Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v3

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Brazhlias είπε

Τωρα παιζω, εστω και με καθυστερηση το πρωτο μερος. Αν και δεν ειμαι φαν του ειδους, το συγκεκριμενο ειναι καταπληκτικο.

Απαιτητικό, αλλα προχωραει. Δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο ειχα ακουσει, πιο πολυ υπομονη θελει.

Παιχνιδαρα.Ουτε εμενα μου φανηκε δυσκολο,με εξαιρεση τον τελευταιο τελευταιο boss.

Εγω τωρα παιζω το prince of persia the lost crown,το οποιο μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλο metroidvania.Μοναδικο παραπονο ειναι οτι δεν εχεις την αισθηση απομονωσης-μοναξιας οπως στο προσφατο metroid dread & hollow knight.Οσοι ειναι φαν του ειδους ομως να το ριξουν οπωσδηποτε μια ματια.Αλλωστε ειναι απο την ομαδα του rayman legends οποτε λογικο να ειναι καλο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά τα φώτα σας παρακαλώ. Κάναμε ομαδικό οικογένειας πακέτο στο διπλανό νήμα. Εν κατακλείδι επειδή έχω βάλει ημερομηνία γέννησης στο account μου, τα παιδιά μου στο eShop βλέπουν τα πάντα κ έχει κ τρομακτικά παιχνίδια που δεν θέλω να δουν. 

Ο admin της οικογένειας με έκανε supervise, το δέχτηκα, αλλά λέει θα κόβει ανάλογα την ηλικία μου. Και επειδή εγώ στο λογαριασμό είχα 1980 δεν κόβει τίποτα. Ημερομηνία γέννησης δεν με αφήνει να αλλάξω; μπορείτε να βοηθήσετε;

17 minutes ago, Skatzivas said:

Παιδιά τα φώτα σας παρακαλώ. Κάναμε ομαδικό οικογένειας πακέτο στο διπλανό νήμα. Εν κατακλείδι επειδή έχω βάλει ημερομηνία γέννησης στο account μου, τα παιδιά μου στο eShop βλέπουν τα πάντα κ έχει κ τρομακτικά παιχνίδια που δεν θέλω να δουν. 

Ο admin της οικογένειας με έκανε supervise, το δέχτηκα, αλλά λέει θα κόβει ανάλογα την ηλικία μου. Και επειδή εγώ στο λογαριασμό είχα 1980 δεν κόβει τίποτα. Ημερομηνία γέννησης δεν με αφήνει να αλλάξω; μπορείτε να βοηθήσετε;

Βαλς στο κινητό σου αυτό το app:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nintendo.znma

Συνδεσε το με το account του switch και μετά μέσα από το app βαλε περιορισμούς ανάλογα τι θες. Έχει time limit, age restriction, software κλπ.

Καλημέρα. 

Έχουμε κανένα καλό ραλακι για Switch? Συνηθιζα να παίζω το dirt rally λόγω του ρεαλισμού που προσφέρει αλλά δεν υπάρχει στο switch. Έχετε παίξει κανένα καλό; 

1 ώρα πριν, broxopios είπε

Καλημέρα. 

Έχουμε κανένα καλό ραλακι για Switch? Συνηθιζα να παίζω το dirt rally λόγω του ρεαλισμού που προσφέρει αλλά δεν υπάρχει στο switch. Έχετε παίξει κανένα καλό; 

GRID autosport είναι μακράν το καλύτερο και το πιο φουλ σε περιεχόμενο. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

GRID autosport είναι μακράν το καλύτερο και το πιο φουλ σε περιεχόμενο. 

Θα ήθελα με θέμα rally τύπου wrc όχι γενικά racing. 

Λίγο που έψαξα βρήκα το Rush Rally Origins & το Art Rally, αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν. Και δεν έχουν και ντεμο. 

Επεξ/σία από broxopios

Νομίζω ότι θα πάω για το The Art of Rally. Διαβάζοντας κάποιες κριτικές κάποιοι το χαρακτηρίζουν σαν την πιο απλή έκδοση του Dirt Rally. Απλά θα περιμένω να πέσει λίγο η τιμή. 

2 ώρες πριν, broxopios είπε

Νομίζω ότι θα πάω για το The Art of Rally. Διαβάζοντας κάποιες κριτικές κάποιοι το χαρακτηρίζουν σαν την πιο απλή έκδοση του Dirt Rally. Απλά θα περιμένω να πέσει λίγο η τιμή. 

Δεν ξέρω αν παίρνεις τα εβδομαδιαία free games του Epic store στο pc, το είχε δώσει πρίν λίγο καιρό οπότε μπορείς να το τσεκάρεις απο εκεί.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειλικρινά δεν μπορώ να βρω την παραμικρή ομοιότητα μεταξύ Dirt Rally και Art of Rally

Αυτό που θες είναι το Wrc . Το τελευταίο νομίζω είναι το 10.

😅

Επεξ/σία από Bourdoulas

4 ώρες πριν, bad_freddy είπε

Δεν ξέρω αν παίρνεις τα εβδομαδιαία free games του Epic store στο pc, το είχε δώσει πρίν λίγο καιρό οπότε μπορείς να το τσεκάρεις απο εκεί.

Όχι δεν το πήρα. 

3 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Ειλικρινά δεν μπορώ να βρω την παραμικρή ομοιότητα μεταξύ Dirt Rally και Art of Rally

Αυτό που θες είναι το Wrc . Το τελευταίο νομίζω είναι το 10.

😅

Τα WRC δεν έχουν καμία σχέση παικτικά με τα dirt. Τα δεύτερα είναι πολύ ανώτερα. 

Αν εννοείται γραφικά δε με ενδιαφέρουν τόσο. Το star drift evolution για παράδειγμα έχει ιδιαίτερα γραφικά (πιο κοντά στο Art of Rally) και έχει φοβερό gameplay. Πολύ καλύτερο από τα WRC. 

• Moderators
3 hours ago, mAs_81 said:

🤔

Αν η Ν παίξει σωστά τα χαρτιά της, μπορεί να σκοτώσει την αγορά μεταχειρισμένων σε λίγους μήνες, μέχρι να κυκλοφορήσει το Switch 2 και να αναγκάσουν τους νέους owners να αγοράζουν μόνο digital games. Αν ήμουν στη θέση των διοικούντων δεν θα ασχολιόμουν με την flashcard, δεν θα έκανα καν αγωγές, θα την άφηνα να κυκλοφορεί ελεύθερη και να την αγοράσουν -ει δυνατόν- όλοι οι Switch owners.

Προσωπικά, μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα βάλω αγγελία για να σκοτώσω όλα τα physical Switch games που έχω και ότι με ενδιαφέρει θα το ξαναγοράσω digital.

Κρίμα, πολύ κρίμα για όσους θα αγοράζουν νέα games και θα τρώνε φόλα όταν θα μπαίνουν online και θα τρώνε πόρτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...