oldnew Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 47 minutes ago, Waiss said: Tα AI features της Google, που δανείστηκε ουσιαστικά και η Samsung, δεν περιορίζονται μόνο στην επεξεργασία φωτογραφιών η βίντεο. Υπάρχουν ένα σωρό ακόμα σημαντικές λειτουργίες σε διάφορα σημεία του S/W των συσκευών και σε εφαρμογές τους (που δυστυχώς βέβαια πολλά από αυτά δεν λειτουργούν στην χώρα μας ακόμα). Γενικά στην Αγγλική γλώσσα (Αμερική κυρίως) μπορείς να κάνεις παπάδες με ένα Google Pixel κατά την διάρκεια κλήσεων, σε SMS, την Google Assistant, σε κείμενα η σε ηχογραφήσεις και πολλά άλλα. Δεν είναι μόνο για ψυχαγωγία, διασκέδαση για επεξεργασία φωτό. Μίλαγα για την ΑΙ επεξεργασία βίντεο, γιατί μονο αυτή σχολιάστηκε πριν. Αν μιλάμε για τα υπόλοιπα, μετάφραση πχ κλπ, τα οποία για κάποιους μπορεί να είναι εξαιρετικά σημαντικα, έως εργαλεία δουλειάς με πιθανό κέρδος, εκεί βέβαια, υπάρχει πάντα η πιθανότητα χρέωσης κάποια στιγμή. Προφανώς για αυτά θα πληρώσουν όσοι δουν οτι τους χρειάζεται σημαντικα ή επαγγελματικα. Ουσιαστικά η σαμσουνγκ λειτουργεί με τη λογική, πρώτο δείγμα δωρεάν, ώστε να το μάθει ο κόσμος, να δούν αν το χρειάζονται, και κάποιοι να το πληρώσουν. Δεν το βλέπω απαραίτητα κακό. Θα υπάρξει ανταγωνισμός και σε αυτα, και οτι συμφέρει καθέναν θα παίρνει. Ίσως βέβαια αποφάσει να το δινει τσάμπα, ως ανταγωνιστήκο πλεονέκτημα. Όποτε και κι υπόλοιποι θα κάνουν το ίδιο. Πιστεύω ούτε η σαμσουνγκ δεν έχει αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Βλέπουν και κάνοντας πάει. Απλά για να είναι καλυμμένη σε κάθε περίπτωση, το αφήνει αόριστο αν θα είναι πάντα τσάμπα. 1 1
polaki Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 8 hours ago, filip123go said: Αυτό ακριβώς. Ήδη ακόμα και τώρα, με έναν σχετικά καλό υπολογιστή, μπορείς να κατεβάσεις τα μοντέλα και να τα εκπαιδεύεις όπως θέλεις εσύ. Μέχρι το 2025, παίζει να υπάρχουν μοντέλα που να σου φτιάχνουν μοντέλα στα μέτρα σου μέσα σε 2 λεπτά. Για σενα και για εμένα ναι οκ, και γενικά οποίος ξέρει και θέλει να ασχοληθεί κάτι θα καταφέρει, θέλει βέβαια και υπολογιστική ισχύ αυτό. Στη ζωή ή θα γλιτώσεις χρόνο πληρώνοντας χρήμα, ή θα γλιτώσεις χρήμα πληρώνοντας σε χρόνο. Ενδιάμεση λύση δεν υπάρχει. Το target group όλων των συνδρομών είναι η πρώτη ομάδα που δεν θέλει να ασχοληθεί πληρώνοντας σε χρόνο αλλά απλά να το έχει έτοιμο. 3 hours ago, ~Joker~ said: Oneplus 12 16/512 προπαραγγελιάρα 829 (μείον ΦΠΑ) με buds pro 2 δώρο.. Κάτοχος s23u, και μόλις εδιωξα και το 15 pro max 512gb γιατί τους σιχάθηκα.. Προτιμώ να με σέβονται όταν τους δίνω τα λεφτά μου.. Περίμενε, δηλαδή εσύ ειχες ήδη ΚΑΙ ΤΟ s23 ultra ΚΑΙ το 15αρι pro max και τα έδιωξες και τα 2 για να πάρεις το Oneplus? Δεν αμφιβάλω, αλλά αν όντως ήθελες τόση ελευθερία, why the fuck πήρες iPhone in the first place?
