najinblue3 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Παρατησα τα παντα και αρχισα το coromon, παρα πολυ γκειμ αν ψαχνεστε για monster taming γκειμ. Θυμιζει παλιο καλο ποκεμον αλλα δεν ειναι copy-pasta, διαφορετικα μεκανικς ειδικα στο shiny hunt και στο battle system 30 ωρες in και δεν εχω βαρεθει, σε αντιθεση με το sw/sh, ριξτε του καμια ματια ειδικα σε εκπτωση αν μπει 1 2
mAs_81 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 15 ώρες πριν, SoFGR είπε ηρθε η limited edition του GC neogrip της skull&co 2 βδομαδες αφου εκανα την παραγγελια μεσω aliexpress ( αυτη την περιοδο δεν δεχονται παραγγελιες απο το κανονικο site για Ελλαδα :@ ) ειναι ψιλοβελτιωμενο σε συγκριση με τα περσινα neogrip, γινεται dock πιο ευκολα αφου εχει ενα εκατοστο λιγοτερο παχος και γλιστρανε ταυτοχρονα πιο δυσκολα τα joycon στο πλαι, με τα custom thumcaps και button stickers δεν ασχοληθηκα μιας και δεν παιζουν ουτε ασπρα ουτε γκρι joycon αυτη την στιγμη ... Φαινεται τέλεια , με γεια ! Ο,τι Skull&co εχω ειναι απο Ali…δεν εχω μετανιώσει τπτ απ´οτι πηρα , απ´αποψη ποιότητας και λοιπά-μονο το audiostick που πλέον μου ειναι άχρηστο για το switch ,αλλα meh… Επίσης , λατρεύω τη φωτό σου , σε περίπτερο εισαι ?? 😁 1
maniacos93 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mAs_81 είπε Επίσης , λατρεύω τη φωτό σου , σε περίπτερο εισαι ?? 😁 Εγώ θα έλεγα ότι είναι προποτζής. Αλλά το σταματάω εδώ γιατί είμαστε offtopic. 😁 Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2022 από maniacos93 1
letom Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Παιδιά το switch OLED έρχεται μαζί με θήκη μεταφοράς στη συσκευασία? Ή πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά? Θήκη εννοώ μόνο για το switch, όχι και για το dock κλπ.
dekulinkgr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 38 λεπτά πριν, letom είπε Παιδιά το switch OLED έρχεται μαζί με θήκη μεταφοράς στη συσκευασία? Ή πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά? Θήκη εννοώ μόνο για το switch, όχι και για το dock κλπ. Oχι δεν εχει.Αγοραζεις ξεχωριστα.Η επισημη της nintendo στα 20 ευρω ειναι αρκετα καλη.
letom Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 1 hour ago, dekulinkgr said: Oχι δεν εχει.Αγοραζεις ξεχωριστα.Η επισημη της nintendo στα 20 ευρω ειναι αρκετα καλη. Ευχαριστώ!
mAs_81 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, letom είπε Ευχαριστώ! Επίσης αν δε σε πειράζει να περιμένεις , απο Ali express , εχει Skull&co bundle και αλλα.. Κοιτα εδω 1
nkiop Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, najinblue3 είπε Παρατησα τα παντα και αρχισα το coromon, παρα πολυ γκειμ αν ψαχνεστε για monster taming γκειμ. Θυμιζει παλιο καλο ποκεμον αλλα δεν ειναι copy-pasta, διαφορετικα μεκανικς ειδικα στο shiny hunt και στο battle system 30 ωρες in και δεν εχω βαρεθει, σε αντιθεση με το sw/sh, ριξτε του καμια ματια ειδικα σε εκπτωση αν μπει Δοκιμασε και το καινουργιο digimon survive, απο bandai πολυ καλο παιχνιδακι με monsters, χθες το αρχισα, στο προτεινω διοτι απο τα post σου που εχω διαβασει πολλες φορες, παρατηρησα σου αρεσουν monster hunter games σαν εμενα, με το coromon ασχοληθηκα και εγω αλλα λιγο. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2022 από nkiop 1
letom Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 18 minutes ago, mAs_81 said: Επίσης αν δε σε πειράζει να περιμένεις , απο Ali express , εχει Skull&co bundle και αλλα.. Κοιτα εδω Δεν βιάζομαι γιατί έχω το απλό το switch. Ψήνομαι όμως για μετάβαση στο oled κάποια στιγμή σύντομα. 1
p07apo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Se7en92 είπε Με το zelda breath of the wild 2 τι γινεται? Τίποτα καινούργιο. Το πρώτο μισό του 23 είπαν απλά ότι θα κυκλοφορήσει... Καλύτερα έτσι θα έλεγα. Η λίστα με τα switch games που πρέπει να αγοραστούν έχει μεγαλώσει επικίνδυνα και δεν είναι και φθηνά τα άτιμα. 😀 Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2022 από p07apo
thanasis00 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα και συγνώμη αν έχει απαντηθεί, για joy con με drifting εκτός εγγύησης, που απευθυνόμαστε στην Αθήνα; Υπάρχει κάποιο προτεινόμενο μαγαζί;
lak10 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 ξερει κανεις τι παιζει με public και pokemon scarlet/violet dual pack γιατι στην περιγραφη δεν αναφερεται steelbook ενω στην φωτογραφια εχουν την εκδοση steelbook του εχω στειλει e-mail και περιμενω αλλα θελω να μαθω αν υπαρχει καμια ιδεα και εδω
Charismo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 53 λεπτά πριν, lak10 είπε ξερει κανεις τι παιζει με public και pokemon scarlet/violet dual pack γιατι στην περιγραφη δεν αναφερεται steelbook ενω στην φωτογραφια εχουν την εκδοση steelbook του εχω στειλει e-mail και περιμενω αλλα θελω να μαθω αν υπαρχει καμια ιδεα και εδω Το ίδιο κι εγώ. Έκανα προπαραγγελία και ακριβώς για το λόγο που αναφέρεις τους έχω στείλει εδώ και ένα μήνα Mail χωρίς να λάβω απάντηση. Ελπίζω να είναι το Steelbook, αλλιώς δεν θα παραλάβω.
vag.patrick Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Καλησπερες, Εχει παρει κανεις xenoblade 3?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα