Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, mindreader said:

Εχει αναφερθει σε αλλα νηματα, ως προχειρη λυση οταν κατι αλλο ακριβοτερο ή καλυτερο δεν ειναι αμεσα εφικτο να γινει,
η επικαλυψη τοιχων και κουφωματων/πορτοπαραθυρα σε σπιτια, με αεροπλαστ, το γνωστο 'διαφανο' πλαστικο που χρησιμοποιειται κυριως για περιτυλιγμα ευαισθητων αντικειμενων, αλλα ισως μπορει επικουρικα να χρησιμοποιηθει και για αλλες χρησεις.
Με χρηση αεροπλαστ σε τοιχους, εχει αναφερθει οτι μπορει να ειναι ενα ειδος προχειρης εσωτερικης μονωσης, για τις κρυες μερες του χειμωνα.

Εχει δοκιμασει κανεις στην πραξη, να κολησει σε τοιχους, πορτες/παραθυρα που δεν τα ανοιγει, αεροπλαστ, ως μεσο για να διατηρειται καλυτερα η οποια θερμανση του χωρου, και να μην κρυωνει ο χωρος αμεσα/γρηγορα;

Αν δεν τρολάρεις, λύση είναι χαλιά / φλοκάτες στο πάτωμα, χοντρές 2πλές κουρτίνες, αεροστόπ στις πόρτες - πάτωμα, τώρα για πιο extreme χαλιά σε τοίχο που βάζαν παλιά σε κάποια χωριά και ακόμα πιο extreme αν μπάζουν τα κουφώματα σου αέρα χαρτοταινία.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω εχω ακουσει οτι αμα καλυψεις το σπιτι με αφισες απο γκομενακια συνεργειου ζεσταινει επι 2

οσο πιο καυτο το μωρο, τοσο πιο πολυ η ζεστα

Επεξ/σία από tutuyo
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tutuyo είπε

εγω εχω ακουσει οτι αμα καλυψεις το σπιτι με αφισες απο γκομενακια συνεργειου ζεσταινει επι 2

οσο πιο καυτο το μωρο, τοσο πιο πολυ η ζεστα

το παν είναι η σωστή εφαρμογή , δλδ προσοχή να μην είναι κανας μαντραχαλάς στην αφίσα γιατί μπάζει μπιπ-όκρυο απο εκεί και μετά λες μπιπα ζέστα κάνει και κουραφέξαλα

Δημοσ.

Πάντως κάποια παλιά κουφώματα αν πλησιάσεις νιώθεις ένα ελαφρύ ρεύμα αέρα αν φυσάει κιόλας προς το σπίτι.

Αεροπλάστ, χαρτοταινία ή δεν ξέρω τι άλλο, πάντως ό,τι βάλει κανείς καλό είναι αν κόβει έστω λίγο αέρα και δεν τον χαλάει αισθητικά.

• Like 3
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, mindreader είπε

Μηπως μπορεις να δωσεις ενδεικτικο λινκ;

Αγορίνα σε δουλεύουν...Είτε τους αφήνεις να ξεκ@βλώσουν σαν πιτσιρίκια είτε ζητάς από mod να κλειδώσει το θέμα. Αυτά από μένα, καλή συνέχεια.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α ρε @mindreader

Από τα διάφορα σχόλια σου σε άλλα νήματα βλέπω ότι ψάχνεσαι για όσο πιο φθηνούς τρόπους θέρμανσης και σε καταλαβαίνω, γιατί οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι.

Αλλά σε αυτό το νήμα, πήγαινες γυρεύοντας.

Επεξ/σία από Aurumnus
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aurumnus είπε

Από τα διάφορα σχόλια σου σε άλλα νήματα βλέπω ότι ψάχνεσαι για όσο πιο φθηνούς τρόπους θέρμανσης

αμφιβάλλω

Δημοσ.
18 ώρες πριν, mindreader είπε

Εχει αναφερθει σε αλλα νηματα, ως προχειρη λυση οταν κατι αλλο ακριβοτερο ή καλυτερο δεν ειναι αμεσα εφικτο να γινει,
η επικαλυψη τοιχων και κουφωματων/πορτοπαραθυρα σε σπιτια, με αεροπλαστ, το γνωστο 'διαφανο' πλαστικο που χρησιμοποιειται κυριως για περιτυλιγμα ευαισθητων αντικειμενων, αλλα ισως μπορει επικουρικα να χρησιμοποιηθει και για αλλες χρησεις.
Με χρηση αεροπλαστ σε τοιχους, εχει αναφερθει οτι μπορει να ειναι ενα ειδος προχειρης εσωτερικης μονωσης, για τις κρυες μερες του χειμωνα.

Εχει δοκιμασει κανεις στην πραξη, να κολησει σε τοιχους, πορτες/παραθυρα που δεν τα ανοιγει, αεροπλαστ, ως μεσο για να διατηρειται καλυτερα η οποια θερμανση του χωρου, και να μην κρυωνει ο χωρος αμεσα/γρηγορα;

Αυτόν δεν θα είναι σπίτι, θα είναι κοτέτσι μετά.... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...