Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 minutes ago, iCyd said:

Το σκεφτόμουν πολύ καιρό αλλά πάντα έβρισκα κάτι άλλο να πάρω και δεν προχωρούσα ποτέ στην αγορά του switch.

Μιας και σήμερα ήταν να κάνω κάτι αγορές για την οικογένεια απο κινητά σε γιαγιάδες μέχρι φριτέζες (το ποσό σε αυτά δεν ξεπερνούσε τα 349 συνολο που ήθελε για επιστροφή), οπότε έπεσα πάνω στο Switch OLED.

Ετσι επωφελήθηκα το 15% επιστροφή απο το σύνολο των παραπάνω αγορών και βγήκε στα 265 ευρώ. Το βρήκα καλή περίπτωση σε ότι αφορά την τιμή χωρίς να ξέρω ιδιαίτερα πράγματα για το switch. Απλά το συγκρινα με τις παλιές προσφορές που είχαν παίξει στα 320-330 ευρω.

Ελπίζω να έπραξα καλά και καλώς σας βρήκα! 😅

Καλά έπραξες. Σε handheld παραμένει μοναδικό στην τιμή αυτή. Η βιβλιοθήκη του ειδικά αν δεν έχεις ασχοληθεί στο παρελθόν με Nintendo, μπορεί να σε κρατήσει για μήνες.

Από τα καινούρια παιχνίδια των exclusive IPs τους, μέχρι κάποια παλιά από Gameboy, N64 εποχή αν επιλέξεις την ετήσια συνδρομή με το expansion pack.

• Like 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Charismo είπε

Καλά έπραξες. Σε handheld παραμένει μοναδικό στην τιμή αυτή. Η βιβλιοθήκη του ειδικά αν δεν έχεις ασχοληθεί στο παρελθόν με Nintendo, μπορεί να σε κρατήσει για μήνες.

Από τα καινούρια παιχνίδια των exclusive IPs τους, μέχρι κάποια παλιά από Gameboy, N64 εποχή αν επιλέξεις την ετήσια συνδρομή με το expansion pack.

Δεν ξέρω τι γίνεται με συνδρομες καθόλου, θα πρέπει να μελετήσω.

• Moderators
Δημοσ.
Στις 19/11/2023 στις 8:07 ΜΜ, letom είπε

Ναι κάτι αντίστοιχο. Δωρεάν υπάρχουν έτσι κι αλλιώς 100+ παιχνίδια στο nintendo eshop. Με το switch online σου δίνει και κάποια έξτρα (πχ. cloud save) αλλά και πρόσβαση σε παιχνίδια του NES, SNES, Game Boy, GB Advance, Nintendo 64, Sega Megadrive κλπ στα οποία κάθε τόσο προστίθενται κι άλλα. Επίσης κάθε τόσο σου δίνει και διάφορα full παίχνίδια δωρεάν για μια εβδομάδα. Και υπάρχει και το switch online + expansion pack που σου δίνει και δωρεάν DLC για διαφορα παιχνίδια όπως Mario Kart, Animal Crossing κλπ.

Γνώμη μου, να βάλεις το online + expansion pack σε family plan (μέχρι 8 άτομα) με άτομα μέσα από εδώ για να σου βγεί σχεδόν τσάμπα (κάπου 8 ευρώ το χρόνο μου βγήκε εμένα). Για να βρεις ομάδα γράψε στο σχετικό τόπικ:
https://www.insomnia.gr/forums/topic/686599-the-nso-nintendo-switch-online-family-plan-initiative-insomnia-edition/page/21/

1 λεπτό πριν, iCyd είπε

Δεν ξέρω τι γίνεται με συνδρομες καθόλου, θα πρέπει να μελετήσω.

Bασικα αυτο που ανεφερε ο συμφορουμιτης. Βρες ομαδα και με 8 ευρω το ετος (δηλαδη πρακτικα τιποτα), θα εχεις προσβαση στο περιεχομενο που αναφερθηκε, συν το online cloud save.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι, θα ήθελα να κάνω μια χαζή ερώτηση γιατί όσο το έψαξα με δίχασε.

Σημερα παρέλαβα το switch και θα ήθελα να ρωτήσω, φαίνεται να υπάρχει ένα προστατευτικό φίλμ στην οθόνη, δεν είναι το κλασικό που αφαιρείται στο πρώτο άνοιγμα απ ότι καταλαβαίνω. Σε περίπτωση που θέλω να βάλω tempered glass, το βάζω πάνω από αυτό το φιλμ; 😁

• Moderators
Δημοσ.
14 minutes ago, iCyd said:

Καλησπέρα και πάλι, θα ήθελα να κάνω μια χαζή ερώτηση γιατί όσο το έψαξα με δίχασε.

Σημερα παρέλαβα το switch και θα ήθελα να ρωτήσω, φαίνεται να υπάρχει ένα προστατευτικό φίλμ στην οθόνη, δεν είναι το κλασικό που αφαιρείται στο πρώτο άνοιγμα απ ότι καταλαβαίνω. Σε περίπτωση που θέλω να βάλω tempered glass, το βάζω πάνω από αυτό το φιλμ; 😁

Αν θες μπορείς να το βγάλεις και να βάλεις tempered glass, εγώ το άφησα και έβαλα από πάνω του το τζαμάκι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ενα από τα παιχνίδια που πήρα σε αυτό το Black Friday είναι το Fire Embem Engage. Εχω να πω ότι πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την λογική του συγκεκριμένου art style. Είναι ακραία Anime που προσωπικά σε Fire Emblem δεν μου αρέσει σε ότι αφορά το design των χαρακτήρων διότι οι χάρτες και το περιβάλλον είναι μια χαρά. Λέγοντας αυτό όμως έχω πάθει ζημιά με το πόσο τρομερό σύστημα μάχης έχει. Είμαι αρχή ακόμα αλλά δεν υπάρχει αφμιβολία ότι σε θέμα gameplay έχει ήδη ξεπεράσει κατά πολύ το Three houses στα καλύτερα του. Ναι είναι τόσο καλύτερο. 

Επίσης τα γραφικά και το όλο art style στην κίνηση είναι απείρως καλύτερα του Three houses. Θα ήθελα πολύ να είχα αυτό το gameplay με το art style του three houses στους χαρακτήρες αλλά δυστυχώς δεν θα λάβω. 

Κατά τα άλλα είναι fire emblem με τα όλα του χωρίς εκπώσεις πουθενά. Μέχρι τώρα σίγουρα από τα highlights των παιχνιδιών του 2023. 

• Like 2
Δημοσ.

Nintendo Switch v1

Ερώτηση, επειδή έχω ένα nintendo switch το πρώτο (v1) και δεν ξέρω σε τι τιμή περίπου πωλείται. Μπορεί κανείς να με βοηθήσεις; Σε καλή κατάσταση, δεν έχει γρατσουνιές και τέτοια. συν 3+ παιχνίδια οπως zelda,pokemon κτλ. 

Δημοσ.
Στις 25/11/2023 στις 7:17 ΜΜ, IzzetFanBoy είπε

Nintendo Switch v1

Ερώτηση, επειδή έχω ένα nintendo switch το πρώτο (v1) και δεν ξέρω σε τι τιμή περίπου πωλείται. Μπορεί κανείς να με βοηθήσεις; Σε καλή κατάσταση, δεν έχει γρατσουνιές και τέτοια. συν 3+ παιχνίδια οπως zelda,pokemon κτλ. 

Ψάξε στο ίντερνετ αν η κονσόλα σου εφόσον είναι η v.1 χακάρετε.Αν ναι τότε θα μπορείς να την πουλήσεις πιο ακριβά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και περιμένουμε περισσότερα πάνω στο επόμενο σύστημα φαίνεται πως σύμφωνα με φήμες η εταιρία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει άλλη μια έκδοση του τωρινού NSW που θυμίζει το GBA Micro.

Περίεργα λοιπόν μας τα λένε οι Ισπανοί τελευταία. Σύμφωνα με τελευταία μηνύματα η Ν φαίνεται να σχεδιάζει ένα NSW Pocket. Υπάρχουν διάφορες πατέντες που συνηγορούν προς μια τέτοια εξέλιξη αφού όλες στοχεύουν στην αξιοποίηση όσο δυνατόν μικρότερου χώρου. 

Εφόσον ισχύει θα θυμίζει κάτι αντίστοιχο με το GBA Micro επιχειρηματικά. Από την άλλη θα είναι άξιος διάδοχος του GBA και θα προσφέρετε λογικά σε ακόμα χαμηλότερη τιμή. Εξαρτάται και από τον τύπο της οθόνης που θα υποστηρίζει. 

Παρόλα αυτά αρκετά παιχνίδια ήδη στο Lite δεν έχουν την καλύτερη απεικόνιση για διάφορους λόγους όπως το μέγεθος της γραμματοσειράς.

Επίσης δημιουργούνται ερωτήματα σχετικά με το επόμενο σύστημα σε διάφορους τομείς όπως αν θα υφίσταται τελικά συμβατότητα, αν θα συνεχιστεί η υβριδικότητα (εκτός αν ξεκινήσει ως οικιακό και μετέπειτα προκύψουν και άλλες μορφές), το επόμενο gimmick μήπως θα είναι προσφέρει μια τελείως εντελώς διαφορετικότητα, κτλ.

Τέλος μήπως τελικά είναι μέρος του σχεδιασμού για το επόμενο σύστημα που θα καλύπτει πιθανόν ένα αυξημένο μέγεθος οθόνης ή απλά ενός αντικαταστάτη του Lite στο ίδιο περίπου μέγεθος αλλά με μεγαλύτερη οθόνη;

Σύμφωνα με τις φήμες:

Η ύπαρξη του Switch Mini / Micro / Pocket είναι σχεδόν εμφανής 😏

Έχουμε όλα τα εξαρτήματα, 5 πατέντες:

- Αλλαγή θέσης R,ZR / L,ZL.

- Αλλαγή θέσης των κουμπιών Home και Capture.

- Νέο σύστημα βιδών.

- Προστατευτικό κέλυφος.

- Νέο πιο συμπαγές σύστημα ψύξης.

Screenshot_2023-11-28-19-57-31-435_com.twitter.android-edit.jpg.d98473b81e59cd0c08ee1490353e5383.jpg

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mansa2k είπε

Screenshot_2023-11-28-19-57-31-435_com.twitter.android-edit.jpg.d98473b81e59cd0c08ee1490353e5383.jpg

Το ότι θα έχει διαφορετικά καπέλα και ταυτόχρονα θα δέχεται και φυσίγγια σίγουρα καλύπτει κάτι που κανείς δεν είχε υλοποιήσει μέχρι τώρα, τολμηρή κίνηση από μέρους τους! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...