Bourdoulas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 28 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Aναμενουμε τωρα το νεο donkey kong παιχνιδι. Αιώνιος έφηβος Μιγιαμότο. Τίποτα δεν θα είναι ίδιο όταν δεν θα είναι μαζί μας. 4
Charismo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 38 minutes ago, dekulinkgr said: Aναμενουμε τωρα το νεο donkey kong παιχνιδι. Είναι απίστευτα ελκυστικό το άτιμο. Αν είσαι Nintendo fan είναι σαν παράδεισος. Τώρα καταλαβαίνω πώς νιώθουν τόσα χρόνια οι Disney fans για τη Disneyland. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Nα ρωτησω, το ΜΚ1 παιζεται στο Switch, ή να μην το δοκιμασω καν?
Tzini_Gr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 14 minutes ago, stormrain said: Nα ρωτησω, το ΜΚ1 παιζεται στο Switch, ή να μην το δοκιμασω καν? τρεχει κανονικα χωρις κολληματα
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Τhanks! To εχει προσφορα στα 15 ευρω το Γερμανικο σοπ και σκεφτομαι να το χτυπησω 1
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 29 minutes ago, stormrain said: Τhanks! To εχει προσφορα στα 15 ευρω το Γερμανικο σοπ και σκεφτομαι να το χτυπησω Πρόσεχε τις γερμανικές εκδόσεις σε τέτοια γκέιμς, παίζει να έχουν φάει censorship. Δεν ξέρω για το ΜΚ1 συγκεκριμένα, αλλά τα παλιότερα τις σειράς έτρωγαν πολύ κόψιμο. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 20 λεπτά πριν, Malthador είπε Πρόσεχε τις γερμανικές εκδόσεις σε τέτοια γκέιμς, παίζει να έχουν φάει censorship. Δεν ξέρω για το ΜΚ1 συγκεκριμένα, αλλά τα παλιότερα τις σειράς έτρωγαν πολύ κόψιμο. Ωπα, καλα που μου το ειπες αυτο, κατσε να το ψαξω γιατι αν παιξω ΜΚ censored θα ειναι τρελη ηττα!
p07apo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Φαίνεται να έχει γίνει εξαιρετική δουλειά. Με μια μικρή εξαίρεση στο performance, αλλά όχι game breaking. Ενδεχομένως να βελτιωθεί με κάποιο patch. Είναι καιρός λοιπόν να το ξαναπιασουμε!
xlinger Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 8 ώρες πριν, p07apo είπε Φαίνεται να έχει γίνει εξαιρετική δουλειά. Με μια μικρή εξαίρεση στο performance, αλλά όχι game breaking. Ενδεχομένως να βελτιωθεί με κάποιο patch. Είναι καιρός λοιπόν να το ξαναπιασουμε! Φαίνεται πολύ όμορφο! Δεν είχα παίξει το ορίτζιναλ, αν το δοκιμάσεις γράψε μια άποψη.
p07apo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, xlinger είπε Φαίνεται πολύ όμορφο! Δεν είχα παίξει το ορίτζιναλ, αν το δοκιμάσεις γράψε μια άποψη. Σίγουρα θα το τιμήσω με αυτά που βλέπω, οπότε ναι θα επανέλθω με σχολιασμό κατα Χριστούγεννα μεριά όταν θα έχω λίγο παραπάνω χρόνο! 1
ktmaniac Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Στις 13/11/2024 στις 8:26 ΜΜ, stormrain είπε Nα ρωτησω, το ΜΚ1 παιζεται στο Switch, ή να μην το δοκιμασω καν? Αδερφέ μου όταν το είχαν βγάλει δεν παιζόταν. Πλέον έχει πάρει πολλά, και σημαντικά, updates και αξίζει την αγορά, ειδικά στα 15 που αναφέρεις. Να προσέξεις το censorship που αναφέρει ο φίλος παραπάνω, αλλά στο Reddit λένε οτι είναι uncut και uncensored το Γερμανικό (Πηγή: https://www.reddit.com/r/MortalKombat/comments/15qxqb6/will_mk1_be_100_uncut_in_germany/?rdt=61510). 1
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 7 ώρες πριν, ktmaniac είπε Αδερφέ μου όταν το είχαν βγάλει δεν παιζόταν. Πλέον έχει πάρει πολλά, και σημαντικά, updates και αξίζει την αγορά, ειδικά στα 15 που αναφέρεις. Να προσέξεις το censorship που αναφέρει ο φίλος παραπάνω, αλλά στο Reddit λένε οτι είναι uncut και uncensored το Γερμανικό (Πηγή: https://www.reddit.com/r/MortalKombat/comments/15qxqb6/will_mk1_be_100_uncut_in_germany/?rdt=61510). Τοσο το πηγαν σε ολα τα shops ειδα, οποτε θα το χτυπησω απο Ελλαδα, οποτε σιγουρα θα ειναι uncut και gore friendly 1
Moderators Malthador Δημοσ. Τρίτη στις 10:40 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 10:40 μμ Για πέστε λίγο όποιος ξέρει. Αυτό εδώ το πακέτο σε τι μορφή έχει το game και το δωδεκάμηνο NSO; Προεγκατεστημένα ή σε κωδικό ξεχωριστά;
NickTG Δημοσ. Τρίτη στις 11:06 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:06 μμ 24 minutes ago, Malthador said: Για πέστε λίγο όποιος ξέρει. Αυτό εδώ το πακέτο σε τι μορφή έχει το game και το δωδεκάμηνο NSO; Προεγκατεστημένα ή σε κωδικό ξεχωριστά; Στην αναλυτική παρουσίαση γράφει αυτό: Η συσκευασία περιλαμβάνει κονσόλα, βάση, χειριστήρια Joy-Con™, το Super Mario Bros.™ Wonder (ο τίτλος είναι προεγκατεστημένος) και δωδεκάμηνη (12) συνδρομή στην υπηρεσία Νintendo Switch Online (σε μορφή κωδικού).
Moderators Malthador Δημοσ. Τετάρτη στις 01:46 πμ Μέλος Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 01:46 πμ 2 hours ago, NickTG said: Στην αναλυτική παρουσίαση γράφει αυτό: Η συσκευασία περιλαμβάνει κονσόλα, βάση, χειριστήρια Joy-Con™, το Super Mario Bros.™ Wonder (ο τίτλος είναι προεγκατεστημένος) και δωδεκάμηνη (12) συνδρομή στην υπηρεσία Νintendo Switch Online (σε μορφή κωδικού). Ναι το είδα, αλλά ήθελα λίγο περισσότερες πληροφορίες στο πως δουλεύει αυτό το πράγμα. Φτιάχνω ένα account, γίνεται το game bound στο account και μετά μπορώ να πουλήσω το λογαριασμό; Ή είναι bound στην κονσόλα, όπως γινόταν στο 3DS; Εκεί είναι η απορία μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα