chek2fire Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Μια και παίζω αυτό το καιρό το mario golf να γράψω γιατί κάποιος είχε ρωτήσει και σε αυτό το νήμα ότι το motion controll παίζει άψογα με το game λες και παίζεις κανονικά golf είναι και πανεύκολο να το συνηθίσεις 1
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Παιδιά, υπάρχει νήμα για το Steam Deck εδώ. Αφήνω ότι έχει ποσταριστεί ήδη, από εδώ και πέρα όμως, τα μηνύματα που αφορούν το Deck θα μεταφέρονται εκεί.
mansa2k Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 METROID DREAD REPORT VOL. 3: SEVEN POINTS THAT DEFINE THE 2D SAGA 1. Samus Aran 2. Metroid 3. 35 years 4. Exploration 5. Arsenal and abilities 6. The Chozo 7. The X parasite Βασικά δεν αναφέρουν τίποτα σπουδαίο που δεν είναι γνωστό στους φίλους της σειράς. 2
nkarafo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 9 ώρες πριν, 010110011100101 είπε Μου έφτιαξε 2 joycon με terminal που λέμε drift....τα είχα για πέταμα εκτός εγγύησης. Ακόμα κάνουν μικρό drift αλλά όσο παίζω θα μειωθεί από ότι λέει. Χρησιμοποίησα κομμένη πιστωτική κάρτα. Ωραίος. Ήθελα και εγώ να το δοκιμάσω αυτό το σαβ/κο αλλά χαίρομαι που δοκιμάζεται από χρήστες και λένε ότι δουλεύει. Εγώ έχω 1 drift στα 4 joy cons και στα άλλα κάποια πλήκτρα δεν δουλεύουν σωστά. Ε ρε αυτή η Nintendo τα σκατωσε αυτή τη φορά με τα μικρά χειριστήρια. Ποτέ άλλοτε δεν είχαμε τόσο μεγάλο πρόβλημα. Εγώ έχω πχ GameCube χειριστήρια και wave bird και όλα δουλεύουν τέλεια μέχρι τώρα. Ας ελπίσουμε να βάλουν μυαλό και σε νέο μηχάνημα να βγάλουν κάτι αξιόπιστο.
mtifosi Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 23 ώρες πριν, chek2fire είπε Μια και παίζω αυτό το καιρό το mario golf να γράψω γιατί κάποιος είχε ρωτήσει και σε αυτό το νήμα ότι το motion controll παίζει άψογα με το game λες και παίζεις κανονικά golf είναι και πανεύκολο να το συνηθίσεις Ειχες πει και για το mario tennis 😅....
chek2fire Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, mtifosi είπε Ειχες πει και για το mario tennis 😅.... το μάριο τεννις μια χαρά δουλεύει έχω κλείσει εκεί πάνω από 200 ώρες από λάθος θα το είχα γράψει γιατί το golf ήθελα να πάρω τώρα 1
Fulgore Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Όπως πάντα πολυ μικρο καλαθι/grain of salt και τα σχετικά,απλα για να αναφερθεί και κάτι άλλο περαν απο το oled switch 1 1
mahattos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) καλησπέρα!! γνωρίζει κανείς αν τα καινούρια joicons που βγάζουν όπως τα μπλε από Zelda skyward θα παρουσιάσουν drift ?? Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2021 από mahattos 1
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 1 hour ago, mahattos said: καλησπέρα!! γνωρίζει κανείς αν τα καινούρια joicons που βγάζουν όπως τα μπλε από Zelda skyward θα παρουσιάσουν drift ?? Nαι, σίγουρα. Tο drift είναι feature, μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να το αφαιρέσει η Ν.
Fulgore Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, mahattos είπε καλησπέρα!! γνωρίζει κανείς αν τα καινούρια joicons που βγάζουν όπως τα μπλε από Zelda skyward θα παρουσιάσουν drift ?? Πως να το γνωριζουμε αυτο απο την στιγμη που κυκλοφορησαν πριν 1-2μερες στην αγορα?
mahattos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Πως να το γνωριζουμε αυτο απο την στιγμη που κυκλοφορησαν πριν 1-2μερες στην αγορα? μπορεί να έχει συζητηθεί ή να είπε κάτι η nintendo σχετικα μ αυτο
mansa2k Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Τα πήρε στην κρανούμπα η Ν και διαψεύδει το άρθρο του bloomberg όπου το NSW Oled έχει επιπλέον κόστος κατασκευής μόλις $10: Όπως και να έχει θα ακολουθήσουν σχετικές αναλύσεις με την κυκλοφορία και θα μάθουμε τελικά τι ακριβώς ισχύει καθώς επίσης αν η Oled οθόνη είναι τελευταίας ή παλαιότερης τεχνολογίας. Πρώτη φορά τέτοια αντίδραση από την Ν, προφανώς δυσανασχέτησαν πολύ. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2021 από mansa2k
NickTG Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Ξεκίνησε και η συλλογή από Limited Run Games σιγά σιγά: 5
nkarafo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δοκίμασα και εγώ αυτό το fix τελικά αλλά δεν μου το διόρθωσε. Μήπως υπάρχουν διαφορετικών ειδών drift? Δεν ξέρω. Πάντως και στην αρχή, πριν ανοίξω το joy-con όταν το πίεζα από πάνω με τα δάχτυλά μου, και πάλι δεν διορθωνόταν. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι η ιδανική λύση. Έβαλα κομμάτι από πιστωτική κάρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα