Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 4/5/2022 στις 6:00 ΜΜ, chek2fire είπε αυτό εδώ πως μας έχει περάσει κάτω από τα ραντάρ μας? Από τι λένε τρέχει και καλύτερα από τι στο ps4 Τρεχει μια χαρά και του πάει η φορητότητα , εντάξει παιχνίδι της Vanillaware είναι ,γενικά είναι ποιο niche προϊόντα , προσωπικά το έχω ξαναπεί μακάρι να πουλήσει όπως και το grim grimoire που θα βγάλουν σε λίγο για να γίνει πορτ το dragon crown και το Odin sphere Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από Choronzon
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Μέλος Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 8 minutes ago, dekulinkgr said: Λετε επιτελους να ξαναδουμε το silksong??? Ελπίζεις σε shadow drop ακομα;
dekulinkgr Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Malthador είπε Ελπίζεις σε shadow drop ακομα; Shadowdrop εννοειται οχι. Ελπιζω μονο να το δειξει καθως εχουν περασει κοντα στα 2 χρονια που ειχαμε τελευταια νεα του παιχνιδιου. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2022 από dekulinkgr
rudigarcia222 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 παιδες να ρωτησω στο παλιο μου ορθοδοξο switch πλεον και οι δυο μικροι μοχλοι κανουν ντριφτ,επειδη παιζω περισσοτερο σε τηλεοραση,αν αγορασω ενα usb (απο οτι εψαξα καλα θεωρουνται τα 8bit)μπορω να συνδεσω μετα το xbox one controller μου?που με βολευει κιολας,το εχει κανεις?Εχει μηπως καποιους περιορισμους/μειονεκτηματα?Ισως σε χρονο αποκρισης η στα κουμπια η κατι αλλο?
papp0us Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Στις 10/5/2022 στις 4:31 ΜΜ, Malthador είπε Αύριο στις 17:00. αρχάει
naruto14 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 24 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε παιδες να ρωτησω στο παλιο μου ορθοδοξο switch πλεον και οι δυο μικροι μοχλοι κανουν ντριφτ,επειδη παιζω περισσοτερο σε τηλεοραση,αν αγορασω ενα usb (απο οτι εψαξα καλα θεωρουνται τα 8bit)μπορω να συνδεσω μετα το xbox one controller μου?που με βολευει κιολας,το εχει κανεις?Εχει μηπως καποιους περιορισμους/μειονεκτηματα?Ισως σε χρονο αποκρισης η στα κουμπια η κατι αλλο? Το έχω εγώ. Δεν έχω θέματα με απόκριση. Το μονό αρνητικό είναι ότι δεν μπορεις να ανοίξεις την κονσόλα από τον καναπέ, θέλει από το power button. Και έχε υπόψιν σου ότι θα χάσεις το γυροσκόπιο σε όσα παιχνίδια το χρησιμοποιούν. (αν συνδέσεις κάποιο dualshock ή sony λειτουργεί και το γυροσκόπιο τους) 2
Kapws Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, naruto14 είπε Το έχω εγώ. Δεν έχω θέματα με απόκριση. Το μονό αρνητικό είναι ότι δεν μπορεις να ανοίξεις την κονσόλα από τον καναπέ, θέλει από το power button. Και έχε υπόψιν σου ότι θα χάσεις το γυροσκόπιο σε όσα παιχνίδια το χρησιμοποιούν. (αν συνδέσεις κάποιο dualshock ή sony λειτουργεί και το γυροσκόπιο τους) Σωστός! Επίσης "προσοχή" @rudigarcia222 από την 8BitDo υποστηρίζεται το controller του xbox one και όχι των Series S/X. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Μέλος Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Τέρμα βαρετό το direct, κόντεψα να κοιμηθώ. 1
naruto14 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 25 λεπτά πριν, Kapws είπε Σωστός! Επίσης "προσοχή" @rudigarcia222 από την 8BitDo υποστηρίζεται το controller του xbox one και όχι των Series S/X. Στο 8bit adapter 2 υποστηρίζει και το series x. Αυτό έχω εγώ και λειτουργεί κανονικά με το series x controller μου. 1
Kapws Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, naruto14 είπε Στο 8bit adapter 2 υποστηρίζει και το series x. Αυτό έχω εγώ και λειτουργεί κανονικά με το series x controller μου. Έχεις δίκιο. Δεν είδα οτι έβγαλαν 2η version του adapter που υποστηρίζει series S/X. Είχα μείνει στο κλασσικό 8bitdo adapter που είχαν ανακοινώσει επίσημα (σχεδόν 6 μήνες μετά την κυκλοφορία των S/X & PS5) οτι δεν θα καταφέρουν να υποστηρίξουν τα νέα controllers της MS. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2022 από Kapws
darkmatinee Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Καλησπέρα στη παρέα, πήρα το Switch Sports και παίζουμε αρκετά με τη γυναίκα (παραδόξως). Η ερώτησή μου είναι αν έχει κόσμο στο online να παίζουμε και με άλλους αντίπαλους; Μιας και μέχρι τώρα δεν το έχω βάλει το online.
SoFGR Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Στις 11/5/2022 στις 4:38 ΜΜ, rudigarcia222 είπε παιδες να ρωτησω στο παλιο μου ορθοδοξο switch πλεον και οι δυο μικροι μοχλοι κανουν ντριφτ,επειδη παιζω περισσοτερο σε τηλεοραση,αν αγορασω ενα usb (απο οτι εψαξα καλα θεωρουνται τα 8bit)μπορω να συνδεσω μετα το xbox one controller μου?που με βολευει κιολας,το εχει κανεις?Εχει μηπως καποιους περιορισμους/μειονεκτηματα?Ισως σε χρονο αποκρισης η στα κουμπια η κατι αλλο? στα 65 ευρω τα κανει ολα ( ναι ξυπναει την ταμπλετα απο sleep mode και υποστηριζει NFC, γουατ δε φακ ?!?! ) και συμφερει περιμενω υπομονετικα το δικο μου απο ali express 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα