Bourdoulas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Choronzon είπε https://images.app.goo.gl/86UvmVxWAxNS3g7U8 Ένα ούζι ίσως είναι καλύτερο !! Πέρα από τη πλάκα, έψαξα μέχρι και ali express , δε βρήκα κάτι 😔😔 Και εγώ εκεί έψαξα και βρήκα μόνο για το wii. Παρήγγειλα τελικά αυτό που μου έδειξες αφού δεν υπάρχει κάτι άλλο, αλλά από το Ali.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Για όποιον ενδιαφέρεται βγήκε χτες το δωρεάν expansion του into the breach ,και πραγματικά έχει πολύ υλικό. ... Επίσης θα υπάρξει και κυκλοφορία σε φυσικαλ αλλά παραγγελίες μέχρι στιγμής μόνο από USA
ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μου έστειλε η nintendo UK περί της προπαραγγελιας για Xenoblade chronicles X3 collectors και μου είπαν ότι δεν θα υπάρξει. Αντίθετα το πλάνο άλλαξε στο ότι θα πάρεις το παιχνίδι κανονικά με κανονική τιμή τώρα και αργότερα θα κυκλοφορήσει κανονικό collectors items only πακέτο χωρίς το παιχνίδι σε κόστος περί των 30 λιρών οπότε ακόμα και αν δεν έχεις το παιχνίδι θα μπορείς να πάρεις τα collectors items ξεχωριστά. Για Ελλάδα δεν ξέρω τι θα παίξει αλλά προβλέπω παρόμοιο σενάριο. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μέλος Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 10 hours ago, ikaruga24 said: Μου έστειλε η nintendo UK περί της προπαραγγελιας για Xenoblade chronicles X3 collectors και μου είπαν ότι δεν θα υπάρξει. Αντίθετα το πλάνο άλλαξε στο ότι θα πάρεις το παιχνίδι κανονικά με κανονική τιμή τώρα και αργότερα θα κυκλοφορήσει κανονικό collectors items only πακέτο χωρίς το παιχνίδι σε κόστος περί των 30 λιρών οπότε ακόμα και αν δεν έχεις το παιχνίδι θα μπορείς να πάρεις τα collectors items ξεχωριστά. Για Ελλάδα δεν ξέρω τι θα παίξει αλλά προβλέπω παρόμοιο σενάριο. Και εδώ η επίσημη ανακοίνωση. Περίεργο και εξαιρετικά ενοχλητικό, μιας και στα υπόλοιπα regions θα κυκλοφορήσει κανονικά στην ημερομηνία της. Δηλαδή προλαβαίνουν να στείλουν κόπιες στην Αμερική, αλλά δεν προλαβαίνουν στην Ευρώπη; Καταναλωτές Β' κατηγορίας για ακόμα μια φορά.
ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, Malthador είπε Και εδώ η επίσημη ανακοίνωση. Περίεργο και εξαιρετικά ενοχλητικό, μιας και στα υπόλοιπα regions θα κυκλοφορήσει κανονικά στην ημερομηνία της. Δηλαδή προλαβαίνουν να στείλουν κόπιες στην Αμερική, αλλά δεν προλαβαίνουν στην Ευρώπη; Καταναλωτές Β' κατηγορίας για ακόμα μια φορά. Εδώ Αγγλία είμαι σίγουρος ότι σχετίζεται με τις μεταφορές. Άπειρα προβλήματα περί αυτού.
najinblue3 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Σήμερα το βράδυ βγαίνει το coromon, πολύ καλό και αρκετό κοντεντ για 20 εουρος
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μέλος Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Σαχλαμάρες πάλι. Γιατί δεν βάζουν κανένα game της Square, επιτέλους. 1
-WISE- Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 ΕχειΈχει παίξει κανείς το Kholat στο Switch? Παίζει σε καλή τιμή και πάντα έλεγα να το τσιμπήσω σε PS4 παλιότερα. Ήθελα να δω αν στο switch παλεύεται γιατί διαβάζω ανάμικτα reviews
christos_75 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Splatoon 3 με pre order bonus https://www.plaisio.gr/gaming-zone/titloi-paixnidion/nintendo-nintendo-switch-splatoon-3_3991113?qId=35ecb069ccefa642eeba2c6d3bb09394&qIx=products 2
tsakitsan95 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Τελικά με πείσατε αγόρασα το OLED 🤣 Κάνα παιχνιδάκι σε καλή τιμή έχετε να προτείνετε? Αγόρασα από το store Cuphead και blasphemous, ωστόσο ψάχνω κάνα ακόμα οικονομικό. Ιδανικά θα ήθελα κάτι για local co op που να μπορείς να παίξεις μόνο με τα joycon. 1
dekulinkgr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, tsakitsan95 είπε Τελικά με πείσατε αγόρασα το OLED 🤣 Κάνα παιχνιδάκι σε καλή τιμή έχετε να προτείνετε? Αγόρασα από το store Cuphead και blasphemous, ωστόσο ψάχνω κάνα ακόμα οικονομικό. Ιδανικά θα ήθελα κάτι για local co op που να μπορείς να παίξεις μόνο με τα joycon. καλοριζικο και καλο λιωσιμο!!! Για local co op εγω θα προτεινω mario kart 8 και switch sports .Δεν ειναι βεβαια και οικονομικα.Για αλλα co-op καλυτερα να μιλησει καποιος πιο ειδημων. Εγω θα σου γραψω και τα must have παιχνιδια της κονσολας , τα οποια ειναι κυριως single player βεβαια: zelda:botw , mario odyssey(εχει co-op αλλα δεν ειναι κατι το τρομερο) , luigis mansion 3(εχει και αυτο co-op αρκετα αξιολογο αλλα δεν νομιζω γινεται με ενα Joycon) , donkey kong : tropical freeze , zelda : links awakening . Για πιο οικονομικα καλυτερα δες εδω για αλλαγη region 1
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, tsakitsan95 είπε Κάνα παιχνιδάκι σε καλή τιμή έχετε να προτείνετε? My Friend Pedro. Ενα τραγικα εθιστικο παιχνιδι για εναν τυπο που μακελευει ο,τι κινειται και εχει φιλο μια μπανανα. Τον Pedro. 2
tsakitsan95 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, stormrain είπε My Friend Pedro. Ενα τραγικα εθιστικο παιχνιδι για εναν τυπο που μακελευει ο,τι κινειται και εχει φιλο μια μπανανα. Τον Pedro. Θα το τσεκάρω ευχαριστώ πολύ! 4 ώρες πριν, dekulinkgr είπε καλοριζικο και καλο λιωσιμο!!! Για local co op εγω θα προτεινω mario kart 8 και switch sports .Δεν ειναι βεβαια και οικονομικα.Για αλλα co-op καλυτερα να μιλησει καποιος πιο ειδημων. Εγω θα σου γραψω και τα must have παιχνιδια της κονσολας , τα οποια ειναι κυριως single player βεβαια: zelda:botw , mario odyssey(εχει co-op αλλα δεν ειναι κατι το τρομερο) , luigis mansion 3(εχει και αυτο co-op αρκετα αξιολογο αλλα δεν νομιζω γινεται με ενα Joycon) , donkey kong : tropical freeze , zelda : links awakening . Για πιο οικονομικα καλυτερα δες εδω για αλλαγη region Ευχαριστώ πολύ! Να δούμε τι θα πρώτο λιώσουμε, χρόνος να υπάρχει!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα