Moderators Malthador Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 wat Shadowdrop το Ζero Wing??? Πολύ καλύτερα games από αυτά που βάζει σε ΝES/SNES. 2
Bourdoulas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Στις 1/7/2022 στις 12:46 ΜΜ, Malthador είπε wat Shadowdrop το Ζero Wing??? Πολύ καλύτερα games από αυτά που βάζει σε ΝES/SNES. ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US!
Brazhlias Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Μετα απο 3 μηνες ισως και παραπανω και αφου του ηπια το αιμα, αποφασισα να σταματησω το Hades. Πραγματικα μιλαμε για εκπληκτικο παιχνιδι, αλλα πρεπει καποια στιγμη να παιξω και κατι αλλο. mini spoiler: Spoiler 150 τερματισμοι σε 200 προσπαθειες. 2
duende Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) καλησπερα, εχω εδω και κανα χρονο τη θηκη της skull αλλα μετα απο ωρα πιανονται τα χερια μου..με εχει κουρασει εχετε καμια προταση για αλλο grip case πιο εργονομικο?.. επισης, σκεφτομουν εναλλακτικα για "joycons" του στυλ steelplay twin pads...αξιζουν? ειναι ξεκουραστα? Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από duende
ReaperX Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, duende είπε καλησπερα, εχω εδω και κανα χρονο τη θηκη της skull αλλα μετα απο ωρα πιανονται τα χερια μου..με εχει κουρασει εχετε καμια προταση για αλλο grip case πιο εργονομικο?.. επισης, σκεφτομουν εναλλακτικα για "joycons" του στυλ steelplay twin pads...αξιζουν? ειναι ξεκουραστα? Satisfye μονόδρομος...
dekulinkgr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ο πιο αναμενομενος τιτλος για μενα για το υπολοιπο της χρονιας. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από dekulinkgr 2
christos_75 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) πανικος! Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από christos_75 1
Witcher1st Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Να ρωτησω λιγο, το switch αχακαριστο, παιζει τιποτα εκτος απο τα παιχνιδια της Nintendo; Παιρνει πχ κανενα emulator ή android παιχνιδι;
babality Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Splatoon 3 sold separately Tους εχει σιχαθει λιγο η ψυχουλα μου να τα λεμε ολα 1
BrianMolko Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Λεω να σπρωξω το switch lite και να παω για κανενα 2019 model. Πολλα παιχνιδια εχουν κακο optimization σε handheld δεν μπορω να διαβασω ή να δω καλα. φευγουν τα lite? Και περιπου ποσο για αριστη κατασταση 1.5 ετους;
SabotazNic Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Splatoon 3 sold separately
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα