Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v3

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

28 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Aναμενουμε τωρα το νεο donkey kong παιχνιδι.

Αιώνιος έφηβος Μιγιαμότο. Τίποτα δεν θα είναι ίδιο όταν δεν θα είναι μαζί μας.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

38 minutes ago, dekulinkgr said:

Aναμενουμε τωρα το νεο donkey kong παιχνιδι.

Είναι απίστευτα ελκυστικό το άτιμο.

Αν είσαι Nintendo fan είναι σαν παράδεισος. Τώρα καταλαβαίνω πώς νιώθουν τόσα χρόνια οι Disney fans για τη Disneyland.

• Like 2

• Moderators
29 minutes ago, stormrain said:

Τhanks! To εχει προσφορα στα 15 ευρω το Γερμανικο σοπ και σκεφτομαι να το χτυπησω

Πρόσεχε τις γερμανικές εκδόσεις σε τέτοια γκέιμς, παίζει να έχουν φάει censorship. Δεν ξέρω για το ΜΚ1 συγκεκριμένα, αλλά τα παλιότερα τις σειράς έτρωγαν πολύ κόψιμο.

• Haha 1

• Moderators
20 λεπτά πριν, Malthador είπε

Πρόσεχε τις γερμανικές εκδόσεις σε τέτοια γκέιμς, παίζει να έχουν φάει censorship. Δεν ξέρω για το ΜΚ1 συγκεκριμένα, αλλά τα παλιότερα τις σειράς έτρωγαν πολύ κόψιμο.

Ωπα, καλα που μου το ειπες αυτο, κατσε να το ψαξω γιατι αν παιξω ΜΚ censored θα ειναι τρελη ηττα!

Φαίνεται να έχει γίνει εξαιρετική δουλειά. Με μια μικρή εξαίρεση στο performance, αλλά όχι game breaking. Ενδεχομένως να βελτιωθεί με κάποιο patch.

Είναι καιρός λοιπόν να το ξαναπιασουμε!

8 ώρες πριν, p07apo είπε

Φαίνεται να έχει γίνει εξαιρετική δουλειά. Με μια μικρή εξαίρεση στο performance, αλλά όχι game breaking. Ενδεχομένως να βελτιωθεί με κάποιο patch.

Είναι καιρός λοιπόν να το ξαναπιασουμε!

Φαίνεται πολύ όμορφο! Δεν είχα παίξει το ορίτζιναλ, αν το δοκιμάσεις γράψε μια άποψη.

2 ώρες πριν, xlinger είπε

Φαίνεται πολύ όμορφο! Δεν είχα παίξει το ορίτζιναλ, αν το δοκιμάσεις γράψε μια άποψη.

Σίγουρα θα το τιμήσω με αυτά που βλέπω, οπότε ναι θα επανέλθω με σχολιασμό κατα Χριστούγεννα μεριά όταν θα έχω λίγο παραπάνω χρόνο!

• Like 1

Στις 13/11/2024 στις 8:26 ΜΜ, stormrain είπε

Nα ρωτησω, το ΜΚ1 παιζεται στο Switch, ή να μην το δοκιμασω καν?

Αδερφέ μου όταν το είχαν βγάλει δεν παιζόταν. Πλέον έχει πάρει πολλά, και σημαντικά, updates και αξίζει την αγορά, ειδικά στα 15 που αναφέρεις.

Να προσέξεις το censorship που αναφέρει ο φίλος παραπάνω, αλλά στο Reddit λένε οτι είναι uncut και uncensored το Γερμανικό (Πηγή: https://www.reddit.com/r/MortalKombat/comments/15qxqb6/will_mk1_be_100_uncut_in_germany/?rdt=61510).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...