kinitos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 1 hour ago, Shinji ikari said: δυστυχώς σου ξεφυγε η ειρωνια... σε καμια περιπτωση απλα η αποψη μου ειναι οτι ολα αυτα επρεπε να υπαρχουν και κραζω που τα βγαζουν
~Joker~ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 16 λεπτά πριν, polaki είπε Περίμενε, δηλαδή εσύ ειχες ήδη ΚΑΙ ΤΟ s23 ultra ΚΑΙ το 15αρι pro max και τα έδιωξες και τα 2 για να πάρεις το Oneplus? Δεν αμφιβάλω, αλλά αν όντως ήθελες τόση ελευθερία, why the fuck πήρες iPhone in the first place? Γιατί υπάρχει ήδη τρόπος να κάνεις sideload εφαρμογές 3d party και tweaked αλλά έχει θέματα γενικά πχ κάποιος που έχει 15 pro max ασ κατεβάσει το Chrome και ας μπει εδώ insomnia να σκρολαρει μια στο safari μια στο Chrome.. Είναι απίστευτο πόσο stuttering πετάει το safari... Μου την έδωσε στα νεύρα και το σουταρα κοροϊδία κάνε Google iPhone 15 pro max stuttering safari κλπ και δες βίντεο και στο reddit τι γίνεται.. 1600plus ευρώ συσκευή.. (Φαίνονται και στις αγγελίες μου στις αξιολογήσεις οτι τα πούλησα)
polaki Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2 minutes ago, ~Joker~ said: Γιατί υπάρχει ήδη τρόπος να κάνεις sideload εφαρμογές 3d party και tweaked αλλά έχει θέματα γενικά πχ κάποιος που έχει 15 pro max ασ κατεβάσει το Chrome και ας μπει εδώ insomnia να σκρολαρει μια στο safari μια στο Chrome.. Είναι απίστευτο πόσο stuttering πετάει το safari... Μου την έδωσε στα νεύρα και το σουταρα κοροϊδία κάνε Google iPhone 15 pro max stuttering safari κλπ και δες βίντεο και στο reddit τι γίνεται.. 1600plus ευρώ συσκευή.. (Φαίνονται και στις αγγελίες μου στις αξιολογήσεις οτι τα πούλησα) Δεν αμφέβαλα ότι τα ειχες και τα πούλησες, το έγραψα και πριν, απλά μου έκανε εντύπωση γιατί το iPhone παραείναι κλειστο σύστημα για κάποιον που θέλει περισσότερη ελευθερία. Βεβαια οκ κάποιοι το παίρνουν και για την κάμερα κλπ.
apos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, oldnew είπε Αυτό κατάφερε η apple. Να πληρώνεις 1000-1500€ το χρόνο για τηλέφωνο. Θες δε θες σε κανει target apple democraphic, target demographic =μ@λ@κ@ς δηλαδή.. Ολοι οι υπόλοιποι ειδαν το τεράστιο ποσοστό αισχροκερδιας και ακολούθησανε, κορόιδα ηταν? Θύμα ο καταναλωτής. Μπράβο στους κατανάλωτες που κανανε μια μικρη εταιρεία που ουτε εργοστάσια δεν εχει (τα πάντα τα παραγγείλνει αλλου, μονο σχεδιάζει και διαφημίζει), την πλουσιότερη εταιρεία του κόσμου, μπροστά απο εταιρείας κατασκευής αυτοκινήτων με εργοστάσια και 1000δες εργαζόμενους, εταιρείες πετρελαίου κλπ. Τελικά να πουλας αερα είναι το target demographic. Παρόλο που σε κάποια κομμάτια των προηγούμενων τοποθετήσεών σου έβρισκα ότι υπάρχει μια βάση, εδώ το... μπιπ και ψόφισε λίγο...
oldnew Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, apos said: Παρόλο που σε κάποια κομμάτια των προηγούμενων τοποθετήσεών σου έβρισκα ότι υπάρχει μια βάση, εδώ το... μπιπ και ψόφισε λίγο... Δεν πειράζει φίλε μου, αναμενόμενη η διαφωνία. Όταν μια εταιρεία γίνεται ν1 στον κόσμο, μπροστά από αυτές που ανέφερα πριν, απλά σχεδιάζοντας, χωρίς πάγια, εργοστάσια κλπ, σημαίνει οτι μπορούσε να πουλάει το ίδιο προϊόν στην ίδια ποιότητα, στο 1/3 της τιμής και θα ήταν σούπερ κερδοφόρα και πάλι, αλλά φυσικά δε θα ηταν ν1, 2 στον κόσμο. Τροφή για σκέψη (όχι πολύ αν δεν υπάρχει φανμποισμος, που όμως υπάρχει). Αυτό λέγεται αισχροκερδια. Αν σου πούλαγαν πορτοκαλία 30ε το κιλό, ξέρεις ποσο κερδοφόροι θα ήταν οι αγρότες? Το κακό με την απλε, γι αυτό την αναφέρουμε κάποιοι σε άσχετα (φαινομενικά) thread όπως εδω, είναι οτι λειτούργησε ως υπόδειγμα στους υπόλοιπους (ενω την βρίζανε και την ειρωνευονταν τοτε) . Σήμερα δεν την λες πανάκριβη πλέον όταν η σαμσουνγκ πουλάει φολντ 2200. Το έμαθε το μάθημα της. Ο μαθητής ξεπέρασε το δασκάλο. Και μη νομίζεις τα γράφω για τους υπόλοιπους, fold εχω. Αν και το πειρα μισοτιμης. Στα 2200 με την καμία. Δεν τους λεω και μπράβο όμως για την αισχροκερδια που κάνουν, ολοι μαζι. Ακομα και η xiaomi, και η one plus. Οι τιμές στις ναυαρχίδες ειναι απαράδεκτες. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από oldnew 1
~Joker~ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, oldnew είπε Οι τιμές στις ναυαρχίδες ειναι απαράδεκτες. Οι τιμές στα midrange αυτοκίνητα που έχουν πάει στην τιμή που είχαν οι πιο high end εκδόσεις τους δεν είναι ένα αντίστοιχο παράδειγμα?! Πχ στην οικογένεια μου τότε ήμουν δημοτικό, είχαμε golf gti 4 και το 2007 gti v περίπου 30 κάτι χιλιάρικα φουλ έξτρα δερμάτινα τα πάντα. Σήμερα το gti ξεκινάει ξεβράκωτο από τα 40.... 40k για hot hatch και το R ξεφεύγει αλλά 10-15.. Πήγα να πάρω προσφορά για A3 sportback για την δική μου τώρα οικογένεια και με 2 εξτρά και φτάνει 35 όσο σχεδόν έπαιρνες s3 πριν μερικά χρόνια παλι.. Γενικά όλα έχουν ξεφύγει.. Γενικά κοροϊδία είναι.. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από ~Joker~ 1
apos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 9 λεπτά πριν, oldnew είπε Δεν πειράζει φίλε μου, αναμενόμενη η διαφωνία. Όταν μια εταιρεία γίνεται ν1 στον κόσμο, μπροστά από αυτές που ανέφερα πριν, απλά σχεδιάζοντας, χωρίς πάγια, εργοστάσια κλπ, σημαίνει οτι μπορούσε να πουλάει το ίδιο προϊόν στην ίδια ποιότητα, στο 1/3 της τιμής και θα ήταν σούπερ κερδοφόρα και πάλι, αλλά φυσικά δε θα ηταν ν1, 2 στον κόσμο. Τροφή για σκέψη (όχι πολύ αν δεν υπάρχει φανμποισμος, που όμως υπάρχει). Αυτό λέγεται αισχροκερδηα. Αν σου πούλαγαν πορτοκαλία 30ε το κιλό, ξέρεις ποσο κερδοφόροι θα ήταν οι αγρότες? Το κακό με την απλε, γι αυτό την αναφέρουμε κάποιοι σε άσχετα (φαινομενικά) thread όπως εδω, είναι οτι λειτούργησε ως υπόδειγμα στους υπόλοιπους (ενω την βρίζανε και την ειρωνευονταν τοτε) . Σήμερα δεν την λες πανάκριβη πλέον όταν η σαμσουνγκ πουλάει φολντ 2200. Θίγεις πολλά θέματα και κάπως "άτακτα". Καταρχάς, η σύγκριση με άλλες, πιο παραδοσιακές εταιρείες (πετρέλαια, αυτοκίνητα κτλ) και η αντίδρασή σου στο ότι η Apple είναι πιο κερδοφόρα από αυτές (γιατί τι κάνει μωρέ, σχεδιάζει κάτι και τη δύσκολη δουλειά της την κάνουν άλλη) μου κάνει λίγο παλιακή. Το ξέρω ότι θα φανεί άσχετο, αλλά για κάποιον λόγο μου θυμίζει την αντίληψη των γηραιότερων ότι τα παλιά αυτοκίνητα είναι καλύτερα γιατί όταν τρακάρουν δεν μπαίνει μέσα η λαμαρινά. Η αντίληψη ότι η αξία έρχεται από την "απτότητα". Η πραγματικότητα το έχει διαψεύσει βέβαια αυτό (μπορεί κανείς απλά να δει πόσες εταιρείες που δεν παράγουν φυσικά προϊόντα είναι στις πιο υψηλές θέσεις κερδοφορίας). Δείχνεις επίσης να μην αντιλαμβάνεσαι τη σημαντικότητα του "σχεδιάζω", τουλάχιστον με τον τρόπο που το απαξιώνεις στις τοποθετήσεις σου. Δεν θα κρίνω εδώ αν η Apple σχεδιάζει καλά ή όχι (αν και έχω άποψη), όμως το να σχεδιάσεις το hardware, το software, να είσαι απολύτως υπεύθυνος για το τελικό αποτέλεσμα της παραγωγής (θέτοντας πολύ συγκεκριμένες προδιαγραφές, έχοντας συγκεκριμένο ποιοτικό έλεγχο κτλ), σίγουρα δεν είναι καθόλου απλό. Και ειδικά το κομμάτι του σχεδιασμού, επιμένω.Το πρώτο iPhone άλλαξε τον κόσμο, κυριολεκτικά. Αν τώρα την ίδια περίοδο η Nokia παρήγαγε σε ιδιόκτητα εργοστάσια τα δικά της τηλέφωνα (τυχαίο παράδειγμα, δεν έχω ιδέα τι έκανε), εγώ θα εκτιμήσω τον σχεδιασμό, την ιδέα, το R&D και την πρωτοπορία του iPhone, που έθεσε τις βάσεις για τα smartphones του σήμερα. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι η Apple συνεχώς καινοτομεί, φτιάχνει μόνο κορυφαία προϊόντα, δεν έχει αποτυχίες κτλ. Απλά θεωρώ την αναφορά σου στον σχεδιασμό ως κάτι "απλό", άστοχη. Τέλος, η Apple είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία εταιρεία που φτιάχνει ένα iPhone που το υπερκοστολογεί και θησαυρίζει. Το επιχειρηματικό της μοντέλο είναι πολύ περισσότερα από αυτό και ναι, στηρίζεται φυσικά στην υπερκοστολόγιση. Όμως είναι απλοϊκό να λέμε ότι έγινε η #1 εταιρεία σε αξία επειδή πουλάει ακριβά το iPhone. Τα της αισχροκέρδιας κτλ τα αντιλαμβάνομαι (το παράδειγμα με τους αγρότες βέβαια είναι από τη βάση του λανθασμένο, για πολλούς και διαφόρους λόγους). Η εύκολη και κλασική απάντηση θα ήταν να πω ότι κάθε εταιρεία μπορεί να κοστολογεί όσο θέλει σε μια ελεύθερη αγορά, όμως επειδή η αγορά δεν είναι και τόσο ελεύθερη όσο θα έπρεπε, δεν θα στο πω. Από την άλλη, όταν έχεις χρησιμοποιήσει παραδείγματα πετρελαϊκών εταιρειών και αυτοκινητοβιομηχανιών, η κουβέντα περί ηθικής έχει πάει προ πολλού περίπατο, πριν ακουμπήσουμε την Apple. Βάλε στα παραπάνω και την αναφορά ότι οι "άλλες" εταιρείες έχουν χιλιάδες εργαζομένους (λες και η Apple έχει καμιά 200ριά), πιστεύω ότι το πήρες λίγο πιο ένθερμα το ζήτημα, εξού και το αρχικό μου σχόλιο Ontopic τώρα (γιατί το ξεφτυλίσαμε!) Συμφωνώ με την εκτίμηση που εκφράστηκε πιο πάνω, ότι δηλαδή θα μετατοπιστούν κάποια standard features σε premium (και άρα, paid), "μασκαρεμένα" με βασικές ή σχεδόν ανύπαρκτες AI δυνατότητες μόνο και μόνο για να δικαιολογηθεί το subscription. Όχι βέβαια από τη Samsung μόνο. Λογικά προς τα εκεί θα το πάει συνολικά η βιομηχανία. 1 1
Dimitris_1981 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Εγώ αν ήμουν στην θέση σας θα χαιρόμουν αν ήταν με συνδρομή. 1ον Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείς να το απενεργοποιήσεις κατά βούληση. 2ον Από την στιγμή που στην πραγματικότητα το Samsung ΑΙ είναι Google Gemini υπάρχει μια μικρή πιθανότητα επί πληρωμή να μην χρησιμοποιεί τα data σας. 3ον Γιατί να είναι δωρεάν αφού πληρώνει στην Google για το Infrastructure και Services. Και αν δεν κλέβει, η google πληρώνει site τύπου WSJ για να αντλεί δεδομένα. Τέλος, επειδή πάλι κάποιοι ,ενώ το θέμα είναι Samsung/"Google", το πρόβλημα τους είναι η Apple. Όντως και εγώ πιστεύω ότι η Samsung περιμένει να κοπιάρει την Apple ως συνήθως..... Τεράστια εταιρία που χωρίς λόγο κάνει κάτι που την βάζει αυτόματα στην 2η θέση. Είναι σαν να μην θέλει να αποκτήσει δικιά της ταυτότητα. Κρίμα γιατί στις τεχνολογίες είναι πραγματικά innovator. πχ η οθόνη του S24 δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο κινητό. Το πρόβλημα με το AI όμως είναι , αν ισχύουν οι φήμες, ότι το ΑΙ της Apple θα είναι on device. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα της Apple θα είναι μόνο πνευματικά δικαιώματα. Όποτε μπορεί να το δώσει δωρεάν. Αν και είναι 50/50 τι θα κάνει με τις χρεώσεις.
hellghan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, apos είπε Ontopic τώρα (γιατί το ξεφτυλίσαμε!) Συμφωνώ με την εκτίμηση που εκφράστηκε πιο πάνω, ότι δηλαδή θα μετατοπιστούν κάποια standard features σε premium (και άρα, paid), "μασκαρεμένα" με βασικές ή σχεδόν ανύπαρκτες AI δυνατότητες μόνο και μόνο για να δικαιολογηθεί το subscription. Όχι βέβαια από τη Samsung μόνο. Λογικά προς τα εκεί θα το πάει συνολικά η βιομηχανία. Σε 2 χρόνια έχουμε καιρό τι θα προσφέρουν και σε τι τιμή. Τώρα είναι τσάμπα κουβέντα 20 ώρες πριν, eko13 είπε Ο κυριοτερος λογος που μισω τα αηφον ειναι, γιατι σε περιοριζει, στην καθημερινοτητα σου προς ωφελος της. Τερμα το ραδιο, τερμα η καρτα μνημης, τερμα η θυρα ακουστικων, η αποσπομενη μπαταρια χαθηκε εδω και κατι χρονια κτλ... Δυστυχως τις βλακειες της απλ εχουν ακολουθησει ολες οι εταιριες και σε λιγο θα πληρωνουμε και για να το χρησιμοποιηουμε!! Ράδιο υπάρχει μέσω ίντερνετ. Τo fm δεν υπάρχει σε συσκευή πολλά χρόνια τώρα. Η ελάχιστος χώρος πλέον χωρίς sd είναι τα 128gb και η Samsung/Apple τα ξεκινάνε από 256gb. ΠΟΣΟ ΘΕΣ; Θύρα ακουστικών βγήκε αλλά μπορείς με καλώδιο type c. ή και Bluetooth. Αποσπώμενη μπαταρία χάθηκε και πληρώνεις 60€ για μια αλλαγή στα 4 με 5 χρόνια. Η αλλαγή των λαδιών στο σκούτερ είναι ποιο εύκολη και τα αλλάζω ανά 4 μήνες και δίνω 20€. Κλάμα για το κλάμα
eko13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 9 λεπτά πριν, hellghan είπε Σε 2 χρόνια έχουμε καιρό τι θα προσφέρουν και σε τι τιμή. Τώρα είναι τσάμπα κουβέντα Ράδιο υπάρχει μέσω ίντερνετ. Τo fm δεν υπάρχει σε συσκευή πολλά χρόνια τώρα. Η ελάχιστος χώρος πλέον χωρίς sd είναι τα 128gb και η Samsung/Apple τα ξεκινάνε από 256gb. ΠΟΣΟ ΘΕΣ; Θύρα ακουστικών βγήκε αλλά μπορείς με καλώδιο type c. ή και Bluetooth. Αποσπώμενη μπαταρία χάθηκε και πληρώνεις 60€ για μια αλλαγή στα 4 με 5 χρόνια. Η αλλαγή των λαδιών στο σκούτερ είναι ποιο εύκολη και τα αλλάζω ανά 4 μήνες και δίνω 20€. Κλάμα για το κλάμα Μου αρεσει που θεωρειται δεδομενο το απεριοριστο ιντερνετ... Που και να το αγορασεις το σημα εκτος απο Κοσμοτε, ειναι χαλια... Εχω 256GB και σβηνω εφαρομογες για να βαλω καινουργιες... Για τα ακουστικα, οι ανταπτορες απο οτι λενε εχουν θεματα και τα bluetooth θελουν φορτισμα... Δεν λεμε να μην υπαρχουν τα κινητα οπως ειναι τωρα αλλα τοσα μοντελα βγαζουν ας βγαζουν και με αυτα τα χαρακτηριστικα. Ενα ακομα παραδειγμα τα φλιπ κινητα, ως κατοχος του Ν93 μπορω να πω οτι ειναι σουπερ. Και ρωτας τις εταιριες γιατι εχετε φασον κινητα ολες οι εταιριες και δεν ξερεις ποιο ειναι ποιο? Και σου απαντουν δεν τα θελει ο κοσμος. Μετα απο χρονια βγαζουν φλιπ κινητο στο χιλιαρικο και εχουν μια σχετικη επιτυχια. Βγαλτα σε midrage κατηγορια να σου πω εγω αν δεν κανουν επιτυχια...
oldnew Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, hellghan said: Αποσπώμενη μπαταρία χάθηκε και πληρώνεις 60€ για μια αλλαγή στα 4 με 5 χρόνια. Η αλλαγή των λαδιών στο σκούτερ είναι ποιο εύκολη και τα αλλάζω ανά 4 μήνες και δίνω 20€. Κλάμα για το κλάμα Πεστω σε ένα φιλο μου που πηγε να αλλάξει μπαταρία σε ένα surface pro 2 της microsoft, εκτός εγγύησης. Δε δούλεψε ποτέ η συσκευή με τη νέα μπαταρία και βγήκε άχρηστη. (Το κόστος ηταν 100+ € για συσκευή που αμα τη δώσεις τωρα μεταχ μπορεί και να μη πιάσει τοσο). 6 μηνες σχεδόν, συζητάει τι θα του δώσουν σαν αντάλλαγμα για τη συσκευή που πηγε να αλλάξει μπαταρία.. Και αν νομίζεις οτι έτυχε κάνεις λάθος. Πολύ συνηθισμένο. Για πήγαινε να αλλάζεις μπαταρία σε fold να δεις τι κόστος έχει. Για δοκίμασε να βρεις μπαταρία μετα 5-6 χρονιά σε συσκευή να δεις τι θα βρεις. Μια ναυαρχίδα ακομα και τότε μια χαρα είναι για 2η πχ συσκευή ή να δώσεις σε αλλον. Σε galaxy book 12 που εχω αν βρεις μπαταρία να αλλάξεις σφύρα μου. Μονο ebay κάτι κινέζικες απομιμήσεις μπαταρίων και ΑΝ δουλέψει και αυτο. Το κόστος για να ανοίξουν κλείσουν αυτές οι συσκευές (σιγά σιγά ολες ετσι γίνονται) είναι τεράστιο και παίζεις ζάρια αν το καταφέρει κάποιο σέρβις. Οι ενσωματωμένες μπαταρίες ηταν οι πυρηνική βομβα του μάρκετινγκ. Μετα 3-5 χρόνια ουσιαστικά στέλνει τη συσκευή στον καδο. Σε συνδυασμό οτι βγαίνουν καλύτερες συσκευές, συν τη δυσκολία να βρεις μπαταρία, το ρίσκο κλπ το αποτέλεσμα ειναι οι περισσότεροι να μην ασχολούνται καν μετα κάποια χρόνια, απλα παίρνουν το επόμενο. Και δε μιλάω μονο για κινητα. Πηγε παντού αυτη η πολιτική μάρκετινγκ. Ευτυχώς η ΕΕ ασχολείται με τα πλαστικά καλαμάκια για να σώσει το περιβάλλον, τα αντικατεστησε με καρκινογόνα χάρτινα. Για τις μπαταρίες που θα επρεπε να είναι το ν1 δεν ασχολείται κανείς. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από oldnew 1
hellghan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 16 λεπτά πριν, eko13 είπε Μου αρεσει που θεωρειται δεδομενο το απεριοριστο ιντερνετ... Που και να το αγορασεις το σημα εκτος απο Κοσμοτε, ειναι χαλια... Εχω 256GB και σβηνω εφαρομογες για να βαλω καινουργιες... Για τα ακουστικα, οι ανταπτορες απο οτι λενε εχουν θεματα και τα bluetooth θελουν φορτισμα... Δεν λεμε να μην υπαρχουν τα κινητα οπως ειναι τωρα αλλα τοσα μοντελα βγαζουν ας βγαζουν και με αυτα τα χαρακτηριστικα. Ενα ακομα παραδειγμα τα φλιπ κινητα, ως κατοχος του Ν93 μπορω να πω οτι ειναι σουπερ. Και ρωτας τις εταιριες γιατι εχετε φασον κινητα ολες οι εταιριες και δεν ξερεις ποιο ειναι ποιο? Και σου απαντουν δεν τα θελει ο κοσμος. Μετα απο χρονια βγαζουν φλιπ κινητο στο χιλιαρικο και εχουν μια σχετικη επιτυχια. Βγαλτα σε midrage κατηγορια να σου πω εγω αν δεν κανουν επιτυχια... Μπορεί να έχεις ραδιόφωνο και εκτός κινητού ανάλογα την καθημερινότητα σου. ΑΝ δε σου κάνει το 256gb πάρε 512gb. Αν δε σε καλύπτει δε φταίει ούτε η sd ούτε ο χώρος. Κρατάς μεγάλη σαβούρα στο κινητό. Τα flip δεν μπορούν να βγουν σε midrage ακόμα είναι πολύ νωρίς. Όταν μπορέσουν θα το κάνουν Οσο περίεργο και να σου φαίνεται ναι ρωτάνε τι αρέσει στον κόσμο και πάνε και αυτοί να το κάνουν. 14 λεπτά πριν, oldnew είπε Πεστω σε ένα φιλο μου που πηγε να αλλάξει μπαταρία σε ένα surface pro 2 της microsoft, εκτός εγγύησης. Δε δούλεψε ποτέ η συσκευή με τη νέα μπαταρία και βγήκε άχρηστη. (Το κόστος ηταν 100+ € για συσκευή που αμα τη δώσεις τωρα μεταχ μπορεί και να μη πιάσει τοσο). 6 μηνες σχεδόν, συζητάει τι θα του δώσουν σαν αντάλλαγμα για τη συσκευή που πηγε να αλλάξει μπαταρία.. Και αν νομίζεις οτι έτυχε κάνεις λάθος. Πολύ συνηθισμένο. Για πήγαινε να αλλάζεις μπαταρία σε fold να δεις τι κόστος έχει. Για δοκίμασε να βρεις μπαταρία μετα 5-6 χρονιά σε συσκευή να δεις τι θα βρεις. Μια ναυαρχίδα ακομα και τότε μια χαρα είναι για 2η πχ συσκευή ή να δώσεις σε αλλον. Σε galaxy book 12 που εχω αν βρεις μπαταρία να αλλάξεις σφύρα μου. Μονο ebay κάτι κινέζικες απομιμήσεις μπαταρίων και ΑΝ δουλέψει και αυτο. Το κόστος για να ανοίξουν κλείσουν αυτές οι συσκευές (σιγά σιγά ολες ετσι γίνονται) είναι τεράστιο και παίζεις ζάρια αν το καταφέρει κάποιο σέρβις. Οι ενσωματωμένες μπαταρίες ηταν οι πυρηνική βομβα του μάρκετινγκ. Μετα 3-5 χρόνια ουσιαστικά στέλνει τη συσκευή στον καδο. Σε συνδυασμό οτι βγαίνουν καλύτερες συσκευές, συν τη δυσκολία να βρεις μπαταρία, το ρίσκο κλπ το αποτέλεσμα ειναι οι περισσότεροι να μην ασχολούνται καν μετα κάποια χρόνια, απλα παίρνουν το επόμενο. Και δε μιλάω μονο για κινητα. Πηγε παντού αυτη η πολιτική μάρκετινγκ. Ευτυχώς η ΕΕ ασχολείται με τα πλαστικά καλαμάκια για να σώσει το περιβάλλον, τα αντικατεστησε με καρκινογόνα χάρτινα. Για τις μπαταρίες που θα επρεπε να είναι το ν1 δεν ασχολείται κανείς. Μου πήγες από μπαταρία κινητού στο ποιο unrepair laptop που υπάρχει το surface. Το πήγε στη Microsoft ή σε 3ους; 130€ η μπαταρία για το fold που κάνει 1,500+ Ως τεχνικός μια χαρά βρίσκεις μετά από 5 και 6 χρόνια μπαταρία για το galaxy book 12 ρώτησες επίσημο σερβις; Η ΕΕ κοιτάει να σταματήσει τις εταιρείες να κάνουν τόσο δύσκολη την επισκευή για αρχή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα