Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v3

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από kaliakman,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση. Φίλος θέλει να πάρει το switch και βρήκε το παρακάτω. Νομίζω δεν είναι η oled έκδοση σωστά; Γιατί η τιμή είναι αρκετά ανεβασμένη για το παλιό μοντέλο αλλά μάλλον είναι το bundle. Έχω την εντύπωση δεν αξίζει τόσο.

https://www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/nintendo-switch-had-red-blue-sports-bundle_4323653

• Απαντ. 5,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, broxopios είπε

Ερώτηση. Φίλος θέλει να πάρει το switch και βρήκε το παρακάτω. Νομίζω δεν είναι η oled έκδοση σωστά; Γιατί η τιμή είναι αρκετά ανεβασμένη για το παλιό μοντέλο αλλά μάλλον είναι το bundle. Έχω την εντύπωση δεν αξίζει τόσο.

https://www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/nintendo-switch-had-red-blue-sports-bundle_4323653

και να μην έβγαινε το 2, πάλι δεν θα άξιζε. ας περιμένει μέχρι το καλοκαίρι και ας πάει απευθείας στο 2. μερικοί μήνες έμειναν

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, marius.t είπε

και να μην έβγαινε το 2, πάλι δεν θα άξιζε. ας περιμένει μέχρι το καλοκαίρι και ας πάει απευθείας στο 2. μερικοί μήνες έμειναν

Δεν τον ενδιαφέρει το 2 και δε θέλει να δώσει και τόσο χρήματα.

Οπότε δεν είναι το oled.

Δημοσ.
8 hours ago, broxopios said:

Δεν τον ενδιαφέρει το 2 και δε θέλει να δώσει και τόσο χρήματα.

Οπότε δεν είναι το oled.

σωστα, δεν ειναι το oled.

ας παρει μονο την κονσολα oled (εννοω χωρις κανενα παιχνιδι) και ας παει μετα να το τσιπαρει ωστε να το ευχαριστηθει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Swimmer21 είπε

Σε άλλα νέα, το Silksong εξαφανίστηκε από το Nintendo eShop 😂

Και εμφανιστηκε παλι.

Εχει ξαναγινει αυτο παντως.

Τωρα παιζω αυτο το καιρο το guns of fury,ενα metroidvania που συνανταει το metal slug.Οσοι ειστε φαν των δυο αυτων παιχνιδιων ριξτου του μια ματια.Υπαρχει και για steam

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Και εμφανιστηκε παλι.

Εχει ξαναγινει αυτο παντως.

Τωρα παιζω αυτο το καιρο το guns of fury,ενα metroidvania που συνανταει το metal slug.Οσοι ειστε φαν των δυο αυτων παιχνιδιων ριξτου του μια ματια.Υπαρχει και για steam

Τέλειο......................... και εγώ αυτο παίζω αυτή την περίοδο!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μιας και το είδα πρόσφατα, ένα βίντεο που περιγράφει το τσίρκο που φέρει το όνομα «Silksong», από την ημέρα που ανακοινώθηκε μέχρι και τις μέρες μας:

Το game ανακοινώθηκε πριν από έξι χρόνια (ο γιος μου πήγαινε νηπιαγωγείο, ενώ τώρα κοντεύει να τελειώσει το δημοτικό) και ενώ βρισκόταν ήδη για ένα χρόνο σε development. Προσωπικά, δεν βλέπω να κυκλοφορεί ούτε μέσα στο 2025 (με μία πισινή μήπως βγει στο Q4 2025, αλλά κι αυτό το βλέπω δύσκολο).

Εν ολίγοις, στην καλύτερη περίπτωση θα έχει development time περίπου 8 χρόνια, σχεδόν όσο είχε και το RDR2.

• Sad 1
Δημοσ.
58 minutes ago, gust said:

Τέλειο......................... και εγώ αυτο παίζω αυτή την περίοδο!

Θα το τσεκάρω και εγώ. Εχω να αγοράσω νέο παχνίδι πάνω απο έναν χρόνο, τελευταία αγορά ήταν το Mario Wonders το 2023. Περιμένω να βγει το Nine Sols σε physical απο το fangames για να το αγοράσω.

Αυτό το διάστημα ξανα γύρισα στο Dead Cells.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Μιας και το είδα πρόσφατα, ένα βίντεο που περιγράφει το τσίρκο που φέρει το όνομα «Silksong», από την ημέρα που ανακοινώθηκε μέχρι και τις μέρες μας:

Το game ανακοινώθηκε πριν από έξι χρόνια (ο γιος μου πήγαινε νηπιαγωγείο, ενώ τώρα κοντεύει να τελειώσει το δημοτικό) και ενώ βρισκόταν ήδη για ένα χρόνο σε development. Προσωπικά, δεν βλέπω να κυκλοφορεί ούτε μέσα στο 2025 (με μία πισινή μήπως βγει στο Q4 2025, αλλά κι αυτό το βλέπω δύσκολο).

Εν ολίγοις, στην καλύτερη περίπτωση θα έχει development time περίπου 8 χρόνια, σχεδόν όσο είχε και το RDR2.

Όταν θα βγει τελικά το παιχνίδι θα του εύχεστε "καλός πολίτης" 😂

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φέρτο πίσω ρε Ν, ξαφνικά τελευταία όλοι έμαθαν την ύπαρξη της σειράς. 

Είμαι αμαρτωλός αλλά θα το γράφω, μου άρεσε περισσότερο το Χ!

Επεξ/σία από mansa2k
Δημοσ.

Καλησπέρα, φίλος μου δίνει το Switch oled καινούργιο για 200€. Θεωρείτε αξίζει εν όψει της κυκλοφορίας του 2; Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με gaming απλά το θέλω για να περνάει η  ώρα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, imarobot είπε

Καλησπέρα, φίλος μου δίνει το Switch oled καινούργιο για 200€. Θεωρείτε αξίζει εν όψει της κυκλοφορίας του 2; Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με gaming απλά το θέλω για να περνάει η  ώρα. 

Τι σημαινει δεν ασχολεισαι ιδιαίτερα; Τότε γιατι να το πάρεις;

Με τα 200 θα εχεις κάποιο παιχνίδι;

Το Oled αξίζει ασυζητητί αλλα οχι για να πιασει σκόνη.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vagosman είπε

Τι σημαινει δεν ασχολεισαι ιδιαίτερα; Τότε γιατι να το πάρεις;

Με τα 200 θα εχεις κάποιο παιχνίδι;

Το Oled αξίζει ασυζητητί αλλα οχι για να πιασει σκόνη.

Όχι αλλα σκόπευα να πάρω κάποιους κλασικούς τίτλους που έπαιζα παλαιότερα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...