Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v3

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είσαι σίγουρος ότι είναι χαλασμένα? Υπάρχει ανάμεσα τους ένα μικρό κουμπάκι, δοκίμασε να το πατήσεις. Κάτι  θυμάμαι μια φορά που δεν μου έπαιζε το ένα joycon και πάτησα το κουμπάκι αυτό και ενεργοποιήθηκε.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

20 ώρες πριν, sotirisl είπε

Παίζει να έχω την πιο παλαβή εμπειρία με τα joycon. Αγόρασα το switch μου τον Δεκέμβριο του 2017, και έξι χρόνια τώρα το έχω λιώσει με χιλιάδες ώρες παιχνιδιού. Drift ούτε για αστείο, τα joystick παίζουν όπως την πρώτη μέρα. Προχθές όμως που βγάζω το κόκκινο χειριστήριο για να παίξω διπλό με την κοπέλα μου, διαπιστώνω οτι τα SL και SR είναι χαλασμένα και δεν ανταποκρίνονται. Πως έγινε αυτό το πράγμα; Τα πλήκτρα αυτά είναι και προστατευμένα, δεν έρχονται σε επαφή με το άμεσο περιβάλλον...

Πράγματι έχεις την πιο παλαβή εμπειρία. Έξι χρόνια και τα joycons δεν σου είχαν βγάλει πρόβλημα!!!

Μην το πεις ούτε του παπά

• Thanks 1

3 hours ago, Bourdoulas said:

Πράγματι έχεις την πιο παλαβή εμπειρία. Έξι χρόνια και τα joycons δεν σου είχαν βγάλει πρόβλημα!!!

Μην το πεις ούτε του παπά

Ναι, από την στιγμή που αποδείχθηκαν τόσο ανθεκτικά, δεν θέλω να πάρω καινούργια γιατί φοβάμαι μήπως τα καινούργια χαλάσουν σε κανά εξάμηνο. Θα πάρω αυτά που προτείνεις και θα τα φτιάξω μόνος μου!

5 ώρες πριν, sotirisl είπε

Ναι, από την στιγμή που αποδείχθηκαν τόσο ανθεκτικά, δεν θέλω να πάρω καινούργια γιατί φοβάμαι μήπως τα καινούργια χαλάσουν σε κανά εξάμηνο. Θα πάρω αυτά που προτείνεις και θα τα φτιάξω μόνος μου!

Δες βίντεο στο YouTube. Είναι εύκολη διαδικασία, μην σε φοβίσει.

• Thanks 1

Καλημέρα, είμαι νέος χρήστης nintendo switch oled και θα ήθελα μια βοήθεια.Αγορασα συνδρομη nintendo switch membership plus + expansion pack, έχω κατεβάσει κάτι παιχνίδια όπως το Mario που τα δίνει δωρεάν αλλά όταν το βάζω να παίξει βγάζει μήνυμα you must have the software in order to play και με στέλνει στο on line market. Μήπως ξέρει κανείς τι πρέπει  να κάνω για παίξει? Ευχαριστώ πολύ 

2 hours ago, Xristosdda1 said:

Καλημέρα, είμαι νέος χρήστης nintendo switch oled και θα ήθελα μια βοήθεια.Αγορασα συνδρομη nintendo switch membership plus + expansion pack, έχω κατεβάσει κάτι παιχνίδια όπως το Mario που τα δίνει δωρεάν αλλά όταν το βάζω να παίξει βγάζει μήνυμα you must have the software in order to play και με στέλνει στο on line market. Μήπως ξέρει κανείς τι πρέπει  να κάνω για παίξει? Ευχαριστώ πολύ 

Για ποιο Mario μιλάς? 

2 ώρες πριν, Xristosdda1 είπε

Δίνει το εξπανσιον πακ αυτών. Όπως κ στο άνιμαλ κρόσσινκ.

Το ΜΚ8 αξίζει να υπάρχει σε κάθε συλλογη

Καλησπέρα θα ήθελα να δηλώσω συμμετοχή για το NOS, αν υπάρχει ελεύθερη θέση είμαι διαθέσιμος να το αρχίσω άμεσα, να πληρώσω κλπ. 

Ευχαριστώ. 

33 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν σου δίνει δωρεάν το mario kart 8 η συνδρομή. Dlc αυτού σου δίνει, δηλαδή χρειάζεται να έχεις και το κανονικό παιχνίδι.

Έχεις δίκιο είναι dlc πρέπει να αγοράσω τα παιχνίδια. Ευχαριστώ 

52 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Καλησπέρα θα ήθελα να δηλώσω συμμετοχή για το NOS, αν υπάρχει ελεύθερη θέση είμαι διαθέσιμος να το αρχίσω άμεσα, να πληρώσω κλπ. 

Ευχαριστώ. 

• Thanks 1

• Moderators

Συγγνώμη, τα joycons εχουν ηχειο? Τι μαγεια εχουν κανει στο Mario Wonder και τα εφε ακούγονται απο τα joycons οταν παίζεις στην  ΤV? Epic!!

• Like 1
  • Thanks 1

50 λεπτά πριν, stormrain είπε

Συγγνώμη, τα joycons εχουν ηχειο? Τι μαγεια εχουν κανει στο Mario Wonder και τα εφε ακούγονται απο τα joycons οταν παίζεις στην  ΤV? Epic!!

Aπιστευτο ετσι?Ισως η καλυτερη υλοποιηση του hd rumble.

Το μονο που θυμαμαι που να ερχεται κοντα σε αυτο  ηταν ενα παιχνιδι στο 1-2 switch με το να μαντεψεις ποσες μπαλες ειχε μεσα σε ενα κουτι.Κριμα παντως που δεν το εφαρμοζανε περισσοτερο στα παιχνιδια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...