Προς το περιεχόμενο

Ποντίκι που να μην χρειαστεί αντικατάσταση μέσα στην 2ετία.

ΡΙ ΑΠ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/1/2024 στις 8:02 ΜΜ, pirmen56 είπε

Για ακόμα μία φορά η εντελώς άσημη εταιρεία(a4tech Bloody), με παγκόσμια πρωτοπορία στα optical switches και στα ανθεκτικά ποδαράκια, που δεν ληστεύει τον πελάτη με υπετιμολογημένα προϊόντα σχεδιασμένα να χαλάνε στα 2 χρόνια.

Να πω κι εγώ ότι μου είχαν χαρίσει πριν καμιά κάποια χρόνια ένα a4tech X7 το οποίο πήρα με μισή καρδιά (δεν την ήξερα την εταιρία) αλλά από τότε το είχα ξεσκίσει στα κλικ-κλικ-κλικ στα παιχνίδια και ακόμα δουλεύει όπως την πρώτη μέρα. Τώρα βλέπω βγαίνει το X7 στο ίδιο στυλ.

https://www.skroutz.gr/s/2785063/A4Tech-X-710BH-Gaming-Pontiki-Mayro.html

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά τελικά είπα να δοκιμάσω το A4 Tech Bloody A90.
Ξέρει κάνεις αν μπορώ να σβήσω τα rgb χωρίς software?

Επεξ/σία από ΡΙ ΑΠ

Προσωπικά εχω το G 402 hyperion fury της logitech και δεν εχει καταλαβει χριστο εδω και 5 χρόνια. Εχει πέσει και 2-3 φορες κατω απο το γραφειο. 1m αποσταση πανω κάτω.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Έχω ένα Logitech 502 hero που το πήρα πριν 3.5 χρονιά, και ξεκίνησε πρόσφατα τρελό double/multiple/not register clicks και στα δύο πλήκτρα. Οπότε ψάχνω για νέο.

Με βόλεψε πολύ το στυλ του, οπότε σκέφτομαι για ίδιου στυλ. Είμαι ανάμεσα στο Logitech 502 X και στο Basilisk v3 (wired πάντα, και ελπίζω να κρατήσουν παραπάνω, αφού έχουν optical πια). Εσείς ποιο προτείνετε;

Επεξ/σία από nick_souvlaki

26 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε

Καλησπέρα. Έχω ένα Logitech 502 hero που το πήρα πριν 3.5 χρονιά, και ξεκίνησε πρόσφατα τρελό double/multiple/not register clicks και στα δύο πλήκτρα. Οπότε ψάχνω για νέο.

Με βόλεψε πολύ το στυλ του, οπότε σκέφτομαι για ίδιου στυλ. Είμαι ανάμεσα στο Logitech 502 X και στο Basilisk v3 (wired πάντα, και ελπίζω να κρατήσουν παραπάνω, αφού έχουν optical πια). Εσείς ποιο προτείνετε;

Και εγώ είμαι με το G502 (Proteus Spectrum) κάπου 7 χρόνια και συνεχίζει ακόμα ακάθεκτο. Πραγματικά είναι τόσο βολικό (δεν είναι τυχαία τόσο δημοφιλές) που άμα χαλάσει στο ίδιο θα πάω (στο Hero). Tώρα τα double/unregistered clicks είναι να μην σου τύχουν, σε πιο φτηνά ποντίκια είναι πιο σύνηθες να συμβεί και την έχω πάθει και εγώ. Πάντως και οι δυο επιλογές σου είναι καλές

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 hours ago, Metal_Head said:

Και εγώ είμαι με το G502 (Proteus Spectrum) κάπου 7 χρόνια και συνεχίζει ακόμα ακάθεκτο. Πραγματικά είναι τόσο βολικό (δεν είναι τυχαία τόσο δημοφιλές) που άμα χαλάσει στο ίδιο θα πάω (στο Hero). Tώρα τα double/unregistered clicks είναι να μην σου τύχουν, σε πιο φτηνά ποντίκια είναι πιο σύνηθες να συμβεί και την έχω πάθει και εγώ. Πάντως και οι δυο επιλογές σου είναι καλές

Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά αποφάσισα να πάω στο Logitech 502 X, γιατί από ότι είδα το software του Razer είναι πραγματικά χάλια (και τρώει και πολλά resources και φοβάμαι επειδή έχω παλιό PC μην μου κάνει κολλήματα). Και το GHub δεν είναι πολύ καλύτερο, αλλά μέχρι στιγμής που το έχω αυτά που θέλω τα κάνει, χωρίς πολλά θέματα, πέρα ότι μετά από κάποια updates δεν φορτώνει ποτέ και θέλει reinstall.

Επεξ/σία από nick_souvlaki

18 ώρες πριν, Metal_Head είπε

Ήμουν με G502 από το 2015 μέχρι πριν λίγους μήνες, πρώτα είχε χαλάσει η ροδέλα και δεν σκρόλαρε με κάθε γύρισμα, και μετά άρχισαν και τα double clicks. Πολύ τίμιο ποντίκι για τα λεφτά του πάντως, που έβγαλε σχεδόν 10ετία.

Πλέον το έχω γυρίσει σε trackball, και πραγματικά δε νομίζω να ξαναγυρίσω ποτέ σε κανονικά ποντίκια. Η εργονομία και η άνεση, και το γεγονός πως δε χρειάζεται να κουνάς το χέρι σου καθόλου, το κάνουν πολύ πιο βολικό και μειώνει αρκετά τον κίνδυνο για τενοντίτιδες κλπ.

https://www.skroutz.gr/s/12726787/Logitech-MX-Ergo-Asyrmato-Ergonomiko-Bluetooth-Pontiki-me-Trackball-Mayro.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

DeathAdder και strix evolve . Eχουν φαει ΤΟ κοπανημα στο WOW που και το logitech commander θα πετουσε ροδελες . Δε θελω να γμαω 100 ευρο mouse σε καθε raid  * Eχω 28 ποντικια ολα τα γνωστα οποτε εχω θεμα να βρω ενα που να μου κανει :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εμένα τελικά το g602(γύρω στην 7ετια πρέπει να το έχω) ξεκίνησε τα διπλά κλικ.

Αλλά μια και βλέπω πως δεν βγαίνει πλέον κάτι αντίστοιχο(με 12 κουμπιά που μπορείς να τα προγραμματίσεις σε ότι θέλεις) παραγγειλα κάτι διακόπτες omron από Ali express στο ~3ευρω με τα μεταφορικά.

Τους περιμένω να έρθουν και από ότι είδα(YouTube) η διαδικασία αλλαγης είναι σχετικά εύκολη(απλά χρειάζεσαι κολλητηρι).

Για δείτε το και οι υπόλοιποι μήπως σας βολεψει κάτι τετοιο.

Υ.γ Όταν δεησουν και φτάσουν θα κάνω ένα update.

Υ.γ2 Προς το παρών έκανα remap το δεξί κλικ σε άλλο κουμπί και συνεχίζω να το χρησιμοποιώ.

Επεξ/σία από @topos

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Επειδή όλα χαλάνε, ειδικά εαν έχεις περίεργο γραφείο οπου συνηθίζεις να ρίχνεις το ποντίκι ή να πατάς κ να πιέζεις το καλώδιο...

https://www.skroutz.gr/s/23272825/Logitech-G102-Lightsync-RGB-Gaming-Pontiki-8000-DPI-Mayro.html

Πότε παράπονο από την απόδοση του κ όταν χαλάσει, δεν έγινε κ κατι.. 20€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...