Grim Ripper Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Μόνο για σήμερα έχει εξαργύρωση με τους μισούς πόντους η Alpha bank σε συνεργαζόμενα καταστήματα, οπότε μιας και είχα αρκετούς πήγα στο Κωτσόβολο. 😛 Το GoT είναι δώρο για έναν φίλο. Τελικό κόστος 46,60 (τα έσπασα σε 2 πληρωμές). 7
netgeo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 57 λεπτά πριν, mr.lucifer είπε σκεφτομαι να ξεκινήσω με αυτα μιας και πηρα το oled . απο amazon fr ειναι εκτός απο το γαλλικο εξώφυλλο δεν θα υπαρχει καποια αλλη διαφορα ετσι ? Γνώμη μου, δες αγγελίες εδώ, ένα δεκάρικο το καθένα θα το γλιτώσεις χωρίς ουσιαστική διαφορά!
mr.lucifer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, netgeo είπε Γνώμη μου, δες αγγελίες εδώ, ένα δεκάρικο το καθένα θα το γλιτώσεις χωρίς ουσιαστική διαφορά! κοιταω τις αγγελιες εδω και 15 μερες .. δεν παιζει τιποτα και αν παιξει οι τιμες ειναιι 40 ευρω 1
letom Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Πήρα το switch mario edition και εκτός των άλλων περιείχε μια θήκη και ένα screen protector (ζελατινα) την οποία και έβαλα. Τώρα για να τοποθετήσω tempered glass πρέπει να την αφαιρέσω ή περνιέται κι από πάνω?
mAs_81 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, letom είπε Πήρα το switch mario edition και εκτός των άλλων περιείχε μια θήκη και ένα screen protector (ζελατινα) την οποία και έβαλα. Τώρα για να τοποθετήσω tempered glass πρέπει να την αφαιρέσω ή περνιέται κι από πάνω? Εγώ θα την έβγαζα..δες αν μπορεις να το κανεις προσεκτικά , χωρις να γρατζουνίσεις την οθόνη,φαντάζομαι δεν θαναι δύσκολο
dekulinkgr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Μόνο για σήμερα έχει εξαργύρωση με τους μισούς πόντους η Alpha bank σε συνεργαζόμενα καταστήματα, οπότε μιας και είχα αρκετούς πήγα στο Κωτσόβολο. 😛 Το GoT είναι δώρο για έναν φίλο. Τελικό κόστος 46,60 (τα έσπασα σε 2 πληρωμές). Πηρες και το luigi τελικα.Αντε καλο λιωσιμο και περιμενουμε εντυπωσεις!! 1
Grim Ripper Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Πηρες και το luigi τελικα.Αντε καλο λιωσιμο και περιμενουμε εντυπωσεις!! Ναι προτίμησα κάτι που να μην βασίζεται πάρα πολύ σε multiplayer. Επειδή είχα και γενέθλια θα μου κάνει ένας φίλος δώρο το 3d world +bowser's fury οπότε θα μπει και αυτό στη λίστα απ' ότι φαίνεται. 1
Balantakos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι Kataza Zero / The Messenger πχ ειναι σε εκπτωση στο steam και οτι στο switch...ΑΜΑΝ ΡΕ NINTENDO.
stafftw Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Balantakos είπε Δεν μπορω να καταλαβω γιατι Kataza Zero / The Messenger πχ ειναι σε εκπτωση στο steam και οτι στο switch...ΑΜΑΝ ΡΕ NINTENDO. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να ευθύνεται η Nintendo για αυτό! Εντάξει για τα δικά της που δεν τα βγάζει ποτε (εκτός από το voucher που με μαγκια προχθές που είχε στα κλειδάδικα την 25άρα Nintendo κάρτα, 21,5€ βγάινει 86€, για 2 games και απορώ πως δεν αναφέρθηκε) για τους υπόλοιπους θεωρώ δεν ευθύνεται που δεν τα βγάζουν σε έκπτωση
NickTG Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 5 hours ago, Balantakos said: Δεν μπορω να καταλαβω γιατι Kataza Zero / The Messenger πχ ειναι σε εκπτωση στο steam και οτι στο switch...ΑΜΑΝ ΡΕ NINTENDO. Πριν μερικές μέρες ήταν σε έκπτωση στo Switch και όχι στο Steam! Καταραμένο steam!
mAs_81 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Εγω παντως περιμένω πως και πως το DLC του Katana0 ,το οποίο εκτός οτι θαναι και δωρεάν , λεει ειναι και πολυ μεγάλο.. Να,αυτα μ’αρεσουνε!!!!!!!!!!! https://www.nintendolife.com/news/2021/03/katana_zero_dev_says_free_dlc_is_now_so_big_its_more_like_katana_1_5
Balantakos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, NickTG είπε Πριν μερικές μέρες ήταν σε έκπτωση στo Switch και όχι στο Steam! Καταραμένο steam! δεν παιζει τα κοιταω καθε μερα
NickTG Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 14 minutes ago, Balantakos said: δεν παιζει τα κοιταω καθε μερα Στο Black Friday και για την επόμενη βδομάδα αν θυμάμαι καλά το Katana Zero ήταν 40% μείον. Κάπου εκεί τριγύρω ήταν και το Messenger 60% μείον.
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Μόνο 250 ευρωπουλάκια.
Charismo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Ήθελα πολύ να μου αρέσει το Disco Elysium και ενώ είχε γέλιο σε πολλά σημεία και γούσταρα το narration, κάτι δεν μου έκανε κλικ. Το τέλος δε με τρέλανε και γενικά θεωρώ πως ενώ είχε τις βάσεις για κάτι εξαιρετικό, του έλειπε κάτι για να το απογειώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα