Bourdoulas Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Στις 8/4/2025 στις 12:14 ΠΜ, Te0sX είπε Μια χαρά είμαστε. Άρα από του χρόνου θα σκεφτω για την αγορά του νέου. Επέκταση Είσαι σίγουρος ότι θα έχει κυκλοφορήσει του χρόνου το s......g? 😛 1
dekulinkgr Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Tεταρτη 23 απριλιου...... Δεν το εγραψα στο νημα του switch 2 μιας και δεν θα εχει βγει το μηχανημα .
Te0sX Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Στις 11/4/2025 στις 8:05 ΠΜ, dekulinkgr είπε Tεταρτη 23 απριλιου...... Δεν το εγραψα στο νημα του switch 2 μιας και δεν θα εχει βγει το μηχανημα . Στο steam το παιχνίδι ήταν αναμεσα στα upcoming releases για 29 Απριλίου, αλλά το διέγραψαν και απο εκει μετα απο λιγο. το 23 Απριλίου προκύπτει απο κάπου αλλού;
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Απριλίου Μέλος Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου Εγώ λέω ότι πρώτα θα βγει το GTA6 και μετά το Silksong. Πολύ λογικό, μιας και το Silksong δεν θα βγει ποτέ. 1 1
dekulinkgr Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Στις 11/4/2025 στις 8:21 ΠΜ, Te0sX είπε Στο steam το παιχνίδι ήταν αναμεσα στα upcoming releases για 29 Απριλίου, αλλά το διέγραψαν και απο εκει μετα απο λιγο. το 23 Απριλίου προκύπτει απο κάπου αλλού; Επέκταση 29 ηθελα να γραψω και εγω.Λαθος δικο μου.Το ιδιο ειδα και εγω .
thagkol Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Υπάρχει νόμιμος τρόπος να παίξει κάποιος το Return of Samus στο Switch;
dekulinkgr Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Στις 15/4/2025 στις 5:00 ΜΜ, thagkol είπε Υπάρχει νόμιμος τρόπος να παίξει κάποιος το Return of Samus στο Switch; Οχι δυστηχως. 1
Mr_Terror Δημοσ. Τετάρτη στις 11:29 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:29 πμ Χρόνια πολλά σε όλους υγεία εύχομαι.Να ρωτήσω κάτι.Παιζω στο 2dsxl το donkey Kong.Φοβερο παιχνίδι πολύ δύσκολο.Ετσι είναι όλα τα donkey Kong δυσκολα;Eνα donkey kong που είναι στο switch είναι και αυτό δυσκολο;
Charismo Δημοσ. Τετάρτη στις 11:48 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:48 πμ Στις 23/4/2025 στις 8:29 ΠΜ, Mr_Terror είπε Χρόνια πολλά σε όλους υγεία εύχομαι.Να ρωτήσω κάτι.Παιζω στο 2dsxl το donkey Kong.Φοβερο παιχνίδι πολύ δύσκολο.Ετσι είναι όλα τα donkey Kong δυσκολα;Eνα donkey kong που είναι στο switch είναι και αυτό δυσκολο; Ναι, γενικά πάντα ήταν δύσκολα platformers τα DK. Το Tropical Freeze αν και νομίζω λίγο πιο εύκολο από τα παλιά DK, είναι δύσκολο σε σχέση με άλλα νεότερα platformers. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα