Havik Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 4 hours ago, mindreader said: Εχει αναφερθει σε αλλα νηματα, ως προχειρη λυση οταν κατι αλλο ακριβοτερο ή καλυτερο δεν ειναι αμεσα εφικτο να γινει, η επικαλυψη τοιχων και κουφωματων/πορτοπαραθυρα σε σπιτια, με αεροπλαστ, το γνωστο 'διαφανο' πλαστικο που χρησιμοποιειται κυριως για περιτυλιγμα ευαισθητων αντικειμενων, αλλα ισως μπορει επικουρικα να χρησιμοποιηθει και για αλλες χρησεις. Με χρηση αεροπλαστ σε τοιχους, εχει αναφερθει οτι μπορει να ειναι ενα ειδος προχειρης εσωτερικης μονωσης, για τις κρυες μερες του χειμωνα. Εχει δοκιμασει κανεις στην πραξη, να κολησει σε τοιχους, πορτες/παραθυρα που δεν τα ανοιγει, αεροπλαστ, ως μεσο για να διατηρειται καλυτερα η οποια θερμανση του χωρου, και να μην κρυωνει ο χωρος αμεσα/γρηγορα; Αν δεν τρολάρεις, λύση είναι χαλιά / φλοκάτες στο πάτωμα, χοντρές 2πλές κουρτίνες, αεροστόπ στις πόρτες - πάτωμα, τώρα για πιο extreme χαλιά σε τοίχο που βάζαν παλιά σε κάποια χωριά και ακόμα πιο extreme αν μπάζουν τα κουφώματα σου αέρα χαρτοταινία. 2
tutuyo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) εγω εχω ακουσει οτι αμα καλυψεις το σπιτι με αφισες απο γκομενακια συνεργειου ζεσταινει επι 2 οσο πιο καυτο το μωρο, τοσο πιο πολυ η ζεστα Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2024 από tutuyo 2
korakios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, tutuyo είπε εγω εχω ακουσει οτι αμα καλυψεις το σπιτι με αφισες απο γκομενακια συνεργειου ζεσταινει επι 2 οσο πιο καυτο το μωρο, τοσο πιο πολυ η ζεστα το παν είναι η σωστή εφαρμογή , δλδ προσοχή να μην είναι κανας μαντραχαλάς στην αφίσα γιατί μπάζει μπιπ-όκρυο απο εκεί και μετά λες μπιπα ζέστα κάνει και κουραφέξαλα
phanispal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Πάντως κάποια παλιά κουφώματα αν πλησιάσεις νιώθεις ένα ελαφρύ ρεύμα αέρα αν φυσάει κιόλας προς το σπίτι. Αεροπλάστ, χαρτοταινία ή δεν ξέρω τι άλλο, πάντως ό,τι βάλει κανείς καλό είναι αν κόβει έστω λίγο αέρα και δεν τον χαλάει αισθητικά. 3
mindreader Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 2 hours ago, Dinos1973 said: stretch film....το γυριζεις γυρω γυρω σπο το διαμερισμα.... Μηπως μπορεις να δωσεις ενδεικτικο λινκ;
Glikos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 12 λεπτά πριν, mindreader είπε Μηπως μπορεις να δωσεις ενδεικτικο λινκ; Αγορίνα σε δουλεύουν...Είτε τους αφήνεις να ξεκ@βλώσουν σαν πιτσιρίκια είτε ζητάς από mod να κλειδώσει το θέμα. Αυτά από μένα, καλή συνέχεια. 2
filipprin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Εγω παλι λεω οτι μας δουλευει αυτος........ 25 λεπτά πριν, Glikos είπε Αγορίνα σε δουλεύουν 3
Aurumnus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Α ρε @mindreader Από τα διάφορα σχόλια σου σε άλλα νήματα βλέπω ότι ψάχνεσαι για όσο πιο φθηνούς τρόπους θέρμανσης και σε καταλαβαίνω, γιατί οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι. Αλλά σε αυτό το νήμα, πήγαινες γυρεύοντας. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2024 από Aurumnus 1
korakios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Aurumnus είπε Από τα διάφορα σχόλια σου σε άλλα νήματα βλέπω ότι ψάχνεσαι για όσο πιο φθηνούς τρόπους θέρμανσης αμφιβάλλω
tzitzikas2 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 18 ώρες πριν, mindreader είπε Εχει αναφερθει σε αλλα νηματα, ως προχειρη λυση οταν κατι αλλο ακριβοτερο ή καλυτερο δεν ειναι αμεσα εφικτο να γινει, η επικαλυψη τοιχων και κουφωματων/πορτοπαραθυρα σε σπιτια, με αεροπλαστ, το γνωστο 'διαφανο' πλαστικο που χρησιμοποιειται κυριως για περιτυλιγμα ευαισθητων αντικειμενων, αλλα ισως μπορει επικουρικα να χρησιμοποιηθει και για αλλες χρησεις. Με χρηση αεροπλαστ σε τοιχους, εχει αναφερθει οτι μπορει να ειναι ενα ειδος προχειρης εσωτερικης μονωσης, για τις κρυες μερες του χειμωνα. Εχει δοκιμασει κανεις στην πραξη, να κολησει σε τοιχους, πορτες/παραθυρα που δεν τα ανοιγει, αεροπλαστ, ως μεσο για να διατηρειται καλυτερα η οποια θερμανση του χωρου, και να μην κρυωνει ο χωρος αμεσα/γρηγορα; Αυτόν δεν θα είναι σπίτι, θα είναι κοτέτσι μετά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις