multiplayer στο Ν64. Μοιάζει λογικό να μην έδειξε τα remastered Zelda TP/WW και Metroid Trilogy αφού υπάρχουν αρκετοί νέοι τίτλοι στη ροή και εκτιμώ πως οι ανακοινώσεις τους θα γίνουν στην αρχή του επόμενου έτους για να γεμίσουν τα όποια κενά.
lak10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Θα κανω το πιο ακυρο μπασιμο στο ελληνικο ιντερνετ και θα πω οτι πριν απο λιγο αφησα το pokemon Arceus. Αργησα να το παιξω το ξερω. Τελειωσα το main story τα παρατησα ομως σε μια πολυ δυσκολη end game μαχη εγραψα 31 ωρες. Δεν ολοκληρωσα το pokedex ποτε δεν το κανω (ουτε ο Ash Ketchum το εκανε). Ενδιαφερουσα ιδεα αλλα φορεα αδειος ο κοσμος ρε παιδια θα ηθελα ενα μικροτερο χαρτη αλλα πιο πλουσιο
Grim Ripper Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Η nintendo μας προετοιμάζει με όλα αυτά που γίνονται και τώρα (αυξήσεις κτλ) οπότε σου λέει πάρε farm / life simulator ώστε να κάνεις εκεί την ζωή που θες. 😛 1
Blacky4 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Το it takes two μόνο εμένα εξέπληξε τρομερά ευχάριστα ;;; 3
cubilone Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Blacky4 είπε Το it takes two μόνο εμένα εξέπληξε τρομερά ευχάριστα ;;; Αυτό παίζεται και local co-op;
xlinger Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, cubilone είπε Αυτό παίζεται και local co-op; Ναι και είναι απολαυστικότατο. Αν έχεις τη δυνατότητα για local μη τη χάσεις.
ikaruga24 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 10/10 δίνω στο direct παιδιά. Πως αλλιώς θα μπορούσα άλλωστε; Αφού επίτηδες περίμενα να τελειώσει και να το τρέξω μόνο σε αυτά που με ενδιέφεραν οπότε δεν είδα στιγμή από τα υπόλοιπα. 10/10 λοιπόν εύκολα!
pollop Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Να δούμε αν το νεο Zelda θα βγει κ στον διάδοχό του Switch οπως ειχε γινει κ με το wii k το wiiu. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα