gust Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Chrono Cross.......Επιτέλους θα το παίξω! Κlonoa!!! Live a life!! XENo...... 3 Ελαμψε το direct!! Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2022 από gust 2
christos_75 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) οκ παω να ληστεψω μια τραπεζα και ξαναερχομαι.... 😜 Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2022 από christos_75 1
p07apo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 xenoblade chronicles 3 το Σεπτέμβρη...... έκλαψα λίγο 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 το τερμάτισε η nintendo και γενικα οι ιαπωνες παιδια... κοβω καφέδες , τυρόπιτες και kinder bueno για να βγω , διοτι ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
dekulinkgr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Kραταω splatoon 3 και το kirby το οποιο φαινεται πολυ διασκεδαστικο. Τα dlc του mk8 φανηκε και σε κανενα αλλον προχειροδουλεια?? Επισης μεγαλη ειδηση το xenoblade τον σεπτεμβρη Το silksong παλι αφαντο. Σε γενικες γραμμες ομως πολυ δυνατο direct. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2022 από dekulinkgr 2
orionas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Choronzon είπε το τερμάτισε η nintendo και γενικα οι ιαπωνες παιδια... κοβω καφέδες , τυρόπιτες και kinder bueno για να βγω , διοτι ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! Πάσχα έρχεται.Πρέπει να βγούμε για τα Κάλαντα πάλι..
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, orionas είπε Πάσχα έρχεται.Πρέπει να βγούμε για τα Κάλαντα πάλι.. πρώτη φορά θέλει να αγοράσω τόσα πολλά παιχνίδια ! μεγάλη εντύπωση μου κάνει η square , λαμβανει σοβαρά υποψιν το fanbase ... live alive και front mission remake? και remaster του chrono cross?? το chrono trigger μενει και τα treasure of the rudras και bahamut lagoon ! μακαρι ρε γαμώτο , μακαρι!!! έρχεται και το klonoa και πλέον το switch ειναι αντικειμενικα η απολυτη πλατφρομα για 2d και 3d platforms!! Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2022 από Choronzon
mansa2k Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Είχε από όλα αυτό το Direct, αρκετά καλό. Τα NSW Sports και Mario Strikers δεν είχαν ακουστεί καθόλου σαν φήμες. Το Wave Pack για το MK8D είναι προτιμότερο σε σχέση με όσα είχαν ακουστεί. Δεν μου άρεσε που δεν προσφέρει και νέες πίστες, χαρακτήρες. Ουσιαστικά με αυτήν την προσθήκη γίνεται το ultimate MK και αναρωτιέμαι τι ακριβώς σχεδιάζουν για το μέλλον της σειράς. Ύστατη στιγμή η ανακοίνωση του Χenoblade3. Προτιμούσα ένα Χ2 αλλά εντάξει δεν πειράζει.
Bread Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μπράβο τους ρε - μπράβο τους. Το direct ήταν απολαυστικότατο και παρόλο που έχω series X για main, η Nintendo είναι η μόνη εταιρεία που μου θυμίζει τι θα πει gaming και πως είναι/ήταν τα παιχνίδια κάποτε. Το Switch Sports δε - θα πουλήσει τα κέρατα του - hyped AF
NickTG Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μόνο σε εμένα έκανε εντύπωση ότι θα βγει το No Man's Sky στο Switch? Επίσης βλακεία που βάζουν τα Earthbound στο online. Εύκολα έδινα 60€ απλά για port. 1
Bread Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Το Splatoon δε ήταν το απόλυτο demoscene demo - απίστευτο σε γραφικά/direction. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Το Fire Emblem λοιπόν θα είναι slashάκι... Ξενέρωσα. Κατά τ' άλλα, μερικά remasters αρχαίων τίτλων που δεν είχα την ευκαιρία να παίξω, Advance Wars (που είχα λιώσει πιτσιρικάς) ❤️ και Triangle Strategy που τα ξέραμε ήδη ότι ήταν due για τον επόμενο μήνα. Αυτή τη φορά είχε υλικό αλλά προσωπικά έχω μείνει και πιο ευχαριστημένος από direct. Θέμα γούστου βέβαια είναι όλα.
orionas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Choronzon είπε πρώτη φορά θέλει να αγοράσω τόσα πολλά παιχνίδια ! μεγάλη εντύπωση μου κάνει η square , λαμβανει σοβαρά υποψιν το fanbase ... live alive και front mission remake? και remaster του chrono cross?? το chrono trigger μενει και τα treasure of the rudras και bahamut lagoon ! μακαρι ρε γαμώτο , μακαρι!!! έρχεται και το klonoa και πλέον το switch ειναι αντικειμενικα η απολυτη πλατφρομα για 2d και 3d platforms!! Το πρόβλημα είναι ότι μαζί με το backlog αυξάνεται και η wishlist.Ληστεία, δάνειο, Κάλαντα.Κάτι θα σκεφτώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα