logistoulis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, Malthador είπε Orzly Screen Protector for Nintendo Switch OLED Console Σε ευχαριστώ να ρίξω παραγγελία και για αυτό αν και βλέπω το switch να φτάνει πρώτο Καλού κακού θα το βάλω στην άκρη μέχρι να σκάσει και το τζαμί
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Επειδή είναι γιορτές και είναι μια καλή ευκαιρία να ξεφτυλιστούμε όλο το ευρύτερο σόι, μήπως ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να δουλέψει το Let's Sing 2022 με bluetooth μικρόφωνο;
prefuse Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, logistoulis είπε Σε ευχαριστώ να ρίξω παραγγελία και για αυτό αν και βλέπω το switch να φτάνει πρώτο Καλού κακού θα το βάλω στην άκρη μέχρι να σκάσει και το τζαμί ειχα παρει απο ebay ozly 3-4€ και ειχε 2 τσαμάκια αλλα χωρις καπου να αναγράφει ozly. προσοχή δεν ειναι για OLED και δεν ξέρω και αν ειναι γνήσιο αλλα την δουλεια του την κάνει και με το παραπάνω. https://www.ebay.com/itm/Premium-Tempered-Glass-Screen-Protector-TWIN-Pack-for-Nintendo-Switch-by-Orzly-/401450240557?mkcid=16&mkevt=1&_trksid=p2349624.m46890.l6249&mkrid=705-154756-20017-0 Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2021 από prefuse
Bourdoulas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Στις 19/12/2021 στις 6:17 ΜΜ, Grim Ripper είπε Δεν έχω παίξει Metroid ποτέ. Στις 19/12/2021 στις 10:16 ΜΜ, anarchy79 είπε Metroid δεν έχω παίξει ούτε εγώ ποτέ μου, είδα το demo αλλά δεν μου έλεγε τίποτα. Ρε παιδια ένας moderator δεν υπάρχει εδώ πέρα; Ένα μπαν στα παιδιά! 1 1
anarchy79 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Ρε παιδια ένας moderator δεν υπάρχει εδώ πέρα; Ένα μπαν στα παιδιά! Αφού δεν μας αρέσει βρε φίλε, με το ζόρι ? 1
I'm_busy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 45 λεπτά πριν, anarchy79 είπε Αφού δεν μας αρέσει βρε φίλε, με το ζόρι ? Εγώ θα δώσω μία ακόμα ευκαιρία, τι γνώμη έχεις για botw, ssbu και dkc:tf?
Te0sX Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εν το μεταξύ για όσους δεν έχουν παίξει ποτε Metroid, μην μπείτε καν στο κόπο κατα την γνώμη μου. Δεν αξίζει ούτε τα λεφτά του, ούτε το ολο hype αν δεν έχει μέσα σου την νοσταλγία. ¯\_(ツ)_/¯. Μπορείτε να βρείτε αρκετά Metroidvania, όπως το Hollow Knight, με πολύ καλύτερο σχεδιασμό, απίστευτα καλύτερη ατμόσφαιρα, απείρως ποιοτικότερη μουσική και ιστορία που θα σας αφήσει άφωνους κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ. Ευτυχώς που όντως δεν υπάρχει κανένα moderator εδώ btw. 😆 Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2021 από Te0sX 3
Fulgore Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 58 λεπτά πριν, Te0sX είπε Εν το μεταξύ για όσους δεν έχουν παίξει ποτε Metroid, μην μπείτε καν στο κόπο κατα την γνώμη μου. Δεν αξίζει ούτε τα λεφτά του, ούτε το ολο hype αν δεν έχει μέσα σου την νοσταλγία. ¯\_(ツ)_/¯. Που κολλάει η νοσταλγία σε παιχνιδι που δεν είναι remaster?🤔
Te0sX Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Εννοώ σαν σειρά παιχνιδιών του Metroid. Είναι ξεκάθαρο πως πολλά άτομα που μεγάλωσαν με τέτοια franchise, όπως και με το Zelda, είναι συναισθηματικά δεμένοι με αυτά.🙂 1
Fulgore Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Αυτό λέω, δεν στέκει κάπου αυτό που γράφεις. Πολλοί είναι αυτοί που δεν είχαν επαφή με προηγούμενα metroid και παρόλα αυτά το χάρηκαν. Δεν απευθύνεται δηλαδή κυρίως σε όσους έχουν παίξει κυρίως τα προηγούμενα. Από την άλλη αν κάποιος παίξει το metroid και τα βρεί μπαστούνια από πλευράς δυσκολίας, το πιο πιθανό είναι να τα βρεί μπαστούνια(και παραπάνω)σε άλλα metroidvania παιχνίδια τύπου Hollow knight.
anarchy79 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, I'm_busy είπε Εγώ θα δώσω μία ακόμα ευκαιρία, τι γνώμη έχεις για botw, ssbu και dkc:tf? Να τα γράφεις αναλυτικά για να καταλαβαίνω. Οκ το πρώτο, το Ζελντα είναι παιχνιδαρα , αλλά τα άλλα? Γράψε μου ποια είναι.
Charismo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, anarchy79 είπε Να τα γράφεις αναλυτικά για να καταλαβαίνω. Οκ το πρώτο, το Ζελντα είναι παιχνιδαρα , αλλά τα άλλα? Γράψε μου ποια είναι. Τδκδ? Τι δεν καταλαβαίνεις δηλαδή? 1
Fulgore Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, anarchy79 είπε ποια είναι. Super Smash Bros Ultimate και Donkey Kong Tropical Freeze.
NickTG Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 4 hours ago, Te0sX said: Εν το μεταξύ για όσους δεν έχουν παίξει ποτε Metroid, μην μπείτε καν στο κόπο κατα την γνώμη μου. Δεν αξίζει ούτε τα λεφτά του, ούτε το ολο hype αν δεν έχει μέσα σου την νοσταλγία. ¯\_(ツ)_/¯. Μπορείτε να βρείτε αρκετά Metroidvania, όπως το Hollow Knight, με πολύ καλύτερο σχεδιασμό, απίστευτα καλύτερη ατμόσφαιρα, απείρως ποιοτικότερη μουσική και ιστορία που θα σας αφήσει άφωνους κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ. Ευτυχώς που όντως δεν υπάρχει κανένα moderator εδώ btw. 😆 Δηλαδή όλοι αυτοί που τους άρεσε είχαν παίξει τα προηγούμενα και έχουν συναισθηματική σύνδεση με τη σειρά?
D.Luffy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Te0sX είπε Εν το μεταξύ για όσους δεν έχουν παίξει ποτε Metroid, μην μπείτε καν στο κόπο κατα την γνώμη μου. Δεν αξίζει ούτε τα λεφτά του, ούτε το ολο hype αν δεν έχει μέσα σου την νοσταλγία. ¯\_(ツ)_/¯. Μπορείτε να βρείτε αρκετά Metroidvania, όπως το Hollow Knight, με πολύ καλύτερο σχεδιασμό, απίστευτα καλύτερη ατμόσφαιρα, απείρως ποιοτικότερη μουσική και ιστορία που θα σας αφήσει άφωνους κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ. Ευτυχώς που όντως δεν υπάρχει κανένα moderator εδώ btw. 😆 Μπορείς να εξηγήσεις λίγο πιο αναλυτικά γιατί δεν πιστεύεις ότι αξίζει το Dread? Είμαι μεγάλος fan της σειράς και σκοπεύω να το ξεκινήσω σύντομα. Παρόλα αυτά με ενδιαφέρουν και οι άλλες απόψεις για το συγκεκριμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα