Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, dchatz said:

σιωπηρά = δεν είχε δηλωθεί ούτε στην ΑΑΔΕ;

γιατί και η απλή δήλωση στην ΑΑΔΕ και αποδοχή από το άλλο μέρος είναι σα να έχει γίνει συμφωνία αφού γίνεται αποδοχή και από τα 2 μέρη (ένας δηλώνει, άλλος αποδέχεται)

Έχω ίδια περίπτωση και κάθε χρόνο δηλώνεται ανανέωση στην ΑΑΔΕ. Αν δε γίνει πρέπει τα λεφτά να δίνονται μαύρα και είναι και παράνομο.

Στην ΑΑΔΕ μπορεί να έχει δηλωθεί, αλλά δεν υποκαθιστά το κανονικό συμβόλαιο. Που σημαίνει , από όσο θυμάμαι, ότι δεν ανανεώνεται η 3ετία. Με λίγα λόγια, μετά την τριετία συνεχίζει κανονικά στην ΑΑΔΕ και όποια μεριά θέλει μπορεί να αποχωρήση (είτε να σε διώξει ο ιδιοκτήτης, είτε να αποχωρήσει ο ενοικιαστής). Αλλά έχω καιρό να ασχοληθώ με αυτά, οπότε ας πει κάποιος που ξέρει σίγουρα με πιο πρόσφατη εμπειρία.

Επεξ/σία από nick_souvlaki
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, nick_souvlaki είπε

Μα λέει ότι μένει από το 2019. Άρα φαντάζομαι ότι έχει περάσει η τριετία που λογικά είχαν στο αρχικό συμβόλαιο, και συνέχισε το ίδιο σιωπηρα... ας μας πει.

Πόση διάρκεια είχε το αρχικό συμβόλαιο και είχες κάνει κάποιο νέο συμβόλαιο με νέα διάρκεια;

Κάναμε από την αρχή κάθε χρόνο για 1 έτος συμβόλαιο,και το καλοκαίρι του 2022 κάναμε το τελευταίο 2ετες μέχρι  31/8/2024.

Επεξ/σία από Siaki999
Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

2 σημαντικές ερωτήσεις :
έχεις αφήσει εγγύηση ? έχεις αφήσει κάποιο νοίκι να την πατσίσεις ?

Ναι εννοείται και εγγύηση και 1 ενοίκιο μπροστά τα οποία δεν τα ζήτησα πίσω και τους είπα να τα κρατήσουν.... Όταν μου ζήτησαν να τους πληρώσω τα εισιτήρια τους που πλήρωσαν για να έρθουν στην Αθήνα, παρόλο που δεν είμαι υποχρεωμένη τους είπα να κρατήσουν από τα χρήματα της εγγύησης και του ενοικιου που είχα δώσει έξτρα και η απάντηση ήταν "α όχι,αυτά μου τα χάρισες"

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Siaki999 είπε

Ναι εννοείται και εγγύηση και 1 ενοίκιο μπροστά τα οποία δεν τα ζήτησα πίσω και τους είπα να τα κρατήσουν.... Όταν μου ζήτησαν να τους πληρώσω τα εισιτήρια τους που πλήρωσαν για να έρθουν στην Αθήνα, παρόλο που δεν είμαι υποχρεωμένη τους είπα να κρατήσουν από τα χρήματα της εγγύησης και του ενοικιου που είχα δώσει έξτρα και η απάντηση ήταν "α όχι,αυτά μου τα χάρισες"

οκ, ασχολίαστο , έπαθες και έμαθες

απο τη στιγμή που δεν υπήρχε περίπτωση να πάρεις κάτι πίσω τότε ειλικρινά δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς παραπάνω

όσο πιο νωρίς το λήξεις απο την πλευρά σου , τόσο καλύτερο για σένα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...