Charismo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 32 λεπτά πριν, chek2fire είπε αυτό εδώ δείχνει φοβερά ενδιαφέρον 3d rpg και βγαίνει νομίζω το φθινόπωρο Θυμίζει έντονα τα old school Shin Megami Tensei των οποίων είμαι fan. Μακάρι να βγει καλό.
dekulinkgr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ο Griffin ειναι ο υπευθυνος Marketing για το silksong.... Θα το ξαναγραψω και ας βγω παλι λαθος αλλα πιστευω πως θα δουμε επιτελους το silksong στο summer game fest και εννοειται shadow drop!!!! 😁 Bασικα θα το εγραφα σαν προβλεψη για το show της nintendo,αν βεβαια κανει κατι φετος.Αν ειναι παντως να εχει direct λογικα θα το ανακοινωσει αυτην την εβδομαδα. Παντως δεν μπορω να σκεφτω καποιο αλλο παιχνιδι που μπορει να συναγωνιστει για μενα το elden ring για goty.Μονο αν ανακοινωθει κανενα 3d mario. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2022 από dekulinkgr
nikpap2000 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα ομάδα. Θέλω να σας ρωτήσω αν ξέρετε κάποια μαγαζιά στη θεσσαλονικη που να εχουν συλλεκτικα αντικειμενα τυπου λουτρινα, μπρελόκ, γενικά μικροπράγματα με θεματολογία από pokemon mario και nintendo χαρακτήρες? Αν δεν επιτρέπεται η αναφορά σε μαγαζι στείλτε μου πμ
Grim Ripper Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, nikpap2000 είπε Καλησπέρα ομάδα. Θέλω να σας ρωτήσω αν ξέρετε κάποια μαγαζιά στη θεσσαλονικη που να εχουν συλλεκτικα αντικειμενα τυπου λουτρινα, μπρελόκ, γενικά μικροπράγματα με θεματολογία από pokemon mario και nintendo χαρακτήρες? Αν δεν επιτρέπεται η αναφορά σε μαγαζι στείλτε μου πμ Otaku Store και Anime House, αυτά τα δύο λογικά σου αρκούν. 1
anarchy79 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 19 ώρες πριν, Charismo είπε Το Tumble Pop. Ωωωωω τι είπες τώρα!!!! Έχει βγει και αυτό στο switch? Θα το πάρω και αυτό τώρα που το είδα . Θα ψάξω και αυτό αν βγαίνει σε physical , αλλιώς ψηφιακά.
Charismo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, anarchy79 είπε Ωωωωω τι είπες τώρα!!!! Έχει βγει και αυτό στο switch? Θα το πάρω και αυτό τώρα που το είδα . Θα ψάξω και αυτό αν βγαίνει σε physical , αλλιώς ψηφιακά. Δυστυχώς το original tumblepop υπάρχει μόνο σε 3DS κι όχι στο Switch.
anarchy79 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, Charismo είπε Δυστυχώς το original tumblepop υπάρχει μόνο σε 3DS κι όχι στο Switch. . Καπου έχω το 3ds xl μου, πάω να το ξεθαψω και να ψάξω..
dekulinkgr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Eντονες φημες οτι το direct θα ειναι την επομενη Τεταρτη.Πιστευω σημερα θα μαθουμε. Συνεχιζοντας τις φημες εχουμε αναφορα για το sequel του 1-2 switch , το οποιο ειναι ετοιμο αλλα επειδη πολλοι,μεσα απο την nintendo,αναφερανε για την ποιοτητα του παιχνιδιου δεν γνωριζει τι να το κανει.Περισσοτερα εδω : https://nintendoeverything.com/rumor-nintendo-has-been-making-a-1-2-switch-sequel-unsure-what-to-do-with-it/ Επισης και Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2022 από dekulinkgr 2
vaggospro Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Στις 4/6/2022 στις 7:55 ΜΜ, blasterdark86 είπε Παιδια καλησπερα εκανα προπαραγγελια απο το πλαισιο το ποκεμον βιολετ . Φανταζομαι οταν ανακοινωθει το preorder bonus θα φανει και στην παραγγελια ? Έτσι έγινε και με το Arceus αρα φαντάζομαι πως ναι. Έριξα και εγω μια παραγγελία.
maniacos93 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Έχουμε νέο για Double Pack στα Pokemon Scarlet/Violet; Αν γνωρίζει κάποιος ας γράψει. Εγώ αυτό περιμένω για προ παραγγελία.
KaRouLi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 14 ώρες πριν, vaggospro είπε Έτσι έγινε και με το Arceus αρα φαντάζομαι πως ναι. Έριξα και εγω μια παραγγελία. Είχε ανακοινωθεί τόσο νωρίτερα το Arceus χωρίς bonus και μετά το προσθέσανε στην παραγγελία?
vaggospro Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, KaRouLi είπε Είχε ανακοινωθεί τόσο νωρίτερα το Arceus χωρίς bonus και μετά το προσθέσανε στην παραγγελία? Ναι εγω το είχα παραγγείλει χωρις να ανακοινώσουν preorder bonus, αλλα νομίζω οτι το είχαν δείξει σε teaser της nintendo.
KaRouLi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 48 λεπτά πριν, vaggospro είπε Ναι εγω το είχα παραγγείλει χωρις να ανακοινώσουν preorder bonus, αλλα νομίζω οτι το είχαν δείξει σε teaser της nintendo. Αχα, μάλιστα. Ελπίζω να βάλουν κάποιο ωραίο preorder bonus, όπως και με το Arceus.
vaggospro Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, KaRouLi είπε Αχα, μάλιστα. Ελπίζω να βάλουν κάποιο ωραίο preorder bonus, όπως και με το Arceus. Και εγω γι' αυτό έβαλα παραγγελία και βλέπουμε, αν δεν έχει κάτι καλό απλα ακυρώνω. 1
di maria kun Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα παίδες ερώτηση. Σκέφτομαι να αγοράσω το donkey Kong αλλά με προβληματίζει ο βαθμός δυσκολίας. Πόσο δύσκολο είναι το donkey Kong του switch?? Είχα παίξει ένα στο παλιό wii και δεν την πάλεψα ούτε στο δεύτερο κόσμο. Γενικά μαρεσουν τα platformer έχω τερματίσει όλα τα mario και το rayman αλλά δεν μπορώ την αρρωστημένη δυσκολία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα