Mpiftekis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 15 ώρες πριν, ccplz είπε Καλησπέρα. Τελευταία η μπαταρία του switch τα έχει φτύσει και σε 3 ώρες sleep mode αδειάζει τελείως. Αξίζει να απευθυνθώ σε αντιπροσωπεία; Ρωτάω από την άποψη πως το έχω πειραγμένο και φοβάμαι μην κάνουν καμιά εξυπνάδα και φτιάξουν το vulnerability. Επίσης γνωρίζουμε πόσο θα κοστίσει να μου αντικαταστήσουν το δεξί joycon που ντριφτάρει σαν τον ken block; Διάβασα στο αμέρικα το κάνουν δωρεάν. Αν θυμάμαι καλά για τα joycon είναι περίπου 20€ και την κονσόλα θα στην ισιώσουν και θα σε χρεώσουν κι από πάνω
Grim Ripper Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Ή απλά παίρνεις από εδώ το κιτ με την μπαταρία και τα εργαλεία και αλλάζεις μπαταρία μόνος/η σου. https://eustore.ifixit.com/products/nintendo-switch-console-replacement-battery 1 1
ccplz Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Κατάλαβα, θα ρωτήσω για το 1 joycon μήπως κάνουν καλύτερη τιμή. Η αλλαγή μπαταρίας απλή φαίνεται, θα την κάνω μόνος μου. Ευχαριστώ.
KaRouLi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Γενικά ποια είναι η κατάλληλη διαδικασία για να προστατέψεις τη μπαταρία? Sleep mode χωρίς να είναι στο dock?
liakos18 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Στις 17/8/2022 στις 4:31 ΜΜ, Mpiftekis είπε Αν θυμάμαι καλά για τα joycon είναι περίπου 20€ και την κονσόλα θα στην ισιώσουν και θα σε χρεώσουν κι από πάνω Με ποιον τρόπο επικοινωνούμε με CD Media για το θέμα αυτό; Στο site τους έχει μια φόρμα αλλά δεν ξέρω αν ισχύει και για κονσόλες εκτός εγγύησης (αγορά από UK πριν χρόνια).
Mpiftekis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 15 ώρες πριν, liakos18 είπε Με ποιον τρόπο επικοινωνούμε με CD Media για το θέμα αυτό; Στο site τους έχει μια φόρμα αλλά δεν ξέρω αν ισχύει και για κονσόλες εκτός εγγύησης (αγορά από UK πριν χρόνια). Δοκίμασε με τη φόρμα αλλιώς πάρε τους τηλέφωνο.
sp3cial Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα! Είναι εφικτό να κάνω τουρκικό Nintendo account και να αγοράσω παιχνίδια από εκεί; 😊
najinblue3 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 9 mil switch only, ποτε δεν περιμενα να γινει τοσο δυνατο το ΜΗ, απιστευτο. 4
Charismo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 12 ώρες πριν, najinblue3 είπε 9 mil switch only, ποτε δεν περιμενα να γινει τοσο δυνατο το ΜΗ, απιστευτο. Είναι πολλές πλέον οι Ιαπωνικές σειρές παιχνιδιών που γίνονται γνωστές στη δύση και πουλούν τρελά εκεί που τις ήξεραν ελάχιστοι σε δυτικές χώρες. MH, Xenoblade Chronicles κτλ. Ευχάριστο γιατί χρειαζόμαστε και την εναλλακτική άποψη άλλων αγορών. Ελπίζω να ακολουθήσουν το παράδειγμα και άλλες εταιρίες ώστε να δούμε localization περισσότερων διαμαντιών της Ανατολής.
mansa2k Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Ακόμα ένα Treehouse event: Πάντως το τελευταίο δεν ήταν τόσο ευχάριστο όπως τα παλιότερα. Φήμες λένε ότι θα ακολουθήσουν και άλλα πριν σκάσει το αναμενόμενο Direct. Σε άλλα νέα ο Sakurai έφτιαξε κανάλι στο YouTube σχετικά με την ανάπτυξη παιχνιδιών. 4
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 21 minutes ago, mansa2k said: Σε άλλα νέα ο Sakurai έφτιαξε κανάλι στο YouTube σχετικά με την ανάπτυξη παιχνιδιών. Βλακείες είναι αυτά, αναμένω ένα video channel που να μας εξηγεί με ποιο τρόπο καταναλώνει αίμα από παρθένες και μοιάζει για έφηβος. Ποτέ μου δεν θα χωνέψω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι 52 ετών.
medidia Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Στις 14/8/2022 στις 8:19 ΠΜ, Choronzon είπε στειλτους μια φόρμα με το προβλημα και θα στο κοστολογήσουνε Πέρασα από εκεί σήμερα. Το Joycon το επισκευάζουν με 18 ευρώ και το pro controller δεν το αναλαμβάνουν. Θα επιχειρήσω να τα φτιάξω μόνος μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, medidia είπε Πέρασα από εκεί σήμερα. Το Joycon το επισκευάζουν με 18 ευρώ και το pro controller δεν το αναλαμβάνουν. Θα επιχειρήσω να τα φτιάξω μόνος μου. περίεργο πραγματικά που δεν επισκευάζουν το pro controller
medidia Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, Choronzon είπε περίεργο πραγματικά που δεν επισκευάζουν το pro controller το άνοιξα. Έριξα σπρέι επαφών και συμπιεσμένο αέρα. Στο joycon δεν χρειάστηκε καν να το ανοιξω. Σήκωσα τη μεβρανη που έχει stick φάνηκε μια τρύπα και έριξα εκεί συμπιεσμενο αέρα και σπρέι επαφων. Το drift φτιάχτηκε και στα 2. 1
Te0sX Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Μετά απο 6-7 τερματισμούς του Teenage Mutant Ninja Turtles έχω να πω πως είναι ένα πάρα πολύ καλοσχεδιασμένο, χαλαρό και κλασσικό παιχνίδι που παίζεται άνετα, είτε θες να χαλαρώσεις 5-6 λεπτά με μια πίστα (ενώ είσαι τουαλέτα 😅) είτε κάτσεις για 1-2 ωρίτσες για ένα arcade game. Ο χειρισμός και οι κινήσεις ειναι πολύ ωραία, εμφανισιακά έκαναν εξαιρετική δουλειά για το στυλ που ήθελαν, και η μουσική είναι απλά επική!!!!! Έπαθα πλάκα την πρώτη φορά που το επαιζα, κάθε πίστα έχει το κομμάτι της και ειδικά 3-4 απο αυτά σου ξεχωρίζουν, θες να τις ξαναπαίξεις για την μουσική τους😆 και έχω ήδη κατεβάσει το OST. Ειδικά σε μια μάχη προς το τέλος να πω (σιγα το σποιλερ) δίνουν Wu-Tang Clan vibes 😎 Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2022 από Te0sX 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα