xlinger Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε https://nintendoeverything.com/snipperclips-is-next-nintendo-switch-online-game-trial-in-europe/ Είναι εξαιρετικό co-op. Ελπίζω αυτή η είδηση να είναι παράλληλα κλείσιμο του ματιού για κάποια συνέχεια.
dekulinkgr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Την παρασκευη επιτελους το θρυλικο goldeneye!!!Με online multiplayer 3
mansa2k Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Online multiplayer με split screen! Πάλι μισή δουλειά ρε Ν!
gagarin Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος ενός switch oled εδώ και λίγο καιρό (2 μήνες)... Έχω στην κατοχή μου αρκετά παιχνίδια και η μέχρι τώρα πορεία μου δείχνει ότι είμαι του handheld(έχω παίξει πάνω απο 130ώρες και μόνο 1 πρέπει να είναι στην τηλεόραση).. Είδα οτι υπάρχουν αρκετές επιλογές από Joy Cons που προσφέρουν καλύτερο Grip... Απο αυτές ξεχώρισα τις παρακάτω: Retroflag Nyxi Hyperion είναι νομίζω τα ίδια με τα Binbok Nyxi Athena το ίδιο πάλι σε Binbok Hori Split Pad Pro είναι απο τις πιο ποιοτικές επιλογές απλά στερείται δόνησης και γυροσκοπίου MobaPad M6 Κάποια που έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος και να μου πει την άποψη του... Αν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση...ευπρόσδεκτη!!! Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2023 από gagarin
RocknRolla Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 44 λεπτά πριν, gagarin είπε Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος ενός switch oled εδώ και λίγο καιρό (2 μήνες)... Έχω στην κατοχή μου αρκετά παιχνίδια και η μέχρι τώρα πορεία μου δείχνει ότι είμαι του handheld(έχω παίξει πάνω απο 130ώρες και μόνο 1 πρέπει να είναι στην τηλεόραση).. Είδα οτι υπάρχουν αρκετές επιλογές από Joy Cons που προσφέρουν καλύτερο Grip... Απο αυτές ξεχώρισα τις παρακάτω: Retroflag Nyxi Hyperion είναι νομίζω τα ίδια με τα Binbok Nyxi Athena το ίδιο πάλι σε Binbok Hori Split Pad Pro είναι απο τις πιο ποιοτικές επιλογές απλά στερείται δόνησης και γυροσκοπίου MobaPad M6 Κάποια που έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος και να μου πει την άποψη του... Αν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση...ευπρόσδεκτη!!! Καλως ήρθες στην οικογένοια της Nintendo !! Εγώ προσωπικά απο Day 1 Του Oled μου χρησιμοποιώ το εξής : https://skullnco.com/products/gripcase-oled-bundle-for-switch-oled?variant=39438220034121 Απλά είναι μαγευτικό και δεν κουράζονται τα χέρια μου καθόλου, το προτείνω με κλειστά μάτια. Έχει 3 Grips, για διάφορα μεγέθη χεριών, εγώ έχω μεγάλα χέρια και χρησιμοποιώ αυτό που είναι στην Photo (εννοώ to φορεμένο στο Oled)στο Link. από πάνω. 1
haris013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 11 ώρες πριν, RocknRolla είπε Καλως ήρθες στην οικογένοια της Nintendo !! Εγώ προσωπικά απο Day 1 Του Oled μου χρησιμοποιώ το εξής : https://skullnco.com/products/gripcase-oled-bundle-for-switch-oled?variant=39438220034121 Απλά είναι μαγευτικό και δεν κουράζονται τα χέρια μου καθόλου, το προτείνω με κλειστά μάτια. Έχει 3 Grips, για διάφορα μεγέθη χεριών, εγώ έχω μεγάλα χέρια και χρησιμοποιώ αυτό που είναι στην Photo (εννοώ to φορεμένο στο Oled)στο Link. από πάνω. που μπορούμε να το αγοράσουμε το grip case? έχει τελωνείο από το Official site τους?
Mpiftekis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 35 λεπτά πριν, haris013 είπε που μπορούμε να το αγοράσουμε το grip case? έχει τελωνείο από το Official site τους? To official μάλλον ναι. Αλλά υπάρχει και στο Ali Express, που λογικά θα γλυτώσεις το τελωνείο.
RocknRolla Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, haris013 είπε που μπορούμε να το αγοράσουμε το grip case? έχει τελωνείο από το Official site τους? https://www.amazon.de/Skull-NeoGrip-Nintendo-Switch-Regular/dp/B09Q8PQ5RJ/ref=mp_s_a_1_1?crid=5X5HUWZWUSCP&keywords=totenkopf+und+co&qid=1674734402&sprefix=skull+and+co%2Caps%2C150&sr=8-1 Αν το θελεις σκετο, δλδ μονο το γκριπ ή https://www.amazon.de/Skull-GripCase-Bundle-Nintendo-Switch/dp/B09P9N133P/ref=mp_s_a_1_5?crid=5X5HUWZWUSCP&keywords=totenkopf+und+co&qid=1674734506&sprefix=skull+and+co%2Caps%2C150&sr=8-5 Αν το θελεις με την θηκη + γκριπ 4
NickTG Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 19 hours ago, gagarin said: Κάποια που έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος και να μου πει την άποψη του... Έχω τα Split Pad Pro από όταν έχουν βγει. Μέχρι τώρα και με αρκετές ώρες παιχνιδιού δεν έχω κανένα θέμα. Πολύ καλό κράτημα και δουλεύουν άψογα. Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα μειονεκτήματα που έγραψες είναι μια χαρά επιλογή. 2
SoFGR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, RocknRolla είπε https://www.amazon.de/Skull-NeoGrip-Nintendo-Switch-Regular/dp/B09Q8PQ5RJ/ref=mp_s_a_1_1?crid=5X5HUWZWUSCP&keywords=totenkopf+und+co&qid=1674734402&sprefix=skull+and+co%2Caps%2C150&sr=8-1 Αν το θελεις σκετο, δλδ μονο το γκριπ ή https://www.amazon.de/Skull-GripCase-Bundle-Nintendo-Switch/dp/B09P9N133P/ref=mp_s_a_1_5?crid=5X5HUWZWUSCP&keywords=totenkopf+und+co&qid=1674734506&sprefix=skull+and+co%2Caps%2C150&sr=8-5 Αν το θελεις με την θηκη + γκριπ προτιμω neogrip απο την ιδια μαρκα, δεν μπορω τις σιλικονες 1 ώρα πριν, NickTG είπε Έχω τα Split Pad Pro από όταν έχουν βγει. Μέχρι τώρα και με αρκετές ώρες παιχνιδιού δεν έχω κανένα θέμα. Πολύ καλό κράτημα και δουλεύουν άψογα. Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα μειονεκτήματα που έγραψες είναι μια χαρά επιλογή. δινω και το νεφρο μου γι αυτα εδω αποσα εχουν αναφερθει μεχρι τωρα, αυτο που φαινεται το πιο ανταγωνιστικο ειναι το retroflag λογω hall effect sticks (καρκινο στο joystick drift και σε ολα του τα σογια \m/ ) Στις 25/1/2023 στις 5:27 ΜΜ, dekulinkgr είπε Την παρασκευη επιτελους το θρυλικο goldeneye!!!Με online multiplayer το πρωτο μου FPS ( ακομα τεταρτη δημοτικου πηγαινα λολ ) αυτος εδω btw ειναι απο τους αγαπημενους μου ΚΡΕΑτορς πηρα και 2ο retrobit προσφατα ειδικα για τα mario party και το golden eye my βοδι is ready Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2023 από SoFGR 4
NickTG Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 11 minutes ago, SoFGR said: δινω και το νεφρο μου γι αυτα εδω Αυτά τα έχω στη λίστα για όταν βρω πάλι δουλειά. Ακόμα και να μην δουλεύουν καλά αξίζουν για το σχέδιο. 2
SoFGR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 update : μπηκα λιγο lylat wars εεεε starfox 64 να θυμηθω τα παλια και ο μοχλος στο V2 εχει αρκετα διαφορετικη αποκριση 4:30 - BUYER BEWARE !!!11
gagarin Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, NickTG είπε Έχω τα Split Pad Pro από όταν έχουν βγει. Μέχρι τώρα και με αρκετές ώρες παιχνιδιού δεν έχω κανένα θέμα. Πολύ καλό κράτημα και δουλεύουν άψογα. Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα μειονεκτήματα που έγραψες είναι μια χαρά επιλογή. Θα έχω θέμα σε παιχνίδια που χρειάζεται γυροσκόπιο; Δεν θα τα παίζει;
NickTG Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 1 hour ago, gagarin said: Θα έχω θέμα σε παιχνίδια που χρειάζεται γυροσκόπιο; Δεν θα τα παίζει; Εφόσον δουλεύουν με το γυροσκόπιο στα χειριστήρια τότε όχι δεν θα παίζουν. Δεν έχει ούτε γυροσκόπιο ούτε nfc. 1
bblov Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Γνωρίζετε αν το little nightmare 1 είναι μόνο σε ψηφιακή μορφή η υπάρχει και σε κασέτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα